Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ob...ny ,jak zawsze-niestety...
Byla pani,ktora sie nim powaznie zainteresowala,na pewno dobra osoba,ale...blok.Ja sobie nie wyobrazam,ze Pepe w mieszkaniu smaruje komus sciany :shake:

Posted

hmmmm no rzeczywiście ciężko , ale czy naprawdę nie ma szans że mu to nie przejdzie !!! ???? czasem psiaki mają różne dolegliwości z powodu stresów i w schronisku im się one "uaktywniają "

Posted

Pani,ktora myslala nad Pepe,podeszla do sprawy bardzo odpowiedzialnie-nawet konsultowala sie z wetem,ktory zajmuje sie psem.Niestety,ten problem,nie jest na jej warunki mieszkaniowe,adoptowala Borata (male,rozhisteryzowane,przerazone COS),trzymajmy za nich kciuki,zeby z Boratem wytrzymali ;)

Posted

Pepik jest fajnym psiakiem. Widział mnie dziś pierwszy raz, a chętnie brał groszki, oczywiście gdy był w swoim, znanym, bezpiecznym kojcu. A na mojego TZ to strasznie pyskował, bo dawał groszki innym, a nie jemu.

Posted

kaerjot napisał(a):
Pepik jest fajnym psiakiem. Widział mnie dziś pierwszy raz, a chętnie brał groszki, oczywiście gdy był w swoim, znanym, bezpiecznym kojcu. A na mojego TZ to strasznie pyskował, bo dawał groszki innym, a nie jemu.

Ale mądrala kochana :loveu:

Posted

niestety,ale w gre wchodzi tylko ogrodek i ciepła buda.-piesek ciagle sika na widok czlowieka,mimo,ze jego powitanie jest naprawde spontaniczne i nigdy ja go nie inicjuje,jestem na maksa nienarzucajaca sie i subtelna.Zaczynam sie zastanawiac,czy on juz nie wytworzył sobie na stałe połacznie w mozgu:czlowiek=sik.Bo takiego przypadku przez tyle lat nie było.
Bedzie dobrym dzwonkiem alarmowym.