dariaopole Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 no oczywiście że będą lepsze ale akucha i pewnie jak i każdy wolałaby aby trafił do domku i spał w łóżeczku !!! no ale jak nie łóżko to może być buda ale tylko w idealnych warunkach !!! a mocz jeszcze nikogo nie zabił !!! moja sunia też podsikuje , czasem wylewa z siebie chyba z 5 litrów ale kocham ją nad życie i wyposażona w dobry mop i środki dezynfekujące jakoś sobie z tym radzę !! Quote
brazowa1 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Dariaopole-Twoja sunia CZASEM wylewa.Nasz skunksik robi to za kazdym razem... Teraz piesek mieszka w budzie,blisko ludzi i mysle,ze takie wlasnie warunki,tylko bez setki innych nieszczesnikow,bylyby dla niego dobre.NO,jakas fajna kolezanka by sie dla niego przydala,bo on towarzyski jest. Quote
dariaopole Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 brazowa : wiem wiem. jemu potrzebny jest przede wszystkim człowiek który go pokocha do końca życia i będzie mu okazywał miłość o każdej porze dnia!! Quote
brazowa1 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 hej,ale mysmy sie nie :loveu: kłociły :) Zreszta nad Pepe to mozna tylko zapłakac.On juz nie taki mały.Nogami po koopce zamiata;gdy poczuje innego psa-tez zamiata i romansowy,ale Sonia-łysina go ustawiła. Generalnie Peposz jest "wydalinowym pieskiem" ,bo tarzac w kocich koopach tez sie lubi. Komu Pepe? :diabloti: Quote
Gosiapk Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 brazowa1 napisał(a):Generalnie Peposz jest "wydalinowym pieskiem" ,bo tarzac w kocich koopach tez sie lubi. Komu Pepe? :diabloti: Boshe!!!:shake: Quote
akucha Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dariaopole napisał(a):no oczywiście że będą lepsze ale akucha i pewnie jak i każdy wolałaby aby trafił do domku i spał w łóżeczku !!! no ale jak nie łóżko to może być buda ale tylko w idealnych warunkach !!! a mocz jeszcze nikogo nie zabił !!! moja sunia też podsikuje , czasem wylewa z siebie chyba z 5 litrów ale kocham ją nad życie i wyposażona w dobry mop i środki dezynfekujące jakoś sobie z tym radzę !! To moja opcja :lol: Mam to samo i żyję!!! I NIE SMIERDZĘ :diabloti: Brązowa, a skąd on te kocie kupki organizuje?! Quote
Kasia25 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Widziałam, go dzisiaj, wiecie jaki on ładniutki jest. A Sonia wcale już nie taka łysolinka. Quote
Asia_M Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 akucha napisał(a):Może mieszkać. Przecież to minie; dorośnie, przestanie się bać i gospodarka wodna osiągnie pożadaną stabilizację. Na żadne podwórko, on tylko do domu!!! Pepe malutki, do kochania tylko... Tak! Tak! I do tego ma krótką siorstkę!!! Żeby tak chociaż zimą w domku mógł mieszkać... Cudny jest.... Quote
brazowa1 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Dziewczeta Drogie.Musimy zakladac najgorsza wersje-czyli,ze Pepe to nie minie.Przyznam,ze ja nigdy takiego czegos nie widzialam.Psy podsikuja pod siebie,ale nigdy w tym stopniu. Quote
dariaopole Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gabryjella : nie odchodź !!!!!!!!!!!! ohh cioteczki ja dziś o 5 rano miałam niezłą niespodzianke bo któryś z moich trzech rumburaków miał rozwolnienie :mad: jak to zobaczyłam to od razu o Pepiczku pomyślałam :diabloti: Quote
Gosiapk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gabryjella napisał(a):Chciałam tu coś napisać, ale przypomniało mi się, że ktoś mnie stąd wyrzucił :diabloti: więc idę sobie, pa :obrazic: No nie obrażaj się :) Quote
Gosiapk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dariaopole napisał(a):ohh cioteczki ja dziś o 5 rano miałam niezłą niespodzianke bo któryś z moich trzech rumburaków miał rozwolnienie :mad: jak to zobaczyłam to od razu o Pepiczku pomyślałam :diabloti: Masz juz praktykę, tomoże weźmiesz Pepiczka? :diabloti: Quote
dariaopole Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gosiapk napisał(a):Masz juz praktykę, tomoże weźmiesz Pepiczka? :diabloti: ohhh ja to bym każda bidę przygarnęła bo mi koopa ani siusiu nie straszne , gorzej z moim mężem który ma nadwrażliwy nos i dla niego te moje trzy wariaty to już masakra, do tego moja Happy to zjadła by Pepika z zazdrości bo dla niej każdy pies jest konkurencją :diabloti: Quote
Kasia25 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Może by zrozumiała, że Pepik to nie konkurencja i byłoby na kogo kooo zepchnąć, jakby co:evil_lol: Quote
dariaopole Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Kasia25 napisał(a):Może by zrozumiała, że Pepik to nie konkurencja i byłoby na kogo kooo zepchnąć, jakby co:evil_lol: No w sumie o tym nie pomyślałam ale przy tej wariatce i moim białym ADHD to Pepikowi nerwica by sie tylko nasialała :evil_lol: a do tego dopuścić nie możemy !!! Quote
Kasia25 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 no nie możemy, ale lepiej go zabrać jak najszybciej, zanim kochane ciocie wpadną na pomysł, aby mu coś wykoleć!!!!!!!!! Quote
akucha Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jemu nic wykłuwać nie trzeba, on juz ma swoje piętno :-( Pepe, leć po dom!!! Quote
dariaopole Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pepiczku, skarbeńku podskocz na pierwszą i nie trać nadzieii !!! Quote
Gosiapk Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pepik szuka przytulnej budy przy kochajacych ludziach Quote
Asia_M Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Słuchajcie, ja nie wierzę że on ma to już na zawsze:shake: To na pewno da się wyleczyć!!! Hmmmm...... Tylko jak?:roll: Quote
Recommended Posts