Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma nowego współlokatora i wcale mi się nie podoba, bardzo go zdominował, nawet jak Pepe weżmie listek do zabawy to tamten zaraz mu go zabiera choćby identyczny leżał obok.

Posted

deedee77 napisał(a):
Ma nowego współlokatora i wcale mi się nie podoba, bardzo go zdominował, nawet jak Pepe weżmie listek do zabawy to tamten zaraz mu go zabiera choćby identyczny leżał obok.

wspołlokator nikomu sie nie podoba.Jest pieknym,mlodym psem w typie teriera o paskudnym charakterze.Imie jego Otis,a ksywa :Badziewiak.
Na dniach kastrowany.Po kastracji wystawimy go w roznych ogloszeniach,a Pepus odetchnie.

Posted

brazowa1 napisał(a):
obsmarowany juz nie łazi-poprawa jest duza :)
za to leje,jak lał

No to super!!! Trzeba znmienić w ogłoszeniach
Co z tym laniem, co tu zrobić? Kto wie???

Posted

Witam, czytam o tym malym pepiczku i nie moge uwierzyc, ze takie dobre psie serducho tyle juz przezylo zlego. Mam pytanie, a w zasadzie dwa - jaki on jest w stosunku do innych psow i kotow oraz czy wykazuje jakiekolwiek oznaki dominacji w odniesieniu do czlowieka (karmienie, glaskanie, zaklaanie smyczki)?.

Posted

Ale myśle że jak na cudzym terenie to on się podporządkować może i jak jest osobnik o większej dominacji to on ulega, a do człowieka cudowny kochany przylepa przytulas!!!!!!!!!!!

Posted

Akucha,pesymistko! :niedowia: a moze akurat!?
Agagumi-ten piesek nie bedzie sparwial zadnych problemow z dominacja.
A kolega z boksu-Otis vel Badziewiak dzis ma cięcie robione,i bardzo dobrze.