deedee77 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ma nowego współlokatora i wcale mi się nie podoba, bardzo go zdominował, nawet jak Pepe weżmie listek do zabawy to tamten zaraz mu go zabiera choćby identyczny leżał obok. Quote
dariaopole Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 biedny Pepcio nawet listkiem nie może się pobawić :shake: Quote
deedee77 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No odkąd jest z tym psem to posmutniał, już nie jest taki radosny jak przedtem.... PILNIE DOMEK POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 deedee77 napisał(a):Ma nowego współlokatora i wcale mi się nie podoba, bardzo go zdominował, nawet jak Pepe weżmie listek do zabawy to tamten zaraz mu go zabiera choćby identyczny leżał obok. wspołlokator nikomu sie nie podoba.Jest pieknym,mlodym psem w typie teriera o paskudnym charakterze.Imie jego Otis,a ksywa :Badziewiak. Na dniach kastrowany.Po kastracji wystawimy go w roznych ogloszeniach,a Pepus odetchnie. Quote
akucha Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Biedny... A jak jego gówniane sprawy, ze tak się wyrażę? Quote
brazowa1 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 obsmarowany juz nie łazi-poprawa jest duza :) za to leje,jak lał Quote
deedee77 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Pepe szuka domku z ogródkiem gdzie jego popuszczanie nie będzie nikomu przeszkadzać(wręcz przeciwnie będzie podlewał roślinki;)) Quote
akucha Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 brazowa1 napisał(a):obsmarowany juz nie łazi-poprawa jest duza :) za to leje,jak lał No to super!!! Trzeba znmienić w ogłoszeniach Co z tym laniem, co tu zrobić? Kto wie??? Quote
Gosiapk Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pepciu może kiedyś los się i do Ciebie uśmiechnie. Quote
akucha Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wystawiłam go dziś z trochę zmienionym tekstem. Ja chcę, żeby on do domu poszedł :placz: Święty Franciszku, kombinuj trochę!!! Quote
agagumi Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witam, czytam o tym malym pepiczku i nie moge uwierzyc, ze takie dobre psie serducho tyle juz przezylo zlego. Mam pytanie, a w zasadzie dwa - jaki on jest w stosunku do innych psow i kotow oraz czy wykazuje jakiekolwiek oznaki dominacji w odniesieniu do czlowieka (karmienie, glaskanie, zaklaanie smyczki)?. Quote
akucha Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Do człowieka potulny, tylko posikuje z radości. Do piesków bywa charakterny. Quote
deedee77 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ale myśle że jak na cudzym terenie to on się podporządkować może i jak jest osobnik o większej dominacji to on ulega, a do człowieka cudowny kochany przylepa przytulas!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Akucha,pesymistko! :niedowia: a moze akurat!? Agagumi-ten piesek nie bedzie sparwial zadnych problemow z dominacja. A kolega z boksu-Otis vel Badziewiak dzis ma cięcie robione,i bardzo dobrze. Quote
akucha Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Mam foty Badziewiaka vel Cholernika. Można go wystawić. Niechby poszedł w cholerę, to Pepe odpocznie. Brązowa sprawdziłam se posty... Quote
dariaopole Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 agagumi niewątpliwie chce psa tylko chyba sama nie wie jeszcze jakiego, także nie róbmy sobie nadziei ja tez sobie przeczytałam posty:p... Quote
Recommended Posts