olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 nic z tego on nie do oddania :eviltong: Akuszko jedno i drugie kłopotliwe, ze sr... se poradziłam a z gryzieniem to se chyba inni muszą radzić, ostatecznie mnie nie żre:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Z Korunią by się polubili, pociesze na starość troszkę minie, tzn, będzie wolniej ofiary gonił:evil_lol: Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gabryjella napisał(a):Ej a jak to wygląda ? ktoś sobie idzie i Pepe ot tak sobie leci i cap ? skąd wiesz Ciebie też dziabnął?:evil_lol: ktoś sobie idzie a Pepko dostaje przyspieszenia i leci i gryzie:diabloti: Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gabryjella napisał(a):Nie, ale mieszkam na dużym blokowisku i tu jest dużo takich małych, jazgocząco-gryzących kurdupli. to kumple Pepka są, polub ich Gabi proszę Cie:evil_lol: mimo wszystko każdy coś w sobie ma :eviltong: Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 brazowa1 napisał(a):Olenko,Gabi Pepka przezywa. ona zazdraszcza i już a Pepko i tak sobie nic z tego kurdupla nie zrobi bo on średniaczek jest i tyle :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Kasia25 napisał(a):Z Korunią by się polubili, pociesze na starość troszkę minie, tzn, będzie wolniej ofiary gonił:evil_lol: ekstra to już za 10 lat :diabloti: Quote
akucha Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gabi, a co się do mnie przyczepiłaś? Ja Pepka kocham, czego by nie robił - bezwarunkowo!!! :loveu: Moja Belka taka sama :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 :mad:oj,ciotki,nie chcecie usłyszec,co ja mowie wlascicielom jazgoczacych kundli i co potem robie Quote
akucha Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 One nie jazgocą - one gryzą Wiolu! Psy straceńcy... dlatego na smyczy chadzają. Co robisz? Quote
brazowa1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 krok pierwszy:"prosze zabrac psa!" krok drugi:" nie jest pani w stanie odwolac psa?????" krok trzeci: "jezeli tylko podejdzie to go kopne,wiec prosze go zabrac!!!!!!!!!!!!" au,au,au,au,au Quote
akucha Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Nooo, myslałam, że do mei :-? Cieszę się, że nie :multi::multi::multi: Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 wiecie co to dziwne bo jedyna reakcja z jaką się spotkałam na agresje Pepunia to podskoki i krzyk oj oj :diabloti: Quote
brazowa1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 moze jak ludzie patrza-kurdupel,bez ogonka,to im sie zal robi. Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 brazowa1 napisał(a):krok pierwszy:"prosze zabrac psa!" krok drugi:" nie jest pani w stanie odwolac psa?????" krok trzeci: "jezeli tylko podejdzie to go kopne,wiec prosze go zabrac!!!!!!!!!!!!" au,au,au,au,au pierwszy krok: Pepko i tak nie przyjdzie drugi krok: nie posłucha się trzeci krok : ugryzie drugi raz i mocniej potem zapiszczy a z odsieczą zawsze gnają mu dwa boksery i Nuśka a tej nikomu kopać nie radzę :evil_lol: Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 brazowa1 napisał(a):moze jak ludzie patrza-kurdupel,bez ogonka,to im sie zal robi. on od tyłu atakuje :diabloti: Quote
akucha Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 brazowa1 napisał(a):krok pierwszy:"prosze zabrac psa!" krok drugi:" nie jest pani w stanie odwolac psa?????" krok trzeci: "jezeli tylko podejdzie to go kopne,wiec prosze go zabrac!!!!!!!!!!!!" au,au,au,au,au No dobra, to z Panią. A co jesli trafi się Pan z jakimś kaukazem w ciele yorczka? Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gabryjella napisał(a):To należy wtedy wytłumaczyć, aby człowiek się nie ruszał, bo to jeszcze bardziej denerwuje pieseczka, a najlepiej niech przyjmie pozycję zółwia :cool3: zapamietam i będę doradzać, edukacja społeczeństwa, to jest to :evil_lol::multi: Quote
brazowa1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 akucha napisał(a):No dobra, to z Panią. A co jesli trafi się Pan z jakimś kaukazem w ciele yorczka? dla panow jest wersja hard. Akuszko,zwykle ludzie przy ryku; "prosze zabrac psa",szybko zabieraja kundla i sie ewakuuja. Quote
akucha Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 O ja! To Ty masz potencjał Wiolu :evil_lol: Quote
akucha Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Oooo!!!!!!!!!!! Deedee wróciła :multi::multi::multi: Nareszcie!!!!! Quote
deedee77 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Coś mi komp i dogo słabo chodzi, ale jestem:) Quote
brazowa1 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 deedee77 napisał(a):Oj potrafi potrafi!!!!!;) dziekuje Deedee :kiss_2: Quote
olenka_f Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 se kupię strzelbę i go strzele w łeb:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: MOJA CHOINKA:mad::mad::mad::mad::mad::mad: ma teraz 10tys części :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts