e.v.a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 madzia i medor napisał(a)::stupid: :stupid: :roflt: Witaj:loveu: :loveu: :multi: wiedzialam ze sie ucieszysz:multi: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 evaxon napisał(a)::loveu: :multi: wiedzialam ze sie ucieszysz:multi: :loveu: Widzisz, jakaś Ty przewidująca:diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Mła córcia na różowo :stupid: oczopląsu można dostać :shake: :evil_lol: Cześć Madzia :p Quote
e.v.a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Widzisz, jakaś Ty przewidująca:diabloti: :diabloti: ma sie ten dar :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: paula_z napisał(a):Mła córcia na różowo :stupid: oczopląsu można dostać :shake: :evil_lol: Cześć Madzia :p mamcia ty juz przestan wymyslac okii???:evil_lol: Quote
mar....ka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 heloł Madziorku, wiem że się stęskniłas za mną, ale już nie płacz, jestem:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 paula_z napisał(a):Mła córcia na różowo :stupid: oczopląsu można dostać :shake: :evil_lol: Cześć Madzia :p Takim ludziom trza wybaczać:shake: :shake: :evil_lol: ;) Witaj:p :p :p evaxon napisał(a):ma sie ten dar :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: Tak, tak, ależ oczywiście:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: majoka napisał(a):heloł Madziorku, wiem że się stęskniłas za mną, ale już nie płacz, jestem:evil_lol: Pomału zaczynałam popadać w depresyjną deprechę:placz: Witajj:loveu: Quote
Paula Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Takim ludziom trza wybaczać:shake: :shake: :evil_lol: ;) Masz rację, Madzia :p evaxon napisał(a):mamcia ty juz przestan wymyslac okii???:evil_lol: Więc wybaczam, córciu :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 paula_z napisał(a):Masz rację, Madzia :p Jak za wsze:cool1: dealer napisał(a):no? :diabloti: :diabloti: Nie wiem co tu ciała:niewiem: , ale jak już jesteś, to zadedykuję Ci tą piosenkę:grins::grins: http://shamka.wrzuta.pl/audio/5cYbJY6YFp/jestem_dilerem Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 evaxon napisał(a):dzieki dziewczynyyy:cool1: :cool1: :cool1: Cała przyjemność po nasze stronie:diabloti: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Vectra napisał(a):miauuuuuuuuu :diabloti: Hau:diabloti: Pamiętam, zaraz Ci kliknę na gg, jak wkońcu mi zacznie sprawnie działać:angryy: Quote
gosikf & dogs Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 hey!pozdrawiam! ostatni mam mało czasu na szwedanie się po galeriach Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :multi::multi::multi:cze gadułki ...i Madziu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 siemanko grozne psy:grin::turn-l: i tobie tez Madź:p Quote
agbar Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 czesc wiedzmo:diabloti: dziekuje ci za piekna piosenke:loveu: Quote
agbar Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 goooooopiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......nie spij:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 gosikf & dogs napisał(a):hey!pozdrawiam! ostatni mam mało czasu na szwedanie się po galeriach Witam:p :p Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:cze gadułki ...i Madziu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witam Cię Alutko:loveu: evaxon napisał(a):siemanko grozne psy:grin::turn-l: i tobie tez Madź:p Cze goopia:loveu: :loveu: dealer napisał(a):czesc wiedzmo:diabloti: dziekuje ci za piekna piosenke:loveu: Cała przyjemność po mojej stronie:grins::grins: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Kiłi napisał(a):CZeść:eviltong: :eviltong: Hej:hand::hand: dealer napisał(a):goooooopiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......nie spij:eviltong: Najpierw, po 8 rano:angryy: , obudził mnie telefon znajomej, czy zaopiekuję się dzisiaj jej psami:roll: , Poźniej koleżanka przed 10:crazyeye: przyszła na kawę - miałam ją ochotę poszczuć Dinusiem:lol: :lol: :lol: Quote
Jagoda1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Hej:hand::hand: Najpierw, po 8 rano:angryy: , obudził mnie telefon znajomej, czy zaopiekuję się dzisiaj jej psami:roll: , Poźniej koleżanka przed 10:crazyeye: przyszła na kawę - miałam ją ochotę poszczuć Dinusiem:lol: :lol: :lol: Wywiązałas sie z obietnic?...:evil_lol: Quote
Recommended Posts