Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ja będziesz skakać z tego dachu niech ktoś robi foty :diabloti: jestem już kochana moja :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):ja będziesz skakać z tego dachu niech ktoś robi foty :diabloti: jestem już kochana moja :diabloti: Poproszę kogoś, będzie fajna pamiątka:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Witam Ciem:grins: Quote
Jagoda1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Vectra']ja będziesz skakać z tego dachu niech ktoś robi foty :diabloti: /quote] Oby zdążył...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [CENTER]:ghost_2: :smilecol: :hand: :smilecol: :ghost_2: [/CENTER] Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dziendoberek kofffana;-) .ej Ty nie rob głupot i z dachu nie skacz no chyba ze parasolke wezmiesz to wtedy tak ;-) eheheheheheh przytutulanko i mizianko ...dla psiokow naturalnie;-) Quote
Kate I Luka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Siemanko moja starszo-młodsza siostruniu :) [SIZE="1"].... jeszcze 4 dni i będzie :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Oby zdążył...:evil_lol: Będę skakała na tyle wolno, by mógł cyknąć:p :p evaxon napisał(a)::ghost_2: :smilecol: :hand: :smilecol: :ghost_2: Witaj nienormalna:loveu: :loveu: zuzolandia napisał(a):Dziendoberek kofffana;-) .ej Ty nie rob głupot i z dachu nie skacz no chyba ze parasolke wezmiesz to wtedy tak ;-) eheheheheheh przytutulanko i mizianko ...dla psiokow naturalnie;-) Patentu z parasolką jeszcze nie próbowałam:hmmmm::cool3: :cool3: Kate I Luka napisał(a):Siemanko moja starszo-młodsza siostruniu :) [SIZE="1"].... jeszcze 4 dni i będzie :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: 4 dni i łikend, i płuczki złota:cool3: :cool3: DORRAG napisał(a):To Ja :cool3: przyszłam sie przywitać A to ja:diabloti: :hand: Ale mnie dzisiaj mania zakupowa napadła - a najlepsze jest to, że dwa razy przedchodziłam koło poczty, ale aparatu ze sobą nie miałam:angryy: :angryy: :angryy: Jak zbiorę trochę energii, to postaram się pójśc kolejny raz:razz: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):co kupiłaś ? :razz: To co zawsze - goopoty:cool1: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):To co zawsze - goopoty:cool1: konkretniej :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Madziu strzaskana na mahoń!!! :lol: Uu, ciałam bym, ciałam;) Vectra napisał(a):konkretniej :diabloti: Konkretniej:hmmmm: "to co zawsze", czyli coś, co kupuję często, natomiast ,,goopoty" - sprawdź sobie w słowniku:diabloti: KCM:diabloti: :loveu: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 nie będę czytać całego słownika :diabloti: za dużo tam gupot :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):nie będę czytać całego słownika :diabloti: za dużo tam gupot :diabloti: Niwiem, nikdy ni zoglondołom:niewiem::niewiem: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Niwiem, nikdy ni zoglondołom:niewiem::niewiem: nie masz czego żałowoać :cool1: ani treści , ani fabuły , zakończenie też marne ...:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):nie masz czego żałowoać :cool1: ani treści , ani fabuły , zakończenie też marne ...:diabloti: A jednak czytałaś robaczku, TY Ty nie dobry, Ty jeden:nono::nono:Madziunię okłamać chciałaś, nie ładnie żuczku:nono::diabloti: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 tak przekartkowałam , chciałam popatrzeć na obrazki ..... ,ale też ubogo :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):tak przekartkowałam , chciałam popatrzeć na obrazki ..... ,ale też ubogo :diabloti: Nie ma obrazków:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale lipa... :shake: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie ma obrazków:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale lipa... :shake: no mówiłam że lipa Quote
e.v.a Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 przestan sciemniac okii??? pewnie znowu żłopałaś piwsko pod sklepem :diabloti: Quote
teqquila Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witanko :) jak tam dzies sie skakalo z dachu?? :diabloti: Quote
Recommended Posts