agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam tuptaczku :p No to ja jestem lepsza od Twojego syna, bo gwarancję już mam odnalezioną:diabloti: ;) :evil_lol: A co dobrego pichcisz:razz: kotlecika nadzialam serkiem i opanierowalam buleczka z ziolami, do tego sosika zrobie tez ziolowego ziemniaczki i salatkie:) bedziesz czy nie?:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):kotlecika nadzialam serkiem i opanierowalam buleczka z ziolami, do tego sosika zrobie tez ziolowego ziemniaczki i salatkie:) bedziesz czy nie?:diabloti: Ślina mi pociekła:oops: :oops: :evil_lol: Bierem miotłe i lecem:multi: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Ślina mi pociekła:oops: :oops: :evil_lol: Bierem miotłe i lecem:multi: czekam......:) :loveu: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):Dijejowa to ja też lecem do Cię :diabloti: mam 5 kotletkow wiec chodzta:) Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):czekam......:) :loveu: Idem:p Vectra napisał(a):Dijejowa to ja też lecem do Cię :diabloti: Ani się wasz zbliżyć do mojej porcyjki:mad: :diabloti: :diabloti: dealer napisał(a):mam 5 kotletkow wiec chodzta:) I całe pięć muje:bigcool::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):poszczuje Cie psem siostra :diabloti: A którym:hmmmm::razz: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 drzalka napisał(a):hejo . a gdzie nowe fotki :mad: :eviltong: Proszę mi nie dokuczać, bo się zamknę w sobie:diabloti: Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 madzia i medor napisał(a):A którym:hmmmm::razz: :diabloti: :diabloti: Dilerowej :diabloti: jak cię kikutnie , kikutem to ci się kotletów odechce :diabloti: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):Dilerowej :diabloti: jak cię kikutnie , kikutem to ci się kotletów odechce :diabloti: no i jeszcze doloze z implanta jader...:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):Dilerowej :diabloti: jak cię kikutnie , kikutem to ci się kotletów odechce :diabloti: Ja do kikutania kikutem jestem przyzwyczajona:cool1: :cool1: :diabloti: Chciałam oznajmić wszem i wobec, że idziemy sem na spacerek:p :p :p Następnie wracamy i JA wyruszam powyć na karaoke:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):no i jeszcze doloze z implanta jader...:diabloti: Ooooo:hmmmm:To musi być... ciekawe:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Zmieniłas tytuł blożka, aż mi się ręka cofnęła:crazyeye: ... Quote
Kiłi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Imbirka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 cześć rozgadana mamciu:multi::multi::multi: kiedy ten Twój szmelc wróci z naprawy i kiedy będe mogła podziwiać Medorka i Dinusia???:cool3: Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc dziewczyny i chlopaki.... Witam:p :p AgusiaTerierka napisał(a):Zmieniłas tytuł blożka, aż mi się ręka cofnęła:crazyeye: ... Trza się bać ;) :evil_lol: :evil_lol: tygra napisał(a):ledwo tu trafiłam przez ten nagłówek :) Hi hi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witam:p Kiłi napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ładnie to tak jęzor wystawiać:mad: :p :p Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć rozgadana mamciu:multi::multi::multi: kiedy ten Twój szmelc wróci z naprawy i kiedy będe mogła podziwiać Medorka i Dinusia???:cool3: Witaj córciu:loveu: :loveu: :loveu: Myślę, że coś około miesiąca trzeba jeszcze poczekać:roll: DORRAG napisał(a):Cześć :p :p Witam:p :p paula_z napisał(a):Cześć Madzia :p Witaj Paula:hand: AgusiaTerierka napisał(a):Twój śpiew rozlega się aż u nas:evil_lol: ... Prawda, że piknie:cool3: :cool3: :cool3: :cool1: Witam wszystkich:hand: Zaraz muszę znowu lecieć ganiać po urzędach:multi: :multi: (:angryy: ) A na dodatek głowa mnie boli niemiłosiernie:placz: :placz: Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć robaczki! Życzymy milutkiego i pogodnego weekendu :lol: i oczywiście szybkiej naprawy foto :diabloti: Quote
Recommended Posts