BeaC Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ............przyszłam do Cie...........tylko nie wiem po co??? zdjęć i tak się niedoczekam:angryy:..................stracę wzrok:mad: osiwieje:mad:i ocip...ję:mad: i tak NIC nie zobaczę ............kurcze może JA ci oddam TEN aparat:angryy: do naprawy:angryy:...............o ile on wogóle istnieje:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 czesc Medorowa.....nie spij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :evil_lol:cze Medorowa.....POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Vectra']no mówiłam że lipa Jak zawsze miałaś rację mła:diabloti: :diabloti: [quote name='dealer']:cool1: :diabloti: :cool1: Tyż Cię kocham:loveu: :cool1: :cool1: [quote name='evaxon']przestan sciemniac okii??? pewnie znowu żłopałaś piwsko pod sklepem :diabloti: Żłopać, żłopałam... kawkę u koleżanki:diabloti: [quote name='teqquila']Witanko :) jak tam dzies sie skakalo z dachu?? :diabloti: Z jakiego dachu:crazyeye: O co Ty mnie posądzasz:crazyeye: ;) [quote name='paula_z']Cześć Medorkowa :p Cześć :hand::hand: [quote name='bonita']Jakby co, to jestem :D Ja tyż:multi: :multi: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='BeaC']............przyszłam do Cie...........tylko nie wiem po co??? zdjęć i tak się niedoczekam:angryy:..................stracę wzrok:mad: osiwieje:mad:i ocip...ję:mad: i tak NIC nie zobaczę ............kurcze może JA ci oddam TEN aparat:angryy: do naprawy:angryy:...............o ile on wogóle istnieje:diabloti::diabloti::diabloti: Ależeś się kobito nagadała:diabloti: Wydało się, aparatu nigdy nie było, po prostu chciałam być kaczi:placz: :placz: [quote name='dealer']czesc Medorowa.....nie spij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: Nie śpiemmmm:razz: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:cze Medorowa.....POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Nie krzycz Alu, nie krzycz, bo mi dzieci obudzisz:diabloti: Witam wszystkich:multi: :multi: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 dealer napisał(a):halo mundra....gdzie latasz na miotle:diabloti: Najczęściej po kuchni;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 cześć mamacia:loveu::p bosh, ale tutaj nagadane:cool3: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Vectra Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Madziuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Jadziuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Najczęściej po kuchni;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:dawa do mnie obiada na 2 dni gotować:razz: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Imbir1']cześć mamacia:loveu::p bosh, ale tutaj nagadane:cool3: Bo tu takie gaduły przyłażą, ale ciiii:evil_lol: [quote name='Vectra']cześć siostrzyco moja najmilejsza :diabloti: Witaj mła nienajmilsza, a jednakże bardzo milsza:cool1: [quote name='dealer']Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: :diabloti: :diabloti: To ja:grins::grins: [quote name='Vectra']Madziuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: To też ja:multi: [quote name='evaxon']Jadziuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: A to już nie ja:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']dawa do mnie obiada na 2 dni gotować:razz: Z przyjemnością Ci ugotuję:diabloti: :diabloti: :diabloti: , tylko czy będziesz skora to zjeść:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Madziunia, sem przylazłam znów do Ciebie :multi: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):Madziunia, sem przylazłam znów do Ciebie :multi: To ja sem jeszcze raz z Tobą przywitam mła:loveu: :loveu: :loveu: Lecimy na spacerek achoj:hand: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć :p :p Cześć:p :p :p Agnieszka PPP napisał(a):Witamy się:p I czołem:p Lecem sobie na aerobik:p :p Proszę za mną nie płakać - wrócę:cool1: :diabloti: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć:p :p :p I czołem:p Lecem sobie na aerobik:p :p Proszę za mną nie płakać - wrócę:cool1: :diabloti: lec nisko......i nie musisz wracac..nie bede tesknic:loveu: Quote
zuzolandia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Fujjjjjjjjj cwiczeniaaaaaaa ;-) ..bleeeeeeee nie lubiem siem wysilac ;-) witanko i pozdrawiankooooo zlociutka;-) Quote
Paula Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć Madzia :p Nie ćwicz tyle, bo jeszcze schudniesz ;) Quote
Kitka20 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hej Madziulka moja:loveu: co z aparatem:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 madzia i medor napisał(a): A to już nie ja:diabloti: a bo ja chyba sie zgubiłam :roll: :roll: :roll: :evil_lol: Quote
teqquila Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witanko Madziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: :diabloti: jak wszyscy to wszyscy :evil_lol: Madzia cwiczy by na lato mogla na plaze wyjsc :diabloti: :diabloti: i wtedy wszyscy beda robic :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts