Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Lecem:hand::hand::hand: :loveu: na kominy uważaj :diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 haloooooo gooopia..nie pij.....tralalalalalaala:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Lecem:hand::hand::hand: :loveu: Jeszcze nie przyleciałaś?:razz: Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):na kominy uważaj :diabloti: Za późno:cool1: Pierdyknęłam łbem:diabloti: :diabloti: :diabloti: teqquila napisał(a):witanko !! i co dolecialas juz ??:diabloti: Właśnie wróciłam:grins::grins::grins: Byłabym wcześniej, ale spotkałam sąsiada z dołu z sąsiadką z bramy obok i usłyszałam tylko ,,Jaaaaaaaaa, Madziara, dawaj z nami na browarka" - no to poszłam, sąsiadom się nie odmawia:diabloti: :diabloti: paula_z napisał(a):Cześć Madzia :p Zdrówko :beerchug: A to zdrówko;):knajpa: dealer napisał(a):haloooooo gooopia..nie pij.....tralalalalalaala:diabloti: Nie goopia, a ze sztuczną inteligencją:diabloti: :diabloti: AgusiaTerierka napisał(a):Jeszcze nie przyleciałaś?:razz: Przyleciałam:grins::grins: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 halo halo tu glos sumienia.......dbaj o glowe co by cie znowu nie bolala:diabloti: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 oooo nareszcie jesteś :loveu: :loveu: :loveu: pójdź w me ramiona :bigok: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):oooo nareszcie jesteś :loveu: :loveu: :loveu: pójdź w me ramiona :bigok: mnie tak nie witasz....:-( Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):mnie tak nie witasz....:-( nie becz , tak nie wypada publicznie , znowu grzeszysz , idź w stronę światła oć też cię utulę w mych dobrodusznych ramionach :bigok: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):nie becz , tak nie wypada publicznie , znowu grzeszysz , idź w stronę światła oć też cię utulę w mych dobrodusznych ramionach :bigok: poszlam w strone swiatla.....trafilam do kuchni..a tam pan moj maz...dlaczego on nie spi jeszcze??? Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):halo halo tu glos sumienia.......dbaj o glowe co by cie znowu nie bolala:diabloti: Nie kracz:placz: :placz: :placz::diabloti: Vectra napisał(a):oooo nareszcie jesteś :loveu: :loveu: :loveu: pójdź w me ramiona :bigok: Hi hi, ha ha , sialalal la:loveu: :loveu: dealer napisał(a):mnie tak nie witasz....:-( Zadzrroźnica:cool1: Vectra napisał(a):nie becz , tak nie wypada publicznie , znowu grzeszysz , idź w stronę światła oć też cię utulę w mych dobrodusznych ramionach :bigok: Nie tukl tego przychlasta:diabloti: :loveu: :loveu: KCW:loveu: :loveu: :loveu: :cool3: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie kracz:placz: :placz: :placz::diabloti: Hi hi, ha ha , sialalal la:loveu: :loveu: Zadzrroźnica:cool1: Nie tukl tego przychlasta:diabloti: :loveu: :loveu: KCW:loveu: :loveu: :loveu: :cool3: wybaczam ci....:loveu: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):poszlam w strone swiatla.....trafilam do kuchni..a tam pan moj maz...dlaczego on nie spi jeszcze??? krępuje sie może :razz: :razz: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):wybaczam ci....:loveu: Dzięki dobra kobbito:grins::grins: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):krępuje sie może :razz: :razz: :evil_lol: juz przylazl do alkowy naszej....tera bedzie marudzil...ale bede pelna milosci i spokoju.....:diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Dzięki dobra kobbito:grins::grins: w sumie to nie wiem o co ci chodzi....:diabloti: czepiasz sie i czepiasz...:loveu: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Dzięki dobra kobbito:grins::grins: było napisać ,że jej bozia w dzieciach wynagrodzi :diabloti: dealer napisał(a):juz przylazl do alkowy naszej....tera bedzie marudzil...ale bede pelna milosci i spokoju.....:diabloti: a co naczytał się książek :cool3: Quote
Kitka20 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Och wy pleciugi:lol: A Madzia rano kaca będzie miała, będzie kac ja to mówie słuchaj mnie Iwona zawsze prawdę Ci powie:diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):było napisać ,że jej bozia w dzieciach wynagrodzi :diabloti: a co naczytał się książek :cool3: schowalam mu wszyyyystkie...i gazety....i papier i dlugopisy tez co by se sam nie napisal....:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):w sumie to nie wiem o co ci chodzi....:diabloti: czepiasz sie i czepiasz...:loveu: Ja smama nie wiem o co mi chodfzi:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectra napisał(a):było napisać ,że jej bozia w dzieciach wynagrodzi :diabloti: a co naczytał się książek :cool3: Co, że niby miałam jejj nnapisać, dealerowa, nich Ci to Boźka w dziciąykach wyunagrodzi:diabloti: Przecie ona mnie pobije po takich słowach:siara::diabloti: :diabloti: Kitka20 napisał(a):Och wy pleciugi:lol: A Madzia rano kaca będzie miała, będzie kac ja to mówie słuchaj mnie Iwona zawsze prawdę Ci powie:diabloti: Proszę nie kracz:placz: :placz: Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):schowalam mu wszyyyystkie...i gazety....i papier i dlugopisy tez co by se sam nie napisal....:diabloti: Ale o co chodzi, nie żeebym bya ciekawska:siara::siara: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):schowalam mu wszyyyystkie...i gazety....i papier i dlugopisy tez co by se sam nie napisal....:diabloti: TV wywal , tam to dopiero się dzieje :shake: :diabloti: madzia i medor napisał(a):J Co, że niby miałam jejj nnapisać, dealerowa, nich Ci to Boźka w dziciąykach wyunagrodzi:diabloti: Przecie ona mnie pobije po takich słowach:siara::diabloti: :diabloti: Napisz , nie obawiaj się Dilerowa miłosierna kobieta umie przebaczać :diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):TV wywal , tam to dopiero się dzieje :shake: :diabloti: Napisz , nie obawiaj się Dilerowa miłosierna kobieta umie przebaczać :diabloti: kurde telewizora on bedzie wlasna pierwsia chronil..... a ty sie Medorowa przymknij....bo jak trzasne.....to wiesz...wiesz?? czy nie wiesz??? bo ja nie wiem...chyba pojde spac...u boku meza mego:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):TV wywal , tam to dopiero się dzieje :shake: :diabloti: Napisz , nie obawiaj się Dilerowa miłosierna kobieta umie przebaczać :diabloti: Zobacz niżej, już bije:shake: :shake: :diabloti: dealer napisał(a):kurde telewizora on bedzie wlasna pierwsia chronil..... a ty sie Medorowa przymknij....bo jak trzasne.....to wiesz...wiesz?? czy nie wiesz??? bo ja nie wiem...chyba pojde spac...u boku meza mego:diabloti: Nie trzaskaj mła droga, bo Pana Bartłomieja obuidzisz:siara::Siara::siara: Ale jak polezziesz do niego spać, to wiesz, ze wtedy Bozieńka może Wam to w jakiś sposób wynagrodzić:cool1: Dealerowa wybacz, ale nie mogę się powstrzymać:placz: :placz: :placz: :cool1: Quote
Recommended Posts