Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Ależeś się kobito nagadała:diabloti: Wydało się, aparatu nigdy nie było, po prostu chciałam być kaczi:placz: :placz:

WIEDZIAŁAM...................szóste oko mi to powiedziało:diabloti::diabloti::diabloti:

Madzia Maadzia Maaaadzia:razz:
Madzia Maadzia Maaaadzia:razz: Madzia Maadzia Maaaadzia:razz:

Posted

[quote name='dealer']lec nisko......i nie musisz wracac..nie bede tesknic:loveu:
Wróciłam:grins::grins::diabloti: KCW:loveu:
[quote name='zuzolandia']Fujjjjjjjjj cwiczeniaaaaaaa ;-) ..bleeeeeeee nie lubiem siem wysilac ;-)
witanko i pozdrawiankooooo zlociutka;-)

A ja taki dziwny człek jeztem, że właśnie lubię:roll: :roll: ;)
[quote name='paula_z']Cześć Madzia :p Nie ćwicz tyle, bo jeszcze schudniesz ;)
Oby, oby:evil_lol:
[quote name='Kitka20']Hej Madziulka moja:loveu:
co z aparatem:diabloti:
Aparat już wysłany:grins:

Posted

[quote name='evaxon']a bo ja chyba sie zgubiłam :roll: :roll: :roll: :evil_lol:
Wezwać policję:diabloti:
[quote name='teqquila']Witanko Madziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: :diabloti: jak wszyscy to wszyscy :evil_lol: Madzia cwiczy by na lato mogla na plaze wyjsc :diabloti: :diabloti: i wtedy wszyscy beda robic :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti:
Hi hi:evil_lol: Witam:p :p :p
[quote name='dealer']gooopia ..halooooooooo...padlas po ajerobiku:diabloti:
A nu;)
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:teee Medorowa oć na kawe bo zrobiłam .....;)
Przyjdę zaraz na drugą:grins:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Madziu!
Nie ma Cię, to kawę u Ali wypiłam, może załapiesz się na drugą...:evil_lol:
Moją kawusię:mad: :mad: ;)
[quote name='BeaC'][quote name='madzia i medor']Ależeś się kobito nagadała:diabloti: Wydało się, aparatu nigdy nie było, po prostu chciałam być kaczi:placz: :placz:

WIEDZIAŁAM...................szóste oko mi to powiedziało:diabloti::diabloti::diabloti:

Madzia Maadzia Maaaadzia:razz:
Madzia Maadzia Maaaadzia:razz: Madzia Maadzia Maaaadzia:razz:
Ja mam tylko pięć "oków":hmmmm::evil_lol: :evil_lol:
[quote name='dealer']halooooo Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Jezdem, ale już się muszę zmywać:roll: Putem wrócem;) :diabloti: :diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Wezwać policję:diabloti:

nie prosze nie rob tego .. prosze prosze:placz: ja juz bede grzeczna:placz: :placz: :placz:

witanko:multi:

Posted

[quote name='evaxon']nie prosze nie rob tego .. prosze prosze:placz: ja juz bede grzeczna:placz: :placz: :placz:

witanko:multi:
No ale ja chciałam Ci tylko pomóc, bo mówiłaś, że się zgubiłaś:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti:
[quote name='Kate I Luka']

:laola: :laola:
:laola:
:laola: :laola:

Siemka Sistersjo :D
Zapomniałam dodać, że żartowałam:roflt: , bo mnie brat poganiał, który przyjechał na dwie godzinki, właśnie coś sobie z komputera zgrać:evil_lol: :evil_lol: Ale pragnę dodać;) , że nie wysłałam tylko dlatego, że aprat nagle zaczął robić zdjęcia, które nie znikają:evil_lol: :mdleje::mdleje:
[quote name='Alicjarydzewska']:shake:na 2 się nie załapałaś wypiłam w pracy ...oć na 3cią:evil_lol:
To ja teraz przyjdem ze swoją;)
[quote name='Vectra']
Siostra, Ty mi lepiej odpisz szybko na to, co do Ciebie naklikałam, a nie grasz sobie na fujarce, tzn. na nosie miało być;)

Ale pogoda cudna, pół dnia się wylegiwałam na dachu:diabloti: , a drugie pół spacerowałam z Rudym:p:p

Posted

No ale ja chciałam Ci tylko pomóc, bo mówiłaś, że się zgubiłaś:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti:

taa pomoc:roll: to niby czemu policja straszyłas?:razz: :razz:

Posted

[quote name='zuzolandia']Czyli sa wielkie szanse ze w koncu zobaczymy fotyyyyyyy ;-) heheeh
witanko i mizianko wieczorową porą ;-)

No:grins:Najprędzej jutro:grins:Witam:hand::p
[quote name='evaxon']taa pomoc:roll: to niby czemu policja straszyłas?:razz: :razz:
No bo ten tego, policja pomogła by Ci się odnaleźć:diabloti::diabloti:

Posted

No bo ten tego, policja pomogła by Ci się odnaleźć:diabloti::diabloti:

:roll: taaa jasne... z nimi nie chce miec nic wspolnego :roll: ch.. warci sa:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:teraz to ja mamm browarka ....na kawe za późno:roll:
Ee tam, na mnie kawa nie działa - spać mi się chce:roll: :roll: :oops:
[quote name='Vectra']nie wypowiem się na ten temat :diabloti:
:evil_lol:
[quote name='evaxon']:roll: taaa jasne... z nimi nie chce miec nic wspolnego :roll: ch.. warci sa:diabloti:
Co ty panów policjantów obrażasz:diabloti: :diabloti:

Posted

Co ty panów policjantów obrażasz:diabloti: :diabloti:

bo ni ekojaza mi sie zbyt dobrze:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
bo ni ekojaza mi sie zbyt dobrze:diabloti: :diabloti: :diabloti:

A to oni się mogą dobrze kojarzyć:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Jak trzeba, to ich nigdy nie ma:angryy:

Posted

[quote name='dealer']czesc Magdaleno, jak spedzilas dzien? Pozdrawiam cie serdecznie i zycze milego wieczoru.Agnieszka z Dilim:loveu:
:crazyeye: Wybuchnęłam śmiechem:evil_lol: :evil_lol:

A dziękuję bardzo dobrze:cool1: Pogoda za oknem wspaniała, po prostu cudna, aż żal w domu siedzieć,[SIZE="1"] lepiej na dachu:evil_lol: A jak Ty spędziłaś dzień, bliska memu sercu, Agnieszko????
Pozdrawiam
Magdalena

Posted

[quote name='madzia i medor']:crazyeye: Wybuchnęłam śmiechem:evil_lol: :evil_lol:

A dziękuję bardzo dobrze:cool1: Pogoda za oknem wspaniała, po prostu cudna, aż żal w domu siedzieć, lepiej na dachu:evil_lol: A jak Ty spędziłaś dzień, bliska memu sercu, Agnieszko????
Pozdrawiam
Magdalena

Witam serdecznie moja droga i dziekuje za szybka odpowiedz.
Dzisiejszy dzien przemknal jak strzala, przed poludniem pojechalam z kolezanka do szpitala poniewaz zwichnela noge schodzac ze schodow. Prawda ze przykre? Szczegolnie w te upaly szyna na nodze to nic przyjemnego..ale coz,zdarza sie. Potem jak co dzien ugotowalam posilek dla mojego meza Bartlomieja i oczekiwalam na jego powrot do domu. Wrocil juz i teraz odpoczywa ogladajac telewizje a ja pisze do Ciebie moja droga Magdaleno oczekujac ze i ty napiszesz pare slow do mnie.
Sciskam cie serdecznie.Twoja Agnieszka