Medorowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Wywiązałas sie z obietnic?...:evil_lol: A czy mogłoby być inaczej:siara::siara::diabloti: Wywiązałam, wywiązałam - jeszcze jeden spacer:mdleje: DORRAG napisał(a):Dobry dzień:p Heej i czołem:p :p Vectra napisał(a):gdzie łazisz wiedźmo ? :diabloti: Wywiązuje się z obowiązków;) :evil_lol: niki_ill napisał(a):Witanko:evil_lol: :cool1: :razz: :diabloti: O, i żółtki nas odwiedziły;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 teqquila napisał(a):Witanko!! :diabloti: Hejo Tysiowate potfforki - stfforki:p :p :p paula_z napisał(a):Cześć Madzia :p Dotarłaś na pocztę? :razz: Jutro dotrę:cool3: Quote
agbar Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: jestem.....halooooooo Madziaaaaaaaa:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 dealer napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: jestem.....halooooooo Madziaaaaaaaa:evil_lol: Uhhuuuu:multi: jak się cieszę, uhuuuu:multi: :diabloti: Ja za to jedną nogą już w łóżku, a drugą jeszcze tu sterczę:cool1: (tylko jak ja to zrobiłam:hmmmm::diabloti: ) Quote
agbar Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Uhhuuuu:multi: jak się cieszę, uhuuuu:multi: :diabloti: Ja za to jedną nogą już w łóżku, a drugą jeszcze tu sterczę:cool1: (tylko jak ja to zrobiłam:hmmmm::diabloti: ) to ten ajerobik na pewno....nie idz spac..jeszcze ci jakies goopoty do glowy przyleza jak sie wyspisz:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):to ten ajerobik na pewno....nie idz spac..jeszcze ci jakies goopoty do glowy przyleza jak sie wyspisz:diabloti: Tomoże być gorzej:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Powiedz wprost, że będziesz tęsknić:cool1: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 bonita napisał(a):Heloł córciu ma :) Witaj mamciu mła :p:p Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Vectra napisał(a):witaj siostro mła jedyna :diabloti: Witaj siostro mła nie jedyna, Ty mój podrzutku najdroższy :diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: Quote
Vectra Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj siostro mła nie jedyna, Ty mój podrzutku najdroższy :diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: Ty mój wyskrobku jedyny :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Vectra napisał(a):Ty mój wyskrobku jedyny :loveu: :loveu: :diabloti: Oddaję mocz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A że niby skąd mnie wyskrobali:diabloti: Quote
Vectra Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Oddaję mocz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A że niby skąd mnie wyskrobali:diabloti: a takie pytania to do producentów :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Vectra napisał(a):a takie pytania to do producentów :diabloti: Wyrzekli się mnie, jako wadliwy egzemplarz:hmmmm:Ale dlaczegu:hmmmm::hmmmm::niewiem: Quote
bonita Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No byłam tu już z moją córcią się witać, prawda? Wyrzekli się mnie, jako wadliwy egzemplarz:hmmmm:Ale dlaczegu:hmmmm::hmmmm::niewiem: o kim tu mowa???? Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 niech MOHER będzie z WAMI witaj:cool3::cool3::cool3: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Tomoże być gorzej:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Powiedz wprost, że będziesz tęsknić:cool1: skad te przypuszczenia ?:razz: ...wstawaj!!!! wstawaj!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Kitka20 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Wstawaj trzeba iść na poczte:evil_lol: Cześć Madziulka Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 bonita napisał(a):No byłam tu już z moją córcią się witać, prawda? [B]o kim tu mowa???? O producentach:diabloti: :diabloti: ;) :loveu: BeaC napisał(a): niech MOHER będzie z WAMI witaj:cool3::cool3::cool3: I z Tobą dobra kobieto:p :p dealer napisał(a):skad te przypuszczenia ?:razz: ...wstawaj!!!! wstawaj!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: To nie przypuszczenia, to stwierdzenie faktów:grins::grins::diabloti: Witam wszystkich, ale grzeje:multi: Chyba zaraz skoczę na dach się poopalać:hmmmm: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Kitka20 napisał(a):Wstawaj trzeba iść na poczte:evil_lol: Cześć Madziulka Witaj:loveu: :loveu: :loveu: Dziś na pocztę idęna pewno:grins: Quote
Jagoda1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jeszcze się nie witałam? To pewnie przez ten upał:evil_lol: ... Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):O producentach:diabloti: :diabloti: ;) :loveu: I z Tobą dobra kobieto:p :p To nie przypuszczenia, to stwierdzenie faktów:grins::grins::diabloti: Witam wszystkich, ale grzeje:multi: Chyba zaraz skoczę na dach się poopalać:hmmmm: a jak bys skoczyla ale z dachu:diabloti: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Jeszcze się nie witałam? To pewnie przez ten upał:evil_lol: ... Hi hi:evil_lol: :evil_lol: Witam:p :loveu: dealer napisał(a):a jak bys skoczyla ale z dachu:diabloti: :loveu: Ale ja już kiedyś skakałam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: DLatego teraz jestem, jaka jestem:grins: Quote
Recommended Posts