agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Zobacz niżej, już bije:shake: :shake: :diabloti: Nie trzaskaj mła droga, bo Pana Bartłomieja obuidzisz:siara::Siara::siara: Ale jak polezziesz do niego spać, to wiesz, ze wtedy Bozieńka może Wam to w jakiś sposób wynagrodzić:cool1: Dealerowa wybacz, ale nie mogę się powstrzymać:placz: :placz: :placz: :cool1: dobrze...nie pojde spac..bede cie dreczyc az do rana:diabloti: Quote
Vectra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):dobrze...nie pojde spac..bede cie dreczyc az do rana:diabloti: obiecanki cacanki :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):dobrze...nie pojde spac..bede cie dreczyc az do rana:diabloti: Do mnnie gadusz, czy do siostry mej, która ce sie krwią dzielić:niewiem::hmmmm::diabloti: Vectra napisał(a):obiecanki cacanki :diabloti: Tyż se tak myślem:siara: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 A, teraz doszłam do tego, że jednak do mnie :siara: Lepiej późno , niż wccale:diabloti: Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a):A, teraz doszłam do tego, że jednak do mnie :siara: Lepiej późno , niż wccale:diabloti: jestem.... Quote
Vectra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a):A, teraz doszłam do tego, że jednak do mnie :siara: Lepiej późno , niż wccale:diabloti: pewna jesteś :diabloti: Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):pewna jesteś :diabloti: pewnosci nigdy za wiele....do WAS mowilam wiedzmy:diabloti: Quote
Vectra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):pewnosci nigdy za wiele.... tak powiem jak będę zamykac na kłodke jesionke z teściową :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):jestem.... :hmmmm:Mam się cieszyć:hmmmm::diabloti: Kocham Cię widźmino:loveu: Vectra napisał(a):pewna jesteś :diabloti: Jak za WSze:cool1: :cool1: dealer napisał(a):pewnosci nigdy za wiele....do WAS mowilam wiedzmy:diabloti: Nie okłamuj Ewki, przeca jasne, że to było do mnie:grins: I tak Was kocham, mimo tego, że ciężko mi Was cholernie dziś zrozumieć:siara::siara: Quote
Vectra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Madzia ,a Ty rozumiałaś tu coś kolwiek kiedyś ? :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):Madzia ,a Ty rozumiałaś tu coś kolwiek kiedyś ? :diabloti: Wyjdź:diabloti: :diabloti: :diabloti: Albo ja wyjdę:cool1: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Wyjdź:diabloti: :diabloti: :diabloti: Albo ja wyjdę:cool1::razz:czy mogę wejść .....nie czytam ....próbowałam ...nic nie rozumię :placz:....ide sięnapić ...tego na trzeźwo się nie da:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Kobieto o imieniu na EM:eviltong: Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :p :p :p :p :p cześć <= tylko tyle mam ci do powiedzenia:evil_lol: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Cześć, czy mam już wychodzić , czy mogę rtochę posiedzieć :) Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:czy mogę wejść .....nie czytam ....próbowałam ...nic nie rozumię :placz:....ide sięnapić ...tego na trzeźwo się nie da:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Kobieto o imieniu na EM:eviltong: :evil_lol: A myślałam, że tylko ja tego nie rozumiem:niewiem::niewiem::evil_lol: Niczym Magda M ;) evaxon napisał(a)::p :p :p :p :p cześć <= tylko tyle mam ci do powiedzenia:evil_lol: No, rzeczywiście dużooooo masz do powiedzenia:diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: bonita napisał(a):Cześć, czy mam już wychodzić , czy mogę rtochę posiedzieć :) Ależ oczywiście, zapraszam na kawę i lody:p :p Ale cudna pogoda, dziś biorę Medorka nad jeziorko, żeby sobie chłopaczyna popływała:p :p Myślę też, czy zabrać Dinka, choć obiecałam sobie, że nie będę do już brała na dalekie spacery:roll: A tak wogóle, to cześć wszystkim:multi: Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 cześć cześć cześć.....................ja też nie rozumiem, ale nawet se muzga nie wysilam by to osiagnąć...... a ja jutro Luleczkę mą nad satwami wybiegam:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :razz:....tylko pamiętaj ...weź kółeczko ratownicze ...jakbyś miała sie spluskać;) Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 yyyy czy ja cie gdzies juz dzisiaj nie widzialam...?:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 BeaC napisał(a):cześć cześć cześć.....................ja też nie rozumiem, ale nawet se muzga nie wysilam by to osiagnąć...... a ja jutro Luleczkę mą nad satwami wybiegam:multi::multi::multi: A Luśka lubi pływać:razz: :razz: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:....tylko pamiętaj ...weź kółeczko ratownicze ...jakbyś miała sie spluskać;) Ty nie bądź taka dowciapna, dobra:mad: :mad: Motylki se wezmem:eviltong: :evil_lol: dealer napisał(a):yyyy czy ja cie gdzies juz dzisiaj nie widzialam...?:diabloti: :hmmmm:Nie sądzę:diabloti: Quote
Vectra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 wyszłam ,ale już właśnie wróciłam do Ciebie :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a): Ale cudna pogoda, dziś biorę Medorka nad jeziorko, żeby sobie chłopaczyna popływała:p :p Myślę też, czy zabrać Dinka, choć obiecałam sobie, że nie będę do już brała na dalekie spacery:roll: A tak wogóle, to cześć wszystkim:multi: a ze niby czemu nie chcesz wziasc Dinka??:mad: a moze on tez by sobie pospacerowal?? albo poplywal:mad: jestes okropna!! afe fee Quote
Vectra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 evaxon napisał(a):a ze niby czemu nie chcesz wziasc Dinka??:mad: a moze on tez by sobie pospacerowal?? albo poplywal:mad: jestes okropna!! afe fee Bo to jest sadystka :diabloti: Quote
Recommended Posts