Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

dealer napisał(a):
Witam serdecznie moja droga i dziekuje za szybka odpowiedz.
Dzisiejszy dzien przemknal jak strzala, przed poludniem pojechalam z kolezanka do szpitala poniewaz zwichnela noge schodzac ze schodow. Prawda ze przykre? Szczegolnie w te upaly szyna na nodze to nic przyjemnego..ale coz,zdarza sie. Potem jak co dzien ugotowalam posilek dla mojego meza Bartlomieja i oczekiwalam na jego powrot do domu. Wrocil juz i teraz odpoczywa ogladajac telewizje a ja pisze do Ciebie moja droga Magdaleno oczekujac ze i ty napiszesz pare slow do mnie.
Sciskam cie serdecznie.Twoja Agnieszka

Zapomniałaś dodać , moja miła , że przez pół dnia zanudzałaś mnie na skype :diabloti:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Zapomniałaś dodać , moja miła , że przez pół dnia zanudzałaś mnie na skype :diabloti:

chcialam zachowac dla siebie ze blagalas abym do ciebie zadzwonila:diabloti: i ja zadzwonilam....ale bylo zajete:evil_lol: :evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
chcialam zachowac dla siebie ze blagalas abym do ciebie zadzwonila:diabloti: i ja zadzwonilam....ale bylo zajete:evil_lol: :evil_lol:

cholera , ja też dzwoniłam i dzwoniłam i cały czas zajęte było :shake: :shake: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
cholera , ja też dzwoniłam i dzwoniłam i cały czas zajęte było :shake: :shake: :diabloti:

cholerka co to sie z tym skejpkiem dzieje.....popsul sie chiba:shake: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
to idź wtul się w B i do snu :diabloti:

zaraaaaa ideeeeee...nie chce mi sie wstac.....zeby sie polozyc....:diabloti:

Posted

Witaj Magdaleno :p

madzia i medor napisał(a):
Ale pragnę dodać;) , że nie wysłałam tylko dlatego, że aprat nagle zaczął robić zdjęcia, które nie znikają:evil_lol: :mdleje::mdleje:

Udowodnij :razz: :diabloti:

Posted

A to oni się mogą dobrze kojarzyć:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Jak trzeba, to ich nigdy nie ma:angryy:

:niewiem:
dealer napisał(a):
Witam serdecznie moja droga i dziekuje za szybka odpowiedz.
Dzisiejszy dzien przemknal jak strzala, przed poludniem pojechalam z kolezanka do szpitala poniewaz zwichnela noge schodzac ze schodow. Prawda ze przykre? Szczegolnie w te upaly szyna na nodze to nic przyjemnego..ale coz,zdarza sie. Potem jak co dzien ugotowalam posilek dla mojego meza Bartlomieja i oczekiwalam na jego powrot do domu. Wrocil juz i teraz odpoczywa ogladajac telewizje a ja pisze do Ciebie moja droga Magdaleno oczekujac ze i ty napiszesz pare slow do mnie.

:mdleje:

Posted

[quote name='dealer']Witam serdecznie moja droga i dziekuje za szybka odpowiedz.
Witam Cię serdecznie. Pragnę Cię bardzo przeprosić, że tak późno odpisuję, ale z przyczyn nie zależnych ode mnie, nie mogłam tego zrobić wcześniej. Bardzo mi przykro z powodu zwichniętej nogi Twej koleżanki, życz jej proszę ode mnie szybkiego powrotu do zdrowia. Bardzo miło z Twojej strony, że gotujesz mężowi obiady, to bardzo dobrze o Tobie świadczy, jako o prawdziwej Pani domu. Na tym kończę, bo wybieram się właśnie w bardzo przyjazne memu sercu miejsce, a mianowicie dach. Jeszcze raz serdecznię Cię pozdrawiam. Czekam na szybką odpowiedź z Twojej strony
Twoja na zawsze
Magdalena
[quote name='paula_z']Witaj Magdaleno :p

Udowodnij :razz: :diabloti:
Udowodnię, po "łikendzie":p :p
[quote name='BeaC']...............wlazłam........................nic sie nie dzieje...........wylażę
no to PA

A co tu się ma niby dziać:crazyeye: To jest bardzo kulturalny i spokojny blogasek, a nie jakiś chlew:shake: :shake: :diabloti:
[quote name='dealer']Dzien dobry Magdaleno...zycze ci milego dnia.:p
Witam Cię ponownie, wiadomość Dla ciebie zostawiłam wyżej:p :p

Witam wszystkich w ten upalny dzionek:multi: :multi: :multi: Idę się zjarać:diabloti:

Posted

Dobry dzień córuniu :loveu:
, nie przepracowywuj się zbytnio dziecko, wiesz że mamusi na dzień matki wystarczy tylko kffiatuszek:loveu::evil_lol:

Posted

w pożadnym miłym i cichym blogasku TEŻ sie może cos przyjemnego dziać.........jakieś robótki ręczne w postaci malutenieczkich śliczniutkich włochatych skarpeteczek dla naszych pupili...............oczywiście z jedynej właściwej i prawdziwej wełny -Moheru
...............zabieram moje druty i szydełka i ide na własne podwóreczko
:eviltong:

Posted

Witam wszystkich w ten upalny dzionek:multi: :multi: :multi: Idę się zjarać:diabloti:

palenie trawy u nas w kraju jest zabronione:diabloti:
witanko:multi:

Posted

Siostuniu...

Zaczynam poważnie obawiać się o Twoje zrowie. Wiesz Kochana, że opalanie się całymi dniami jest niezdrowe, i może prowadzić do udaru, że o problemach ze skórą już nie wspomnę.
Dlatego, jako Twoja kochana siostrzyczka polecam Ci coś znacznie rozsądniejszego niż narażanie skóry na poparzenia słoneczne, a twojego bystergo umysłu na problemy:

Balsam do Ciała Dove Summer Glow Delikatnie Opalizujący 250 ml

Delikatnie opalizujące składniki oraz cząsteczki odbijające światło, wydobywają Twój blask oraz stopniowo nadają delikatną, letnią opaleniznę.

Posted

[quote name='dealer']czesc Magdaleno, jak spedzilas dzien? Pozdrawiam cie serdecznie i zycze milego wieczoru.Agnieszka z Dilim:loveu:

[quote name='madzia i medor']:crazyeye: Wybuchnęłam śmiechem:evil_lol: :evil_lol:

A dziękuję bardzo dobrze:cool1: Pogoda za oknem wspaniała, po prostu cudna, aż żal w domu siedzieć, lepiej na dachu:evil_lol: A jak Ty spędziłaś dzień, bliska memu sercu, Agnieszko????
Pozdrawiam
Magdalena

[quote name='dealer']Witam serdecznie moja droga i dziekuje za szybka odpowiedz.

itd... itd...itd...

Upał Wam zaszkodził?:evil_lol: