Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dealer napisał(a):Witam serdecznie moja droga i dziekuje za szybka odpowiedz. Dzisiejszy dzien przemknal jak strzala, przed poludniem pojechalam z kolezanka do szpitala poniewaz zwichnela noge schodzac ze schodow. Prawda ze przykre? Szczegolnie w te upaly szyna na nodze to nic przyjemnego..ale coz,zdarza sie. Potem jak co dzien ugotowalam posilek dla mojego meza Bartlomieja i oczekiwalam na jego powrot do domu. Wrocil juz i teraz odpoczywa ogladajac telewizje a ja pisze do Ciebie moja droga Magdaleno oczekujac ze i ty napiszesz pare slow do mnie. Sciskam cie serdecznie.Twoja Agnieszka Zapomniałaś dodać , moja miła , że przez pół dnia zanudzałaś mnie na skype :diabloti: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Vectra napisał(a):Zapomniałaś dodać , moja miła , że przez pół dnia zanudzałaś mnie na skype :diabloti: chcialam zachowac dla siebie ze blagalas abym do ciebie zadzwonila:diabloti: i ja zadzwonilam....ale bylo zajete:evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dealer napisał(a):chcialam zachowac dla siebie ze blagalas abym do ciebie zadzwonila:diabloti: i ja zadzwonilam....ale bylo zajete:evil_lol: :evil_lol: cholera , ja też dzwoniłam i dzwoniłam i cały czas zajęte było :shake: :shake: :diabloti: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Vectra napisał(a):cholera , ja też dzwoniłam i dzwoniłam i cały czas zajęte było :shake: :shake: :diabloti: cholerka co to sie z tym skejpkiem dzieje.....popsul sie chiba:shake: :diabloti: Quote
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dealer napisał(a):cholerka co to sie z tym skejpkiem dzieje.....popsul sie chiba:shake: :diabloti: skarge trzeba napisać :diabloti: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Vectra napisał(a):skarge trzeba napisać :diabloti: tiaaa...ale nie dzisiaj.....jestem zajeta ziewaniem teraaaaaaaa:diabloti: Quote
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dealer napisał(a):tiaaa...ale nie dzisiaj.....jestem zajeta ziewaniem teraaaaaaaa:diabloti: to idź wtul się w B i do snu :diabloti: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Vectra napisał(a):to idź wtul się w B i do snu :diabloti: zaraaaaa ideeeeee...nie chce mi sie wstac.....zeby sie polozyc....:diabloti: Quote
Paula Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Witaj Magdaleno :p madzia i medor napisał(a):Ale pragnę dodać;) , że nie wysłałam tylko dlatego, że aprat nagle zaczął robić zdjęcia, które nie znikają:evil_lol: :mdleje::mdleje: Udowodnij :razz: :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 madzia i medor napisał(a):A to oni się mogą dobrze kojarzyć:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Jak trzeba, to ich nigdy nie ma:angryy: :niewiem: dealer napisał(a):Witam serdecznie moja droga i dziekuje za szybka odpowiedz. Dzisiejszy dzien przemknal jak strzala, przed poludniem pojechalam z kolezanka do szpitala poniewaz zwichnela noge schodzac ze schodow. Prawda ze przykre? Szczegolnie w te upaly szyna na nodze to nic przyjemnego..ale coz,zdarza sie. Potem jak co dzien ugotowalam posilek dla mojego meza Bartlomieja i oczekiwalam na jego powrot do domu. Wrocil juz i teraz odpoczywa ogladajac telewizje a ja pisze do Ciebie moja droga Magdaleno oczekujac ze i ty napiszesz pare slow do mnie. Sciskam cie serdecznie.Twoja Agnieszka :mdleje: Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ...............wlazłam........................nic sie nie dzieje...........wylażę no to PA Quote
Medorowa Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']Witam serdecznie moja droga i dziekuje za szybka odpowiedz. Dzisiejszy dzien przemknal jak strzala, przed poludniem pojechalam z kolezanka do szpitala poniewaz zwichnela noge schodzac ze schodow. Prawda ze przykre? Szczegolnie w te upaly szyna na nodze to nic przyjemnego..ale coz,zdarza sie. Potem jak co dzien ugotowalam posilek dla mojego meza Bartlomieja i oczekiwalam na jego powrot do domu. Wrocil juz i teraz odpoczywa ogladajac telewizje a ja pisze do Ciebie moja droga Magdaleno oczekujac ze i ty napiszesz pare slow do mnie. Sciskam cie serdecznie.Twoja Agnieszka Witam Cię serdecznie. Pragnę Cię bardzo przeprosić, że tak późno odpisuję, ale z przyczyn nie zależnych ode mnie, nie mogłam tego zrobić wcześniej. Bardzo mi przykro z powodu zwichniętej nogi Twej koleżanki, życz jej proszę ode mnie szybkiego powrotu do zdrowia. Bardzo miło z Twojej strony, że gotujesz mężowi obiady, to bardzo dobrze o Tobie świadczy, jako o prawdziwej Pani domu. Na tym kończę, bo wybieram się właśnie w bardzo przyjazne memu sercu miejsce, a mianowicie dach. Jeszcze raz serdecznię Cię pozdrawiam. Czekam na szybką odpowiedź z Twojej strony Twoja na zawsze Magdalena [quote name='paula_z']Witaj Magdaleno :p Udowodnij :razz: :diabloti: Udowodnię, po "łikendzie":p :p [quote name='BeaC']...............wlazłam........................nic sie nie dzieje...........wylażę no to PA A co tu się ma niby dziać:crazyeye: To jest bardzo kulturalny i spokojny blogasek, a nie jakiś chlew:shake: :shake: :diabloti: [quote name='dealer']Dzien dobry Magdaleno...zycze ci milego dnia.:p Witam Cię ponownie, wiadomość Dla ciebie zostawiłam wyżej:p :p Witam wszystkich w ten upalny dzionek:multi: :multi: :multi: Idę się zjarać:diabloti: Quote
bonita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Dobry dzień córuniu :loveu: , nie przepracowywuj się zbytnio dziecko, wiesz że mamusi na dzień matki wystarczy tylko kffiatuszek:loveu::evil_lol: Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 w pożadnym miłym i cichym blogasku TEŻ sie może cos przyjemnego dziać.........jakieś robótki ręczne w postaci malutenieczkich śliczniutkich włochatych skarpeteczek dla naszych pupili...............oczywiście z jedynej właściwej i prawdziwej wełny -Moheru ...............zabieram moje druty i szydełka i ide na własne podwóreczko:eviltong: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 madzia i medor napisał(a): Witam wszystkich w ten upalny dzionek:multi: :multi: :multi: Idę się zjarać:diabloti: palenie trawy u nas w kraju jest zabronione:diabloti: witanko:multi: Quote
Kate I Luka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Siostuniu... Zaczynam poważnie obawiać się o Twoje zrowie. Wiesz Kochana, że opalanie się całymi dniami jest niezdrowe, i może prowadzić do udaru, że o problemach ze skórą już nie wspomnę. Dlatego, jako Twoja kochana siostrzyczka polecam Ci coś znacznie rozsądniejszego niż narażanie skóry na poparzenia słoneczne, a twojego bystergo umysłu na problemy: Balsam do Ciała Dove Summer Glow Delikatnie Opalizujący 250 ml Delikatnie opalizujące składniki oraz cząsteczki odbijające światło, wydobywają Twój blask oraz stopniowo nadają delikatną, letnią opaleniznę. Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :razz:...cze ...Medorowa....już skórka schodzi czy jeszcze nie;) Quote
DORRAG Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='bonita']U nas leje ... U nas też... wiec nici z opalania, pójdę sie troszku przysmarzyć do solarium:p Quote
zuzolandia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Siemanko;-) a u nas nie lejeeeeeee .słonce było ale sie skryło;-) mimo to jest parno duszno i wogole ;-) ehehehehehehh buzioleeeeeeeeee Quote
Jagoda1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']czesc Magdaleno, jak spedzilas dzien? Pozdrawiam cie serdecznie i zycze milego wieczoru.Agnieszka z Dilim:loveu: [quote name='madzia i medor']:crazyeye: Wybuchnęłam śmiechem:evil_lol: :evil_lol: A dziękuję bardzo dobrze:cool1: Pogoda za oknem wspaniała, po prostu cudna, aż żal w domu siedzieć, lepiej na dachu:evil_lol: A jak Ty spędziłaś dzień, bliska memu sercu, Agnieszko???? Pozdrawiam Magdalena [quote name='dealer']Witam serdecznie moja droga i dziekuje za szybka odpowiedz. Dzisiejszy dzien przemknal jak strzala, przed poludniem pojechalam z kolezanka do szpitala poniewaz zwichnela noge schodzac ze schodow. Prawda ze przykre? Szczegolnie w te upaly szyna na nodze to nic przyjemnego..ale coz,zdarza sie. Potem jak co dzien ugotowalam posilek dla mojego meza Bartlomieja i oczekiwalam na jego powrot do domu. Wrocil juz i teraz odpoczywa ogladajac telewizje a ja pisze do Ciebie moja droga Magdaleno oczekujac ze i ty napiszesz pare slow do mnie. Sciskam cie serdecznie.Twoja Agnieszka itd... itd...itd... Upał Wam zaszkodził?:evil_lol: Quote
Recommended Posts