Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):wyszłam ,ale już właśnie wróciłam do Ciebie :diabloti: Ależ się cieszkam:multi: Napijemy się piwka:razz: :razz: :razz: evaxon napisał(a):a ze niby czemu nie chcesz wziasc Dinka??:mad: a moze on tez by sobie pospacerowal?? albo poplywal:mad: jestes okropna!! afe fee Bo go nie lubię:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: A tak poważnie, to Dinek miał całkiem nie dawno kontuzję, która nie jest jeszcze do końca wyleczona. Po drugie maupo, Dinek ma 12 lat i nie ma już niestety takiej kondycji, jak kiedyś:roll: :roll: Vectra napisał(a):Bo to jest sadystka :diabloti: Dokładnie tak - ja nie lubię zwierzaczków:diabloti: :diabloti: paula_z napisał(a):Cześć nocna gadułko :p Witam właścicielka pudliczka:loveu: :loveu: DORRAG napisał(a):Cześć Medorkowa:multi: Cześć Fionkowa;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Jak spacerek? Udany? Bardzo udany, Medor szczęśliwy, że w końcu w pełni mógł skorzystać z uroków wiosny/lata;) A Pańcia zmęczona:siara::siara: Quote
Jagoda1 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a): Bardzo udany, Medor szczęśliwy, że w końcu w pełni mógł skorzystać z uroków wiosny/lata;) A Pańcia zmęczona:siara::siara: Lepsze to , niż aerobic, bo na świeżym powietrzu...:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Lepsze to , niż aerobic, bo na świeżym powietrzu...:evil_lol: Zgadzam się;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I to przynajmnie sprawia mi przyjemność;) ;) Quote
Jagoda1 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ja też byłam ok. 3 godz. na spacerze, było pięknie!:razz: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja też byłam ok. 3 godz. na spacerze, było pięknie!:razz: W taką pogodę, to nie ma się nawet ochoty do domciu wracać:p:p :p :p Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a):W taką pogodę, to nie ma się nawet ochoty do domciu wracać:p:p :p :p ale wymyslila.....:diabloti: to nie wracaj..poszla mi stad:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 a ja staram sie nadrobic zaleglosci troche tego mam :( i tak chcialam zapytac ladnie to tak od 3 stron nie wkleic zadnej fotki ;P co ja mam ogladac ;P Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):ale wymyslila.....:diabloti: to nie wracaj..poszla mi stad:evil_lol: Wróciłam:diabloti: :diabloti: :diabloti: basiulka22tychy napisał(a):a ja staram sie nadrobic zaleglosci troche tego mam :( i tak chcialam zapytac ladnie to tak od 3 stron nie wkleic zadnej fotki ;P co ja mam ogladac ;P Aparat zepsuty:placz: Quote
Magda-Amir Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 czeeeeesc :multi: dobry wieczór jak tam sobotka mija? :cool3: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):gdzie zdjecia :diabloti: Wiedźma... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Magda-Amir napisał(a):czeeeeesc :multi: dobry wieczór jak tam sobotka mija? :cool3: A sympatycznie:p Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):Madzia .....dawaj foty:mad: Goopia:cool1: KCM:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):sadystka :diabloti: A Ty kaj tu chciała:razz: :razz::razz: Ja z Tobą nie gadam:diabloti: Quote
Vectra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a):A Ty kaj tu chciała:razz: :razz::razz: Ja z Tobą nie gadam:diabloti: ja z Tobą też nie maupo :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Vectra napisał(a):ja z Tobą też nie maupo :diabloti: Na taką odpowiedź z Twojej strony liczyłam:cool1: :cool1: :diabloti: Poszła mi stąd:diabloti: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :loveu::loveu::loveu:o bosz toż to najsłodszy blożek:diabloti: cze Marudo bez aparatu:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:o bosz toż to najsłodszy blożek:diabloti: cze Marudo bez aparatu:eviltong: Z aparatem:cool1: :cool1: Ale zepsutym:diabloti: Witam wszystkich:p Quote
Kate I Luka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Siemanko starsza coruniu Kochanej naszej Mamci :loveu: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Kate I Luka napisał(a):Siemanko starsza coruniu Kochanej naszej Mamci :loveu: Witaj mła małolatko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Cześć, Madziu i groźne brytany... Ha ha:evil_lol:Witam:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :grins: hejkaaa:hand: to jaaa to jaaa:sweetCyb: Ewusia :laugh2_2: wiem ze sie cieszysz :bigcool: ja tezzzz :jumpie: buziaczkiii :iloveyou: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 evaxon napisał(a)::grins: hejkaaa:hand: to jaaa to jaaa:sweetCyb: Ewusia :laugh2_2: wiem ze sie cieszysz :bigcool: ja tezzzz :jumpie: buziaczkiii :iloveyou: :stupid: :stupid: :roflt: Witaj:loveu: Quote
Recommended Posts