agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 czesc rozspiewana....to od tych spiewow cie glowencja boli:razz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 caroolcia napisał(a):Cześć robaczki! Życzymy milutkiego i pogodnego weekendu :lol: i oczywiście szybkiej naprawy foto :diabloti: A dziękujemy i również życzymy miłego weekendu:p :p dealer napisał(a):czesc rozspiewana....to od tych spiewow cie glowencja boli:razz: :diabloti: No jakby to powiedzieć, no... chyba od tego:oops: :diabloti: Zaraz lecimy na długi spacerek z Baberkiem (asto-pitusiem):loveu: Ale najpierw trza coś zjeść i czekam aż mi Dealerowa coś upichci:siara: Quote
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Ooooo:hmmmm:To musi być... ciekawe:diabloti: chcę to zobaczyć:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Imbir1 napisał(a):cześć rozgadana mamciu:multi::multi::multi: kiedy ten Twój szmelc wróci z naprawy i kiedy będe mogła podziwiać Medorka i Dinusia???:cool3: jak go DA do naprawy to wróci:angryy::mad: Quote
Kate I Luka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Siemanko Siostrunia :multi: Kochana Ty moja, przyniosłam Ci coś na przekąszenie: Quote
e.v.a Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Kate I Luka napisał(a):Siemanko Siostrunia :multi: Kochana Ty moja, przyniosłam Ci coś na przekąszenie: i ty myslisz ze ona sie tym naje??:shake: :shake: :shake: stanowczo za malo:evil_lol: witanko:multi: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 obiad odwolany...:angryy: gloopota ludzka nie zna granic.... Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):obiad odwolany...:angryy: gloopota ludzka nie zna granic.... coś narozrabiała ? :diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):coś narozrabiała ? :diabloti: nie ja....i nie B.:shake: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):nie ja....i nie B.:shake: Dilerkowi smakowała karkóweczka :cool3: :diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):Dilerkowi smakowała karkóweczka :cool3: :diabloti: o dziwo Dili tez nie....karkoweczka spoczywa w lodowce bezpiecznie..:diabloti: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):o dziwo Dili tez nie....karkoweczka spoczywa w lodowce bezpiecznie..:diabloti: no to czemu obiada niet :razz: :razz: :diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):no to czemu obiada niet :razz: :razz: :diabloti: yyyy....gg? Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):yyyy....gg? no skoro nalegasz :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):no skoro nalegasz :evil_lol: :evil_lol: nalegam nalegam:evil_lol: chooo na kawe na gg:evil_lol: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dziendoberek przyszlam ponarzekac na brak nowych zdjec:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):nalegam nalegam:evil_lol: chooo na kawe na gg:evil_lol: nie pluj mi no KKKurde w monitor :mad: :diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):nie pluj mi no KKKurde w monitor :mad: :diabloti: iii tam to tylko glutek od Dilika byl:diabloti: Quote
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):iii tam to tylko glutek od Dilika byl:diabloti: na Dilka nie zwalaj , Dili nie jest w stanie wytoczyć z siebie czegoś takiego :shake: :diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):na Dilka nie zwalaj , Dili nie jest w stanie wytoczyć z siebie czegoś takiego :shake: :diabloti: niee...to byla ektoplazma....:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):poszłaś już ? :diabloti: Już przyszłam:diabloti: BeaC napisał(a):chcę to zobaczyć:roflt::roflt::roflt::roflt: jak go DA do naprawy to wróci:angryy::mad: Kochana, jak zawsze masz rację:grins: - jutro wyślę:oops: Kate I Luka napisał(a):Siemanko Siostrunia :multi: Kochana Ty moja, przyniosłam Ci coś na przekąszenie: Jak miło z Twojej strony:loveu: :loveu: evaxon napisał(a):i ty myslisz ze ona sie tym naje??:shake: :shake: :shake: stanowczo za malo:evil_lol: witanko:multi: A skąd wiedziałaś:razz: :cool1: dealer napisał(a):obiad odwolany...:angryy: gloopota ludzka nie zna granic.... Tyż chce wiedzieć - klik klik:cool3: *luthien* napisał(a):Dziendoberek przyszlam ponarzekac na brak nowych zdjec:evil_lol: Dajcie mi miesiąc;) A potem możecie bić:evil_lol: Wróciłam, nogi mi do doopy wchodzą:mdleje::mdleje: Przez co nie idę dziś na aerobik -idę na piwo:loveu: :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a): Wróciłam, nogi mi do doopy wchodzą:mdleje::mdleje: Przez co nie idę dziś na aerobik -idę na piwo:loveu: :diabloti: :grin: myslisz ze areobik ci pomoze w czyms jak ty tyle piwska pijesz??:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):czesc ciekawska:diabloti: zas pifffooooo:razz: Witaj mła:loveu: :loveu: :loveu: Jakie zaś:siara: evaxon napisał(a)::grin: myslisz ze areobik ci pomoze w czyms jak ty tyle piwska pijesz??:evil_lol: Łudzić się zawsze można:siara::siara: Quote
Recommended Posts