Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Medorowa napisał(a):
Hmm, dostałam telefon, że nowi właściciele pieska są bardzo zadowoleni;):multi:

Witam Was kochani i dzięki:Rose::loveu:
No słuchaj...nie mogło być inaczej....Yoszka ściska serducha :loveu:

Posted

Witajcie:multi::multi::loveu:
Co do zdjęć małego, to nie wiem, ale się zapytam;)
Taki teraz spokój w domu, aż dziwnie:roll::roll: Ale wiem, że to było najlepsze rozwiązanie. Dziś będę dzwonić do nowych właścicieli, nie chce wyjść na nachalną i nienormalną, ale myślę, że dziś już można zadzwonić:roll::roll::roll::evil_lol:
Moja mamuśka straaaaassznie tęskni za małym i ciągle mi powtarza, że gdyby jednak nowi właściciele nie podołali z charakterkiem małego, to mam go od razu zabierać:evil_lol::roll::roll:

Posted

[quote name='Medorowa']Witajcie:multi::multi::loveu:
Co do zdjęć małego, to nie wiem, ale się zapytam;)
Taki teraz spokój w domu, aż dziwnie:roll::roll: Ale wiem, że to było najlepsze rozwiązanie. Dziś będę dzwonić do nowych właścicieli, nie chce wyjść na nachalną i nienormalną, ale myślę, że dziś już można zadzwonić:roll::roll::roll::evil_lol:
Moja mamuśka straaaaassznie tęskni za małym i ciągle mi powtarza, że gdyby jednak nowi właściciele nie podołali z charakterkiem małego, to mam go od razu zabierać:evil_lol::roll::roll:madzialeno ale masz wspaniałą mamcię......normalnie ucałuj ją ode mnie mocno.....takich ludzi więcej by się przydało na swiecie:loveu:

P.S. Mysle że juz możesz zadzownić:razz:

Posted

Napisałam esemesa i dostałam odpowiedź;)

"Dzien dobry. Piesek bardzo szybko się zaklimatyzował:-) Śpi z nowym panem w łóżu ponieważ tak mu wygodnie:-)Wyśle zdjęcie ale nie wiem czy Twojakomórka odbierze je. Pozdrawiam."
:loveu::loveu:

Niestety moja komórka ich nie odbierze:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']madzialeno ale masz wspaniałą mamcię......normalnie ucałuj ją ode mnie mocno.....takich ludzi więcej by się przydało na swiecie:loveu:

P.S. Mysle że juz możesz zadzownić:razz:
Przekażę;):loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Napisałam esemesa i dostałam odpowiedź;)

"Dzien dobry. Piesek bardzo szybko się zaklimatyzował:-) Śpi z nowym panem w łóżu ponieważ tak mu wygodnie:-)Wyśle zdjęcie ale nie wiem czy Twojakomórka odbierze je. Pozdrawiam."
:loveu::loveu:

Niestety moja komórka ich nie odbierze:evil_lol:
:mdleje::grab::flaming::motz::wallbash::bigcry:

Posted

[quote name='Medorowa']

Niestety moja komórka ich nie odbierze:evil_lol:Medorowa...normalnie bym ci doopsko sprała...aparat nie działa..komórka nie obierze zdjęć...co jest z Tobą:mad:

Posted

[quote name='apple']Medorowa...normalnie bym ci doopsko sprała...aparat nie działa..komórka nie obierze zdjęć...co jest z Tobą:mad:
no opuściła się kobita, że matko jedyna... :shake: :cool3:

witaj Medorowo:multi:

Posted

[quote name='Medorowa']
Moja mamuśka straaaaassznie tęskni za małym i ciągle mi powtarza, że gdyby jednak nowi właściciele nie podołali z charakterkiem małego, to mam go od razu zabierać:evil_lol::roll::roll:

nie ma to jak FAJNA mama:razz:

witaj chomikowa właścicielko:multi::multi::multi:

a ja wczoraj zmusiłam TZta do zrobienia porządku z kocicami........... co nie oznacza pozbycie się ich

zakupiłam dwie klapki do drzwi i kazałam je zamontować............. narazie wisi jedna.w drzwiach pralni...dzisiaj druga u Kamila
bo on chce z nimi spać a nie sprząta im i nie karmi:mad::mad::mad:
zostaja pezniesiona do pralni...

Posted

[quote name='Alicja']Madziu .....ja też z pytankiem o naprawe aparaciku :grins:

mnie to się tak coś przeczuwa.... że Madzialena to nas z tym aparacikiem ściemnia od m-cy... wielu... :cool3: :eviltong:

Medorowa!! naprawą nam tu oczu nie mydlij! :eviltong: kcemy foty! :multi: :diabloti:
bo ja to niedługo zapomnę, jak te groźne Twe piesy wyglądają :evil_lol: