apple Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Medorowa napisał(a):Hmm, dostałam telefon, że nowi właściciele pieska są bardzo zadowoleni;):multi: Witam Was kochani i dzięki:Rose::loveu:No słuchaj...nie mogło być inaczej....Yoszka ściska serducha :loveu: Quote
BeaC Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 i gdzie łazisz przyszłam do Cię i przykro mi że tak to sie skończyło chociaż dobry ten koniec...... Quote
Kiłi Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pierwszy raz nie musiałam przekopywać się przez tysiące stron:-o Co wam jest?:crazyeye::diabloti: Madzia nie smutaj się;) Quote
Medorowa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Witajcie:multi::multi::loveu: Co do zdjęć małego, to nie wiem, ale się zapytam;) Taki teraz spokój w domu, aż dziwnie:roll::roll: Ale wiem, że to było najlepsze rozwiązanie. Dziś będę dzwonić do nowych właścicieli, nie chce wyjść na nachalną i nienormalną, ale myślę, że dziś już można zadzwonić:roll::roll::roll::evil_lol: Moja mamuśka straaaaassznie tęskni za małym i ciągle mi powtarza, że gdyby jednak nowi właściciele nie podołali z charakterkiem małego, to mam go od razu zabierać:evil_lol::roll::roll: Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Medorowa']Witajcie:multi::multi::loveu: Co do zdjęć małego, to nie wiem, ale się zapytam;) Taki teraz spokój w domu, aż dziwnie:roll::roll: Ale wiem, że to było najlepsze rozwiązanie. Dziś będę dzwonić do nowych właścicieli, nie chce wyjść na nachalną i nienormalną, ale myślę, że dziś już można zadzwonić:roll::roll::roll::evil_lol: Moja mamuśka straaaaassznie tęskni za małym i ciągle mi powtarza, że gdyby jednak nowi właściciele nie podołali z charakterkiem małego, to mam go od razu zabierać:evil_lol::roll::roll:madzialeno ale masz wspaniałą mamcię......normalnie ucałuj ją ode mnie mocno.....takich ludzi więcej by się przydało na swiecie:loveu: P.S. Mysle że juz możesz zadzownić:razz: Quote
Medorowa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Napisałam esemesa i dostałam odpowiedź;) "Dzien dobry. Piesek bardzo szybko się zaklimatyzował:-) Śpi z nowym panem w łóżu ponieważ tak mu wygodnie:-)Wyśle zdjęcie ale nie wiem czy Twojakomórka odbierze je. Pozdrawiam." :loveu::loveu: Niestety moja komórka ich nie odbierze:evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='apple']madzialeno ale masz wspaniałą mamcię......normalnie ucałuj ją ode mnie mocno.....takich ludzi więcej by się przydało na swiecie:loveu: P.S. Mysle że juz możesz zadzownić:razz: Przekażę;):loveu: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 :multi::multi::multi:hurraaaaaaaa!!!!!! a może pani na maila dałaby rade :razz::razz: Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Medorowa']Napisałam esemesa i dostałam odpowiedź;) "Dzien dobry. Piesek bardzo szybko się zaklimatyzował:-) Śpi z nowym panem w łóżu ponieważ tak mu wygodnie:-)Wyśle zdjęcie ale nie wiem czy Twojakomórka odbierze je. Pozdrawiam." :loveu::loveu: Niestety moja komórka ich nie odbierze:evil_lol: :mdleje::grab::flaming::motz::wallbash::bigcry: Quote
basia2202 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 fotek nie ma nie ma nie ma... :roll: no to dobrej nocki Madzik! :calus: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Medorowa'] Niestety moja komórka ich nie odbierze:evil_lol:Medorowa...normalnie bym ci doopsko sprała...aparat nie działa..komórka nie obierze zdjęć...co jest z Tobą:mad: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple']Medorowa...normalnie bym ci doopsko sprała...aparat nie działa..komórka nie obierze zdjęć...co jest z Tobą:mad: no opuściła się kobita, że matko jedyna... :shake: :cool3: witaj Medorowo:multi: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Madziu .....ja też z pytankiem o naprawe aparaciku :grins: a tak wogóle to doberek :grins: Quote
BeaC Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Medorowa'] Moja mamuśka straaaaassznie tęskni za małym i ciągle mi powtarza, że gdyby jednak nowi właściciele nie podołali z charakterkiem małego, to mam go od razu zabierać:evil_lol::roll::roll: nie ma to jak FAJNA mama:razz: witaj chomikowa właścicielko:multi::multi::multi: a ja wczoraj zmusiłam TZta do zrobienia porządku z kocicami........... co nie oznacza pozbycie się ich zakupiłam dwie klapki do drzwi i kazałam je zamontować............. narazie wisi jedna.w drzwiach pralni...dzisiaj druga u Kamila bo on chce z nimi spać a nie sprząta im i nie karmi:mad::mad::mad: zostaja pezniesiona do pralni... Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']Madziu .....ja też z pytankiem o naprawe aparaciku :grins: mnie to się tak coś przeczuwa.... że Madzialena to nas z tym aparacikiem ściemnia od m-cy... wielu... :cool3: :eviltong: Medorowa!! naprawą nam tu oczu nie mydlij! :eviltong: kcemy foty! :multi: :diabloti: bo ja to niedługo zapomnę, jak te groźne Twe piesy wyglądają :evil_lol: Quote
tygra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 cześć życzonka od nas http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756780&postcount=264 Quote
Medorowa Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 http://www.kartkiflash.pl/img_kartki/kartka_51.swf Quote
Fuga*** Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Zielonych, pogodnych i radosnych świąt życzą Magda & Fuga Quote
Jagoda1 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 POGODNYCH, SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY! Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Medorkowa oć bedziesz miss mokrego podkoszulka :evil_lol::eviltong: ŚMIGUS DYNGUS MADZIALENO:diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts