Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]lepiej napisz jak tam Medor po imprezce ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]Wszystkiego najlepszego z okazji 7 lat i 2 tygodni :roll: Meduś :loveu::multi: widziałam foty [/FONT][FONT=Arial] czy to oznacza że tera bede widzieć częsciej?? :razz::razz:[/FONT] Quote
agbar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 nic nie pilam....a mam omamy:crazyeye:.....wyjde i wroce... wrocilam...dalej mam omamy...:roll: Robaczyca tys sie spsula:placz: Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 http://img168.imageshack.us/img168/5416/medor4jy8.jpg NOOOOOOOOOO PIKNE TO RUDE W TYJ TROFFIE hihihihihih cze laska ;-) Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Noo cała Medorowa wstawiła foty i poszłaaaaa w pizdu:evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Madzialenko no cos ty gdzie jestes??:roll::roll: Quote
Medorowa Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Doberek kochani:multi::multi::multi::loveu: Cos ostatnio nie mogę narzekać na nadmiar czasu, dltego mnie tak tu mało:roll::roll: Jeszcze troszkę i wrócimy na dłużej;);) Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Medorowa']Doberek kochani:multi::multi::multi::loveu: Cos ostatnio nie mogę narzekać na nadmiar czasu, dltego mnie tak tu mało:roll::roll: Jeszcze troszkę i wrócimy na dłużej;);) [FONT=Arial]to ja poczekam na to jeszcze troszke :grins: pamiętaj o aparacie :roll: [/FONT] Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Medorowa']Doberek kochani:multi::multi::multi::loveu: Cos ostatnio nie mogę narzekać na nadmiar czasu, dltego mnie tak tu mało:roll::roll: Jeszcze troszkę i wrócimy na dłużej;);)[FONT=Century Gothic]No nie ma wyjścia trzeba czekac:cool1:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ej no tak rzadko tutaj bywam, że sto lat sto lat dla Medora:multi::multi::multi::multi::multi: ej no chomikowa tyś jakieś fotki wstawiła:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy mnie się wzrok popsuł:cool1: Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]dugo mamy czekać??? brakuje cie mi :roll::oops:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:czy to już .....już wracasz :cool1:[/FONT] Quote
Medorowa Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 A wiecie, ze jo Wos kocham:roll::roll::loveu: Tak w skrócie z życia zajebistej Madzialeny:B-fly::B-fly::cool1: Zaczęłam regularnie biegać, no dobra, dopiero trzeci dzień pod rząd, ale dla mnie to i tak powód do dumy :roflt:I to ponad trzy kilometry:ylsuper: No musiałam się pochwalić:cool1::cool1: Dziś wzięłam Medora na wspólne bieganie, hi hi całkiem fajnie;) No a oprócz tego chyba zaczynam pracę:mdleje::mdleje: Tzn mam niby zacząć staż, ale być może zacznę pracę, więc trzymajcie kciuki;):kciuki: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 HMMMMMMM MADZIA sie nam modernizuje no no ;-) acio to za praca? Quote
e.v.a Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ooo Madzia Madzia powiedz gdzie bedziesz tyrac:razz:?? w kamieniołomach:diabloti:??? Quote
anetta Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Życze wytrwałości w bieganiu :lol: Mi się kiedyś nie udało :lol: :kciuki: Quote
agbar Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 no no no no....robaczyca odmienia swe zycie...przepoczwarza sie:diabloti::loveu: Quote
Recommended Posts