Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]była :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] i se poszla .......................................:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jejku...patrzta kto nas uraczył:diabloti:...witamy...witamy :multi:[/FONT] :B-fly: Teraz będę już częściej:oops: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oczywiście poznałaś sie... ty to ta rószoffa a ja niebiewska :loveu::loveu: i co z tą weną??? kup może .... ma allegro mają na pewno taniej :evil_lol:[/FONT] Ta ja to ta landryna błehehehheeee:roll::roll::evil_lol: Mówisz, muszem poszukać;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:bigcool: jesteś urrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/FONT] Jestem:multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]była :diabloti:[/FONT] Byłam:multi::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] i se poszla .......................................:diabloti:[/FONT] Jestem, byłam i będę:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='evaxon']cze Madziuśka:multi::multi::multi: Cze skowroneczku:loveu::loveu: Przed chwilą tak piknie świeciło słońce i nagle nimo:niewiem::niewiem: Witam wszystkich serdecznie:hand: My zaraz uciekamy na spacerek:painting: Quote
Jagoda1 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Zobacz, jakiego przystojniaka mamy, lubisz żółtki, prawda?... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9821134#post9821134 Quote
Helga&Ares Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Kaj Wy? :roll: wracać Medorkowi na dogo, i nie zwalać winy na wenę:mad: :evil_lol::evil_lol: foooty! gdzie one som?:loveu: Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Century Gothic]Teee będąca częściej no i gdzie ty?:razz::loveu:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Medorowa - dzisiaj cię jeszcze nie było:nono::nono::nono::razz: Quote
BoJa2 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ostatni raz odwalam TU brudna robotę i wykopuję Medorkową galerie z czeluści Dogo:razz::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Jagoda*']Zobacz, jakiego przystojniaka mamy, lubisz żółtki, prawda?... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9821134#post9821134 Ale cudo:crazyeye::mdleje:Ja tak:loveu:... Medor nie;) [quote name='Helga&Ares']Kaj Wy? :roll: wracać Medorkowi na dogo, i nie zwalać winy na wenę:mad: :evil_lol::evil_lol: foooty! gdzie one som?:loveu: No przecie my som cały czas, nieustająco z Wami:loveu: Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='anetta']Będą jakieś foteczki Yoszego? :cool3: Byndą, ale trza poczekać;):lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Teee będąca częściej no i gdzie ty?:razz::loveu:[/FONT] No przeca tu jezdem:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='evaxon']czesc groźne piesy:multi::multi::multi: Cześć.... yyyyyy, no cześć;):multi::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 BoJa napisał(a):Medorowa - dzisiaj cię jeszcze nie było:nono::nono::nono::razz: Byłam, ino teraz dotarłam dopiero do "siebie":oops:;) BoJa napisał(a):Ostatni raz odwalam TU brudna robotę i wykopuję Medorkową galerie z czeluści Dogo:razz::evil_lol: Ha ha dzieki Ci za Twą wspaniałomyślność;):modla: Witojta:hand::loveu: U nos dobrze, wiosna i od razu wszystko wydaje się łatwiejsze - chce się żyć:multi::multi:;) Piesy mają się dobrze;):loveu::loveu::loveu: Kurcze, cieczki dookoła, a ludzie puszczają swoje psy samopas i tylko widać jak żrą się między sobą:roll::roll: Dzisiaj jak zobaczyłam psa sąsiadów, to aż mnie potelepało:roll: - miał dziurę dosłownie wielgachną dziurę na plecach - on ciągle biega sam i musiał gryźć się z jakimś psem:roll: Wyglądało okropnie, zaprowadziłam go do domu, mieli z nim pójść do weta:roll: Jak ludzie mogą być tak nieodpowiedzialni:angryy::roll::roll::roll: Quote
BeaC Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ..............cze ść wpadłam ot tak z samego ranka mam fatalną pogode................. a ty?? Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Arial]:hand: cze Medorkowa :multi::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic]CZeee pijaku leczysz kaczorka po wizycie u mnie:razz::diabloti:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Medorkowa!!!!!U mnie wyswietla się 1000 strona!!!! :drink1::knajpa::cunao::cunao: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='BoJa']Medorkowa!!!!!U mnie wyswietla się 1000 strona!!!! :drink1::knajpa::cunao::cunao:[FONT=Century Gothic]U mnie też.......boszzz ile tych imprez popadne w alkoholizm wiec u Medorkowej opje pepsiką:diabloti::laola::laola: [/FONT] [FONT=Century Gothic]:pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi: [/FONT] [FONT=Century Gothic]:cunao::cunao::cunao:[/FONT] Quote
Madzika Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 heheh ma sie farta przelotem na 1000 trafić :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Helga&Ares Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 lomatko to juz 1000 stronka Dżapuszko chono sie razem koli napijemy[FONT=Century Gothic]:pepsi: [/FONT][FONT=Century Gothic]:laola:[/FONT] Quote
emdziolek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Łaaa trafiłam na Yyympre:multi: 1000 stronka:multi: Madziu swietujemy! Choo napijemy sie kolY:evil_lol::evil_lol: :pepsi::pepsi::laola::pepsi::pepsi: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']lomatko to juz 1000 stronka Dżapuszko chono sie razem koli napijemy[FONT=Century Gothic]:pepsi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]:laola:[/FONT][FONT=Century Gothic]jestem i piję:pepsi:[/FONT] Quote
Iza i Fidel Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Magda,wet sie pytal o ciebie...Mialas po 10tym oddac kase...Myslalam,ze to bedzie w marcu.To jak bedzie z ta kasa? Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Arial]500 stronka i 10000post jest mój :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts