Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Ja też proszę się cały czas o fotki, które są, w telefonie mojego brata:roll::roll::niewiem:

Słucgajcie, niektórzy z Was już wiedzą, że od dłuższego czasu zastanawiam się nad znalezieniem dla Yoshiego nowego domku. Nie jest to łatwa decyzja, dlatego jeszcze jej nie podjęłam. Co tu dużo mówić - charakter tego psa przerósł mnie przy moich obecnych kundlach. Naprawdę w domu nie jest wesoło jeśli chodzi o ich relacje. Nie wiem co mam robić ...

Madziulku :calus: jeśli znajdzie się dobry domeczek to nie miej do siebie zalu ...bo teraz musisz mimo wszystko myśleć o swoich psiakach które są z Tobą od dawna ... a Yoshi maluszek szybko przyzwyczai się do nowych ludzi ... wiem że Ci trudno ...ale musisz zrobić tak aby wszyscy zostali uszczęśliwieni ....mały by mógł spontanicznie się rozwijać a Twoje psiaczki by nie straciły dawnej pozycji

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']ojj Madzialena Madzialena:shake: trzymam kciukasy oby szybko sie znalazl nowy domek poki maly nadal jest maly
nie ma co szyjką krecić :roll:......nikt nie mógł przewidzieć że się piesom nie poukładają relacje :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']nie ma co szyjką krecić :roll:......nikt nie mógł przewidzieć że się piesom nie poukładają relacje :cool1:
a no nikt nie mogl nikt

Posted

[quote name='Alicja']to teraz zaciskamy :kciuki: co by się domeczek dobraśny trafił ....taki jak nasze ;)
i byle szybko zeby nam Medzia i Dinka mały kajtek nie załatwił:evil_lol:

Posted

Ojej :( A tak się cieszyłam jak pisałaś że chciałabyś z nim zacząć agility :(
Szkoda że musisz podjąć taką decyzje, napewno nie jest Ci łatwo.
A jak teraz wyglądają ich relacje?

Posted

Czeee Medorkowa...moja ty koffana:calus: nie martw się na pewno uda ci się znaleźć dobry domek dla tego małego dopaleńca:evil_lol:.......a tym że nie udało się u ciebie to się nie łam.....nie jesteś cudotwórcą na niektóre sprawy nie masz wpływu choćbyś nawet chciała. Szczymam za domeczek:thumbs:

Posted

Pytalas o pieski.Tu jest ich watek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107262

Zreszta u mnie w podpisie tez jest link.
Sunie zabiera do Polkowic Patryska(dlatego potrzebna byla klatka),a pieska chyba juz nawet wzial jakis policjant ze Zlotej.
Ja chcialam zostawic sunie,ale po pierwsze Kicia - ewidentnie malpa jej nie chciala i polowala na nia !!:crazyeye:
Fidel jak zawsze sie slinil na ich widok,ale chyba nic by im nie zrobil.One natomiast warczaly na Fidela:evil_lol:
Co do Twojego najmniejszego to pojecia nie mam komu go sprezentowac...:( Spytam wetow-moze oni cos pomoga.

Posted

Alicja napisał(a):

tak tak ......ja też się martwiam :oops:
No własnie Medorkowa my się tu z Alą zamartwiamy....prawiesmy osiwiały a ty nic nie dajesz znać:mad:

Posted

apple napisał(a):
No własnie Medorkowa my się tu z Alą zamartwiamy....prawiesmy osiwiały a ty nic nie dajesz znać:mad:

:roll::oops:no własnie wczoraj zakupiłam farbkę na włoski .....bo mi melanż wylazł :roll:

Posted

Później podpisuję wszystkim:loveu::loveu::loveu:
Nad psiakiem zastanawia się nauczycielka - bardzo fajna kobitka, miłośniczka psów - do jutra ma dać znać:roll: Ehhhh ...

Posted

Medorowa napisał(a):
Nad psiakiem zastanawia się nauczycielka - bardzo fajna kobitka, miłośniczka psów - do jutra ma dać znać:roll: Ehhhh ...

Trzymamy kciuki za Joszkę...:razz:

Posted

Medorowa napisał(a):

to ja trzymam za pozytywną decyzję tej pani :kciuki: