Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Medorowa']Ja też proszę się cały czas o fotki, które są, w telefonie mojego brata:roll::roll::niewiem: Słucgajcie, niektórzy z Was już wiedzą, że od dłuższego czasu zastanawiam się nad znalezieniem dla Yoshiego nowego domku. Nie jest to łatwa decyzja, dlatego jeszcze jej nie podjęłam. Co tu dużo mówić - charakter tego psa przerósł mnie przy moich obecnych kundlach. Naprawdę w domu nie jest wesoło jeśli chodzi o ich relacje. Nie wiem co mam robić ... Madziulku :calus: jeśli znajdzie się dobry domeczek to nie miej do siebie zalu ...bo teraz musisz mimo wszystko myśleć o swoich psiakach które są z Tobą od dawna ... a Yoshi maluszek szybko przyzwyczai się do nowych ludzi ... wiem że Ci trudno ...ale musisz zrobić tak aby wszyscy zostali uszczęśliwieni ....mały by mógł spontanicznie się rozwijać a Twoje psiaczki by nie straciły dawnej pozycji Quote
e.v.a Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ojj Madzialena Madzialena:shake: trzymam kciukasy oby szybko sie znalazl nowy domek poki maly nadal jest maly Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='evaxon']ojj Madzialena Madzialena:shake: trzymam kciukasy oby szybko sie znalazl nowy domek poki maly nadal jest maly nie ma co szyjką krecić :roll:......nikt nie mógł przewidzieć że się piesom nie poukładają relacje :cool1: Quote
e.v.a Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']nie ma co szyjką krecić :roll:......nikt nie mógł przewidzieć że się piesom nie poukładają relacje :cool1: a no nikt nie mogl nikt Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='evaxon']a no nikt nie mogl nikt to teraz zaciskamy :kciuki: co by się domeczek dobraśny trafił ....taki jak nasze ;) Quote
e.v.a Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']to teraz zaciskamy :kciuki: co by się domeczek dobraśny trafił ....taki jak nasze ;) i byle szybko zeby nam Medzia i Dinka mały kajtek nie załatwił:evil_lol: Quote
anetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ojej :( A tak się cieszyłam jak pisałaś że chciałabyś z nim zacząć agility :( Szkoda że musisz podjąć taką decyzje, napewno nie jest Ci łatwo. A jak teraz wyglądają ich relacje? Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 no i dziś znowu wchodzę tu na własne ryzyko... :cool3: i znowu nic się nie stało!! :multi: :diabloti: :evil_lol: witanko Madzieńko :loveu: z piesami, rzecz jasna :cool3: Quote
apple Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czeee Medorkowa...moja ty koffana:calus: nie martw się na pewno uda ci się znaleźć dobry domek dla tego małego dopaleńca:evil_lol:.......a tym że nie udało się u ciebie to się nie łam.....nie jesteś cudotwórcą na niektóre sprawy nie masz wpływu choćbyś nawet chciała. Szczymam za domeczek:thumbs: Quote
Jagoda1 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Madziu, nikt nie może przewidzieć zachowań psiaków... Quote
Iza i Fidel Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Pytalas o pieski.Tu jest ich watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107262 Zreszta u mnie w podpisie tez jest link. Sunie zabiera do Polkowic Patryska(dlatego potrzebna byla klatka),a pieska chyba juz nawet wzial jakis policjant ze Zlotej. Ja chcialam zostawic sunie,ale po pierwsze Kicia - ewidentnie malpa jej nie chciala i polowala na nia !!:crazyeye: Fidel jak zawsze sie slinil na ich widok,ale chyba nic by im nie zrobil.One natomiast warczaly na Fidela:evil_lol: Co do Twojego najmniejszego to pojecia nie mam komu go sprezentowac...:( Spytam wetow-moze oni cos pomoga. Quote
apple Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Medorkowa daj no znaka jak tam sytuacja u ciebie?:roll: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a):Medorkowa daj no znaka jak tam sytuacja u ciebie?:roll: tak tak ......ja też się martwiam :oops: Quote
apple Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a): tak tak ......ja też się martwiam :oops:No własnie Medorkowa my się tu z Alą zamartwiamy....prawiesmy osiwiały a ty nic nie dajesz znać:mad: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a):No własnie Medorkowa my się tu z Alą zamartwiamy....prawiesmy osiwiały a ty nic nie dajesz znać:mad: :roll::oops:no własnie wczoraj zakupiłam farbkę na włoski .....bo mi melanż wylazł :roll: Quote
apple Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a)::roll::oops:no własnie wczoraj zakupiłam farbkę na włoski .....bo mi melanż wylazł :roll: Paragon do Madzi :diabloti: Quote
Medorowa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Później podpisuję wszystkim:loveu::loveu::loveu: Nad psiakiem zastanawia się nauczycielka - bardzo fajna kobitka, miłośniczka psów - do jutra ma dać znać:roll: Ehhhh ... Quote
Jagoda1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Medorowa napisał(a):Później podpisuję wszystkim:loveu::loveu::loveu: Nad psiakiem zastanawia się nauczycielka - bardzo fajna kobitka, miłośniczka psów - do jutra ma dać znać:roll: Ehhhh ... Trzymamy kciuki za Joszkę...:razz: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Medorowa napisał(a):Później podpisuję wszystkim:loveu::loveu::loveu: Nad psiakiem zastanawia się nauczycielka - bardzo fajna kobitka, miłośniczka psów - do jutra ma dać znać:roll: Ehhhh ... to ja trzymam za pozytywną decyzję tej pani :kciuki: Quote
Recommended Posts