apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Medorowa']A wiecie, ze jo Wos kocham:roll::roll::loveu: Tak w skrócie z życia zajebistej Madzialeny:B-fly::B-fly::cool1: Zaczęłam regularnie biegać, no dobra, dopiero trzeci dzień pod rząd, ale dla mnie to i tak powód do dumy :roflt:I to ponad trzy kilometry:ylsuper: No musiałam się pochwalić:cool1::cool1: Dziś wzięłam Medora na wspólne bieganie, hi hi całkiem fajnie;) No a oprócz tego chyba zaczynam pracę:mdleje::mdleje: Tzn mam niby zacząć staż, ale być może zacznę pracę, więc trzymajcie kciuki;):kciuki:Madzia no co ty chcesz sie katować biegami to się katuj ale na miłość boska zostaw ty mojego Medusia w spokoju:mad::evil_lol: A zaciskam kciukaski:kciuki: Quote
clockwork Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 teee... ale to żeś za gruba :diabloti: nie znaczy że nie możesz tu być ..... :loveu: wpadnij czasem w międzybiegach :razz::razz: no i za pracke- jak dobra ... trzymam :kciuki: Quote
BeaC Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 .................przyszłam do Cię z parasolem...............bo pada:cool1: witaj grubasie chcesz...............dam Ci Luske do towarzystwa do biegania.............. schudnie:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 czesc Madzialenka:loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Medorowa nie biegaj już po znikniesz:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Madziuuuu, wracaj, za daleko pobiegłaś...;) Quote
gosikf & dogs Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Cześc Medorowa!!! Może nas jeszcze ktoś pamięta:roll: :eviltong: Długo nas nie było, ale wpadam się przywitac i gorąco- wiosennie pozdrowic!!! We Wrocławiu miały byc burze dzisiaj, tymczasem za oknem mam saune:razz: Quote
zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Madzia czy TY juz arbajtosz? czy ino biegosz? ze ciem tu ni ma? za to u innych ciem widac ;-) KCM!!! Quote
Medorowa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='clockwork']teee... ale to żeś za gruba :diabloti: nie znaczy że nie możesz tu być ..... :loveu: wpadnij czasem w międzybiegach :razz: no i za pracke- jak dobra ... trzymam :kciuki: No, ale dupa sie w krzesełku nie mieści;):evil_lol: :loveu: [quote name='BeaC'].................przyszłam do Cię z parasolem...............bo pada:cool1: witaj grubasie chcesz...............dam Ci Luske do towarzystwa do biegania.............. schudnie:multi::multi::multi: Dawaj, chyntnie byndem biegać z takim towarzyszem:multi::loveu: [quote name='Kiłi']a ja Topsa:grins: Dawaj i Topsika:loveu: Im więcej tym weselej;) [quote name='evaxon']czesc Madzialenka:loveu::multi::multi::multi::multi: Cześć Efcia:loveu::loveu: [quote name='apple']Medorowa nie biegaj już po znikniesz:diabloti: Ooo, to jeszcze długa droga przede mną:evil_lol::evil_lol: [quote name='Jagoda*']Madziuuuu, wracaj, za daleko pobiegłaś...;) Jużem jest z powrotem;):multi: Quote
Medorowa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 gosikf & dogs napisał(a):Cześc Medorowa!!! Może nas jeszcze ktoś pamięta:roll: :eviltong: Długo nas nie było, ale wpadam się przywitac i gorąco- wiosennie pozdrowic!!! We Wrocławiu miały byc burze dzisiaj, tymczasem za oknem mam saune:razz: Pewnie,że pamiętamy:eviltong::eviltong::eviltong: U nas za to dziś była wspaniała burza i deszczyk, a teraz to powietrze po burzy mmmmmmmmm - uwielbiam:p zuzolandia napisał(a):Madzia czy TY juz arbajtosz? czy ino biegosz? ze ciem tu ni ma? za to u innych ciem widac ;-) KCM!!! Ani nie arbajtuje, ani nie biegom:roll::roll: Tzn dziś znowu zaczynam po weekndowej przerwie;) :loveu::loveu::loveu: A wiec tak w skrócie, z arbajtem nie wypaliło, a szkoda, bo fajna praca, ale niestety nie miałabym czym wracać do domu (praca w Legnicy. Ale idę na staż, i to już w tym tygodniu, dziś byłam robić badania - pobierli mi krew:mdleje::oops:, no i zaraz lecę po wyniki i do Pana Doktora:grins: Jutro jeszcze tylko załatwić w UP, i do pracy rodacy;)Weekend spędziłam we Wrocku, było ttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk fajnie:multi: Chyba tam zamieszkam:loveu::loveu::loveu: Pieski mają sie dobrze, po Dinusiu tylko coraz bardziej widać, że to już starszy Pan:-(:-( Nie dosłyszy, słabiej widzi, więkzzość dnia przesypia:roll: Ale ogólnie, to życie jest cudowne;):loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ta cudowne te zycieeeeeeeee;-) a gdzie ten staz? oooooooo Wrocek to urocze miasto ...swego czasu bylam tam stalym bywalcem ;-) Quote
e.v.a Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ooooochoooo... nic tylko Madzialena sie zakochała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mow laska gdzie bedziesz sie stazowac:razz: Quote
gosikf & dogs Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 gosikf & dogs napisał(a):Cześc Medorowa!!! Może nas jeszcze ktoś pamięta:roll: :eviltong: Długo nas nie było, ale wpadam się przywitac i gorąco- wiosennie pozdrowic!!! We Wrocławiu miały byc burze dzisiaj, tymczasem za oknem mam saune:razz: Miały byc burze, a jest gradobicie i pioruny!!!:crazyeye: Quote
BeaC Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 witaj niebiegająca-już-ale-ta-co-zawsze-może-powrócić-do-biegania:razz::razz::razz: Quote
Medorowa Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='zuzolandia']ta cudowne te zycieeeeeeeee;-) a gdzie ten staz? oooooooo Wrocek to urocze miasto ...swego czasu bylam tam stalym bywalcem ;-) A no urocze, takie hm tętniące życiem:Cool!: [quote name='evaxon']ooooochoooo... nic tylko Madzialena sie zakochała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mow laska gdzie bedziesz sie stazowac:razz: No zaraz, zaraz;) [quote name='agbar']:loveu:nooooo Robaczyco chwal sie No przeca mówię, że zaraz:roll::roll:;) [quote name='gosikf & dogs']Miały byc burze, a jest gradobicie i pioruny!!!:crazyeye: ;) [quote name='BeaC']witaj niebiegająca-już-ale-ta-co-zawsze-może-powrócić-do-biegania:razz::razz::razz: A no witaj kobieto z Pokoju:loveu: Witajcie kochane. A więc staż będę miała w małej, aczkolwiek bardzo fajnej perfumerii... jedyne co mnie przeraża, to to, że okazało się, że będzie on trwał aż 5 miesięcy ... Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Madzia śniłas mi sie...............jak to mozliwe:roll: Quote
Medorowa Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Madzia śniłas mi sie...............jak to mozliwe:roll: No cóż:roll: Tak działam na ludzi:B-fly: :evil_lol: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Medorowa napisał(a):No cóż:roll: Tak działam na ludzi:B-fly: :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Medorowa'] Witajcie kochane. A więc staż będę miała w małej, aczkolwiek bardzo fajnej perfumerii... jedyne co mnie przeraża, to to, że okazało się, że będzie on trwał aż 5 miesięcy ... buahahaha a co ty myslalas ze 5 dni???:grin: i tak dziwne bo staze trwaja poł roku a nie 5 miesiecy:roll: Quote
Medorowa Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 apple napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ;)a co ci się śniło:loveu::loveu::loveu: evaxon napisał(a):buahahaha a co ty myslalas ze 5 dni???:grin: i tak dziwne bo staze trwaja poł roku a nie 5 miesiecy:roll: Nie wiem, jak jest teraz, ale mimo wszystko ja mam już osiem miesięcy stażu za sobą, więc praktycznie - o ile staż dalej trwa do roku, zostało mi tak naprawdę cztery, no ale co tam;)A Ty miałaś przyznany od razu na 6 miechów:crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Medorowa'];)a co ci się śniło:loveu::loveu::loveu: Oj nie powiem................tajemnica;) Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Będziesz miała pachnacą pracę - fajnie...:lol: Quote
Recommended Posts