clockwork Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 medorkowa... kaj ty sie smykosz????? :razz::razz: Quote
mia_mia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 wpadłam prysnag grozne psy i nie mniej grozna wlascicielke woda :lol: Quote
Alicja Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 :hand: Medorkowea:multi::multi::multi:..... wysłałaś aparata:razz::razz: Quote
gops Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 witamy :razz: foteczki obejzane ..nie nadrobilam ponad tysiaca stron ale prawie :eviltong: Quote
apple Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Chyba gdzieś zaginęła.......powołuję ekipę poszukiwawczą!!!! Medorowa! Quote
zuzolandia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 clockwork napisał(a):medorkowa... kaj ty sie smykosz????? :razz::razz: Medorkowa po innych galeryjach sie szwyndo :evil_lol::evil_lol: witanko poswiateczne :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Medorowa żyje;) i ma się dobrze:loveu::B-fly: Aparatu rzecz jasna nie wysłała:roll::roll::roll: Ale oddam gdzieś tu do naprawy:oops:;);) Niedługo powinnam mieć zdjęcia Joszki:multi::multi: A teraz spadamy na spacer do lasu, pozrzucać Świąteczne kilogramy;):hand: Quote
e.v.a Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Medowa zrzuc tez moje:roll::roll::roll::evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 evaxon napisał(a):Medowa zrzuc tez moje:roll::roll::roll::evil_lol: Ale teraz już trochę za ciemno na spacer do lasu:roll::roll: Quote
e.v.a Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Medorowa napisał(a):Ale teraz już trochę za ciemno na spacer do lasu:roll::roll: po pobiegaj po schodach:razz::razz::razz::razz: Quote
Akadna Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Helllo! :hand: :calus: Pozdro od Boksilki :razz: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Medorkowa co ty tak pojawiasz się i znikasz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zaś znikła... a ja chciałam przebić pione [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-420.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: .................:calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='evaxon']po pobiegaj po schodach:razz::razz::razz::razz:[/quote] :flaming: Witaj:loveu::loveu::hand: [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Czerwony Kapturku:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] :hmmmm: Dla Ciebie mogę być nawet Czerwonym Kapturkiem:evil_lol: [quote name='agbar']czesc gupia:loveu:[/quote] Cześć mundra:loveu: [quote name='Akadna'][COLOR=RoyalBlue]Helllo! :hand: :calus: Pozdro od Boksilki :razz:[/COLOR][/quote] Witanko i pozdrowionko:hand::hand: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Medorkowa co ty tak pojawiasz się i znikasz:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A bo ja taka wstydliwa jezdem;)WITAJ:multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zaś znikła... a ja chciałam przebić pione [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-420.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] :errrr: Piona pioną, ale jakie my mamy fajne kokardeczki:errrr: Quote
Medorowa Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: .................:calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] [quote name='Jagoda*']Witamy sie wiosennie...[/quote] Witajcie:multi::multi: [quote name='agbar']gdzie lazisz gupia?:loveu:[/quote] Tam i z powrotem;) Doberek:hand: Żyjemy, psowate mają się dobrze, ja chyba też:roll::roll:;) Nie mamy ostatnio coś weny do pisania na forum, ale myślę, że to kwestia czasu;):loveu: Quote
apple Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jejku...patrzta kto nas uraczył:diabloti:...witamy...witamy :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Medorowa'] :errrr: Piona pioną, ale jakie my mamy fajne kokardeczki:errrr:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oczywiście poznałaś sie... ty to ta [COLOR=Magenta]rószoffa [/COLOR][COLOR=Black]a ja[/COLOR] niebiewska :loveu::loveu: i co z tą weną??? kup może .... ma allegro mają na pewno taniej :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: jesteś urrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: jesteś urrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]była :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts