Medorowa Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Izabela124.']A to daj i swoje fotki:eviltong::eviltong::eviltong: Czymajta:eviltong: Wybrałam te, gdzie jednak jestem na drugim planie:evil_lol::evil_lol:;) Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 :multi::multi::multi:widziałam foty Medorka :loveu:z Medorową ;)na 2gim planie :grins: Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Można podziwiać:B-fly: Buhahahah ale ja jestem zryta:roflt::roflt::roflt: Quote
Jagoda1 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Medorowa']Można podziwiać:B-fly: [guote] Podziwiamy, a jakże...:multi::lol: Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ej daj tvz jakies gdzie jestes na pioerwszym planie:eviltong: A co to za pies z toba jest? Quote
teqquila Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Medorowa jaki grooby ten Twoj pies :diabloti::diabloti: chyba do panci nie wrodzil :diabloti: Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:widziałam foty Medorka :loveu:z Medorową ;)na 2gim planie :grins: Cieszem się;):loveu: [quote name='Fuga***']:-) ale fajnei wyglądacie :-) Bo my jesteśmy fajni:oops::B-fly: [quote name='Jagoda*'][quote name='Medorowa']Można podziwiać:B-fly: [guote] Podziwiamy, a jakże...:multi::lol: :multi::loveu::loveu::loveu: [quote name='Izabela124.']ej daj tvz jakies gdzie jestes na pioerwszym planie:eviltong: A co to za pies z toba jest? A po co, to psie forum:roll::diabloti: Pies, hmmm, można powiedzieć sąsiadów, z podwórka obok, on zawsze sam biega i często nam towarzyszy;):lol: [quote name='teqquila']Medorowa jaki grooby ten Twoj pies :diabloti::diabloti: chyba do panci nie wrodzil :diabloti: W morde jeża, to Ty nie wiedziałaś jaka Pani, taki pies:diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Aj tam psiv forum jak niv chcesz poakzywac nam swoich psow to chociaz siebie pokaz:eviltong::evil_lol: O to fajnych macie sasiadow co psa wam pozyczaja:evil_lol:, a tak serio to ucaluj tego grubaska ode mnie:loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='teqquila']Medorowa jaki grooby ten Twoj pies :diabloti::diabloti: chyba do panci nie wrodzil :diabloti: Bo Madzia od ust sobie odejmuje...:grins: Quote
anetta Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A Yoszi? :obrazic: Aha, czas na zmiane tytułu :cool3: Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [ooooooo hahaaa MAdziusia:loveu: czy to zwiastun nowych fot?:siara::grin: Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Izabela124. napisał(a):Aj tam psiv forum jak niv chcesz poakzywac nam swoich psow to chociaz siebie pokaz:eviltong::evil_lol: O to fajnych macie sasiadow co psa wam pozyczaja:evil_lol:, a tak serio to ucaluj tego grubaska ode mnie:loveu: No przeca pokazałam:mad::mad::p No, szczególnie jak mi się gdzieś spieszy i chcę, żeby psy szybko załatwiły swoje potrzeby, wtedy naparwdę sie cieszę, jak ten czort biegnie za nami i zaczepia do zabawy:roll:Ucałuję tłuścioszka:p Jagoda* napisał(a):Bo Madzia od ust sobie odejmuje...:grins: No powiedzmy:siara::evil_lol::evil_lol::evil_lol: anetta napisał(a):A Yoszi? :obrazic: Aha, czas na zmiane tytułu :cool3: W tym tygodniu;) Zapomniałam jak się zmienia:hmmmm: evaxon napisał(a):[ooooooo hahaaa MAdziusia:loveu: czy to zwiastun nowych fot?:siara::grin: Aleś Ty wymagająca:shake::shake::shake::loveu: Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Medorowa napisał(a): Aleś Ty wymagająca:shake::shake::shake::loveu: ja to dla twojego dobra:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 evaxon napisał(a):ja to dla twojego dobra:loveu::loveu::loveu::diabloti: Mmmm nawet inaczej nie śmiałabym pomyśleć:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Medorowa']Mmmm nawet inaczej nie śmiałabym pomyśleć:diabloti::diabloti: po co???:grin: buahahahahahah Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 evaxon napisał(a):po co???:grin: buahahahahahah No, podpatrzyłam u kogoś to słowo i chciałam zabłysnąć:roll::roll::roll::oops: Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Medorowa napisał(a):No, podpatrzyłam u kogoś to słowo i chciałam zabłysnąć:roll::roll::roll::oops: no widze własnie:roll::roll::roll::roll: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 medorowo... ten maluch to tfuj???? http://img517.imageshack.us/img517/9986/jajaimedor2xa4.jpg a tak serio to jakoś tak dziwnie tu foty ogladać..... a Medor ... faucktycznie... jak Klocuś ..wielkobrzuchy :loveu::loveu: ty se mieszkasz... w takim fajnym starym budownictwie??? ja też chce... tam są wielkie izby :cool1: Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='evaxon']no widze własnie:roll::roll::roll::roll: :roll:Ale udało się chociaż:oops::oops: [quote name='clockwork']medorowo... ten maluch to tfuj???? http://img517.imageshack.us/img517/9986/jajaimedor2xa4.jpg a tak serio to jakoś tak dziwnie tu foty ogladać..... a Medor ... faucktycznie... jak Klocuś ..wielkobrzuchy :loveu::loveu: ty se mieszkasz... w takim fajnym starym budownictwie??? ja też chce... tam są wielkie izby :cool1: Chciałabym, chciała, chciałabym....ale bym się bała :loveu::p Medor, jak to Medor, straciłam wiare w to, że schudnie, ale przynajmniej jest się do czego przytulić:loveu: Tzn ten żółty budynek w tle, to Urząd Pracy:evil_lol: Ja mieszkam hmmm w drugą stronę;):evil_lol: Ale tak, w starym budownictwie - w Złotoryi głównie są takie chałupy i fakt, duże:roll::grins: Quote
apple Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 czeeeee promyczku:loveu:nie nadrabiam boście pewno napeplały a ja nie czasowa jestem :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='apple']czeeeee promyczku:loveu:nie nadrabiam boście pewno napeplały a ja nie czasowa jestem :evil_lol: To czekam na Twój czasowy powrót;):loveu::loveu::loveu: [quote name='Jagoda*']Witaj, dzień dobry...:lol: Cześć kochana:multi::multi::multi::loveu: [quote name='Alicja']czy Wy już po psacerku :razz::razz: Berek Już tak - mały dał nam dzisiaj pospać do 11:crazyeye: :hand::hand::multi: [quote name='Fuga***']siemka, Madziorek :-) Witajcie Fugusie:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts