Jagoda1 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Trzymaj się, :calus: jeszcze trochę cierpliwości, będzie dobrze... Dojrzewanie wymaga czasu... Quote
Medorowa Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Doberek wszystkim:multi: Piesy żyją... jeszcze ich nie wypchałam;) Quote
apple Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Witaj Magdaleno - wstawaj dzisiaj twoje święto......samce bedą podziwiać twoje...........urode:diabloti: A to ode mnie Quote
Wyjątek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Cześć Madzia :) Przebrnęłam przez kilkanaście wczesniejszych stron i siem dowadujem, że masz nowego podopiecznego :D jak tam ? :) Quote
Kiłi Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Medorowa napisał(a):Qrwa, Dinka poturbował owczarek - na szczęście miał kaganiec - byliśmy u weta, nic mu nie jest, ale jest cały obolały. Medor rzucił się dziś na małego ... Zaczyna mnie to przerastać Biedny Dinek:shake: Madzia dasz rade!! Trzymam kciuki:cool3: My w pewnym momecnie mieliśmy gryzącego się Spota i Magnusa, wszędobylskiego Topsa, wściekłą Kicie i trzy małe rozwrzeszczane kociaki i daliśmy rade:eviltong: Quote
apple Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ta też przepadła......kffiatek na dzień kobiet juz zwiędnął ....ehhhhhhhh człowiek ich na chwile spuści z oka a już się zozłażą:evil_lol: Witaj MAdzialneko Quote
emdziolek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cze Madzia!:loveu: Nie spiochaj, wstawaj!:multi: Quote
Medorowa Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Witajcie kochani:loveu::loveu::multi: I dla wszystkich kobitek -> :Rose: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Medorowa']Witajcie kochani:loveu::loveu::multi: I dla wszystkich kobitek -> :Rose: witaneczko Quote
basia2202 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 weszłam tu na własne ryzyko... :cool3: i nic mi się nie stało :diabloti: :evil_lol: inni też weszli na własne ryzyko... i też im się nic nie stało :eviltong: jeszcze inni nie weszli... i też im się nic nie stało :evil_lol: Medorowa... roześlij to do 666 osób, a też Ci się nic nie stanie :evil_lol: :diabloti: witanko, buziole:loveu:i zaglądam, bo już jestem:) Quote
apple Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jak już o fotach mowa to ta znika.....Medorkowa oć oć oć :cool3: :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 nie ma i nie było:razz::razz::razz: wiesz czego:mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :loveu::loveu:cze Madź ......nie bojaj ....one tylko tak se krzyczą :p...oć do Mnie u Mnie i u Madzi są foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Ja też proszę się cały czas o fotki, które są, w telefonie mojego brata:roll::roll::niewiem: Słucgajcie, niektórzy z Was już wiedzą, że od dłuższego czasu zastanawiam się nad znalezieniem dla Yoshiego nowego domku. Nie jest to łatwa decyzja, dlatego jeszcze jej nie podjęłam. Co tu dużo mówić - charakter tego psa przerósł mnie przy moich obecnych kundlach. Naprawdę w domu nie jest wesoło jeśli chodzi o ich relacje. Nie wiem co mam robić ... Quote
Recommended Posts