e.v.a Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 hej hej skarbeńku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak wyglada sprawa twojego aparatu???:grin: Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dzis jeszcze świętujemy...? Przy kawusi...:kaffee_2: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Czeee latajaca po blogach[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 hejo Medorkowaaa latajaca po blogaskach ;-) wstawilabys jakies fotencje a co... Quote
e.v.a Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 cikosz wszedzie a u ciebie cie nie ma:razz::razz::razz: Quote
Medorowa Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Doberek:hand: :loveu: My tylko na chwilę - przed nami pracowity weekend:mdleje: Przed chwilą właśnie sobie uświadomiłam, że... zapomniałam o urodzinach Medora:flaming::oops: 24 marca Medorek skończył 7 lat:roll: Hi hi, pamiętam jak przyniosłam Cię do domu - oczywiście bez zgody pozostałych domowników;):evil_lol: Byłeś taaaaaaaaaaaki malutki z różową kokardką na szyi - w końcu byłeś prezentem na Dzień Matki:diabloti: Kokardke mam do dzisiaj - nie mieści się już prawie na pyszczek;) Od razu podbiłeś serca wszystkich domowników (no może pomijając Dinka, który Cię początkowo średnio akceptował:roll:, za to teraz razem sypiacie:multi:) i tak zostało do dziś:loveu: Nigdy, ale to nigdy nie żałowałam, że jesteś z nami, mimo tego, że nie zawsze jest "z górki":roll: Ale przynajmniej nie można narzekać na brak atrakcji;):oops::oops::evil_lol: Piesku, życzę Ci przede wszystkim zdrówka, codziennych długich spacerów - nawet jak mam lenia;), wielu psich kolegów, zawsze pełnej miski Twoich ulubionych smakołyków:loveu:, i jeszcze wielu, wielu lat z nami:loveu::loveu: Wiesz, że Cię kochamy... :loveu::loveu::loveu::loveu: Jesteś moim największym skarbem i najlepszym przyjacielem:loveu: Na weekend nadrobimy urodzinki:multi: Quote
e.v.a Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 :splat::boom::snipersm::wallbash::nono: :tort: Medzio skarbenku 100latkow :loveu: :drink1::beerchug::drink1: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Century Gothic]Medziu chłopie 100 lat :BIG:[/FONT] [FONT=Century Gothic]:new-bday::tort:[/FONT] [FONT=Century Gothic]:laola::laola:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]:cunao::cunao::cunao:[/FONT] [FONT=Century Gothic]:drink1::drink1:[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Razem z moim Psiakami życzę Ci zdrówka. :lol::lol::lol: Quote
drzalka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Przyszłam a tu takei nowinki.... STOOOOOOOOLLLLLLLLAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTT:multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Dziękujemy za życzonka:Rose::Rose: Kilka siakis takich fot : Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Arial]spóźnione 100 latek Medorku :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja też spóżnione życzonka przyleciałam złoŻyć 100lat dla Medorka:BIG::BIG::new-bday: Quote
emdziolek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Aleee gaffa:oops: :BIG:100 lat 100 lat!!:BIG: ps. A cóż to za sie stał ze fotki wstawiłaś?:evil_lol: Quote
Fuga*** Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 100 lat w szczęściu i radości, a do tego mnóstwo kości :-) Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Century Gothic]Jaaaaa Medorkowa foty dałaś:crazyeye: Czyzby czyżyk czyżykowej aparata naprawił:razz: Boski Medor:loveu:...........jak w wojsku....czołgaj się:evil_lol: http://img168.imageshack.us/img168/5416/medor4jy8.jpg[/FONT] Quote
anetta Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Systkiego najlepsego dla Medorka :loveu: :BIG: Quote
Paulina. Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Sto lat Medorku :loveu: Swoją drogą.. chłopak nie wygląda na swój wiek :cool3: Dalabym mu ze 2-3 lata :cool3: Quote
Recommended Posts