AlKil Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 I ja się przyłączam do trzymających...:happy1: Quote
Medorowa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Trzymajcie, trzymajcie mocno:kciuki: W sekrecie zdradzę,że nie tylkonauczycielka zastanawia się nad maluchem;):kciuki::kciuki: Quote
Jagoda1 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Medorowa napisał(a):Trzymajcie, trzymajcie mocno:kciuki: W sekrecie zdradzę,że nie tylkonauczycielka zastanawia się nad maluchem;):kciuki::kciuki: Wcale się nie dziwię...;) Quote
Wyjątek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 w takim razie i ja sie dolaczam :) kciukasy zacisniete :D Quote
Medorowa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Nauczycielka zgodziła się na psa:mdleje: Co ja mam robić... Jezu!!!!! Quote
anetta Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No jak to co? Cieszyć się :lol::multi: Będziesz mieć oko na malca? hihihihih Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Medorowa napisał(a):Nauczycielka zgodziła się na psa:mdleje: Co ja mam robić... Jezu!!!!! Madziu :calus: ........jeśli wiesz ze to dobry domeczek ....nie zastanawiaj się , wiem że Ci przykro ....ale jeśli zostanie mały u Ciebie a stanie mu się coś w potyczkach ze starszyzną będzie Ci jeszcze gorzej ....daj mu szanse na to by był pupilkiem swojej jedynej pani ;) Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Medorowa napisał(a):Trzymajcie, trzymajcie mocno:kciuki: W sekrecie zdradzę,że nie tylkonauczycielka zastanawia się nad maluchem;):kciuki::kciuki:No ja się baaardzo ciesze ale tak po cichutku się zastanawiam co ten nietoperek w sobie ma :loveu: Medorowa napisał(a):Nauczycielka zgodziła się na psa:mdleje: Co ja mam robić... Jezu!!!!!No ja to co cieszkac:multi: Jesli to znajoma tobie osoba gdzieś z okolicy to bedziesz zawsze miała Yosziego na oku..... nic się nie martw jesli to ciepła i sympatyczna osoba która lubi pieski to na pewno mu się tam krzywda nie stanie......A poza tym ja wierze w twój dogomaniacki nos do ludzi:razz: Quote
Medorowa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Pojechał:-(:-(:-( Nigdy więcej:flaming: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Medorowa napisał(a):Pojechał:-(:-(:-( Nigdy więcej:flaming: :glaszcze: Madziu .....wiem że Ci smutno ale popatrz na to z jego strony ...będzie bezpieczny i napewno gdzieś tam sobie zapamięta że to TY pierwsza wyciągnęłaś po niego opiekuńcze ramiona :calus: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Medorowa napisał(a):Pojechał:-(:-(:-( Nigdy więcej:flaming:Madzialenka...nie smutaj na pewno wybrałas mu dobry domek.......wiem że go pokochałaś i ze bedziesz tęsknić ale tak musiało być:glaszcze: Alicja napisał(a)::glaszcze: Madziu .....wiem że Ci smutno ale popatrz na to z jego strony ...będzie bezpieczny i napewno gdzieś tam sobie zapamięta że to TY pierwsza wyciągnęłaś po niego opiekuńcze ramiona :calus:No własnie...słuchaj Ali ona zawsze ma racje:lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ehhh ale się porobiło - nie smutkaj Madzia :shake: Maluszek niech będzie szczesliwy w nowym domu :kciuki: :loveu: Quote
e.v.a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :multi::multi::multi::multi: Madź nie strzelaj sobie w łeb:razz: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo trzymaj sie Mała:loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Medorowa napisał(a):Pojechał:-(:-(:-( Nigdy więcej:flaming: Będzie szczęśliwy, na pewno.:lol: Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Hej No to zyczymy powodzenia u nauczycielki maluchowi Quote
teqquila Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Madzia nie plakaj dla was i dla niego lepiej :buzi: Quote
Medorowa Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Hmm, dostałam telefon, że nowi właściciele pieska są bardzo zadowoleni;):multi: Witam Was kochani i dzięki:Rose::loveu: Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Medorowa napisał(a):Hmm, dostałam telefon, że nowi właściciele pieska są bardzo zadowoleni;):multi: Witam Was kochani i dzięki:Rose::loveu: Nie mogło być inaczej :loveu::loveu: witanko :multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 a beda jakies fotki z nowego domku?? :razz: :D Quote
AlKil Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 My się też cieszkamy z nowego domku! :multi: Oby był na zawsze!!! Quote
Recommended Posts