Medorowa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='BeaC']ciepło.................mmmmmmmmmmm dziecię podrzuć komu..nie masz jakiejś podnieonej babci cioci, które przepadaja za 5-latkami???? tez chcem ale jak będzie kumulacja............ takiej to nie za mało:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Medorowa'] cytujesz mnie, u mnie tylko Luśka zamiast Medor jest cześć Buhahahhahaa no widzisz jaka Ty Pokojowa dziołcha;):diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]pani psorka tes nie wie :oops::oops::oops:...było Kino Bambino to wiem :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]to może to samo tylko u nas inaczej się nazywa :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to może to samo tylko u nas inaczej się nazywa :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ty to nam lepiej rozpisz albo rozrysuj :razz::razz:coooo:roll:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to może to samo tylko u nas inaczej się nazywa :evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ty to nam lepiej rozpisz albo rozrysuj :razz::razz:coooo:roll:[/FONT] Nom, jezdem za:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Nom, jezdem za:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]to my som cwie cuzamen do koopy :grins:[/FONT] Quote
e.v.a Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa'] Doberek z rańca:multi::multi:;) Już wiem dlaczegio ten pies wylądował u nas na klatce schodowej, tak jak podejtrzewałam, suczka sąsiadów ma cieczkę:roll::roll::roll: Wczoraj wieczorem pod bramą stało grono adoratorów:mdleje: Nie powiem, bardzo przyjemnie mi sie wychodziło z moimi psami, szczególnie z Medorem:mdleje:[/quote] i tu mamy przyklad jacy ci faceci sa pazerni:shake: kobity nie ciekaja za facetami jak im kapie:shake::evil_lol: witanko Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Oj baby wy niedomyślne :diabloti: Kino oko to się mówiło jak chłopiec dziewczynce podnosił spódnice i widział majteczki albo jak ci spódniczkę podwiało :evil_lol: Wszystko wam trza tłumaczyć - ojojoj:evil_lol: [/FONT] Quote
Helga&Ares Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj baby wy niedomyślne :diabloti: Kino oko to się mówiło jak chłopiec dziewczynce podnosił spódnice i widział majteczki albo jak ci spódniczkę podwiało :evil_lol: Wszystko wam trza tłumaczyć - ojojoj:evil_lol: [/FONT] a ja wiem ze kino za darmo[FONT=Century Gothic]:evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic] przychodzimy z rewizytą cudniaste psiaczki:loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to my som cwie cuzamen do koopy :grins:[/FONT] W kupie cieplej:roll::roll::roll::evil_lol: [quote name='evaxon']i tu mamy przyklad jacy ci faceci sa pazerni:shake: kobity nie ciekaja za facetami jak im kapie:shake::evil_lol: witanko :mdleje::grin::grin: Cze wariatko:multi: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj baby wy niedomyślne :diabloti: Kino oko to się mówiło jak chłopiec dziewczynce podnosił spódnice i widział majteczki albo jak ci spódniczkę podwiało :evil_lol: Wszystko wam trza tłumaczyć - ojojoj:evil_lol: [/FONT] No to było właśnie kino-bambino:grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Helga&Ares']a ja wiem ze kino za darmo[FONT=Century Gothic]:evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic] przychodzimy z rewizytą cudniaste psiaczki:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Cieszymy sie:multi::multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj baby wy niedomyślne :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Kino oko to się mówiło jak chłopiec dziewczynce podnosił spódnice i widział majteczki albo jak ci spódniczkę podwiało :evil_lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Wszystko wam trza tłumaczyć - ojojoj:evil_lol:[/FONT] ufff no to i ja uświadomiona :evil_lol: [quote name='Medorowa']W kupie cieplej:roll::roll::roll::evil_lol: hmmmm a skąd wiesz???? :diabloti: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Jak tam te groźne piesy?:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Arial]Berek FFiatuszku :p:loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='BeaC']wstałaś??? bo ja już rabotam:diabloti: Już tak:grins::diabloti: [quote name='basia2202']bry Medorowa :loveu: :multi::multi: [quote name='caroolcia']ufff no to i ja uświadomiona :evil_lol: hmmmm a skąd wiesz???? :diabloti: A wiem:siara::siara: [quote name='agbar']dzien dobry Madzialeno:loveu: :hand::loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jak tam te groźne piesy?:evil_lol:[/FONT] A dobrze:grins::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Berek FFiatuszku :p:loveu:[/FONT] Bryy bryy:loveu::loveu: Piję kawusię i biorę się za sprzątanie, a później muszę lecieć kupić prezent, tylko nie wiem co:hmmmm::niewiem: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa'] Piję kawusię i biorę się za sprzątanie, a później muszę lecieć kupić prezent, tylko nie wiem co:hmmmm::niewiem: [FONT=Century Gothic]A dla kogo i na jaką okazję?[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A dla kogo i na jaką okazję?[/FONT] dla mamy :p Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Century Gothic]jak dla mamy to może cos z biżuteri albo jakaś ładną apaszkę jeśli nosi[/FONT] Quote
e.v.a Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa'] Piję kawusię i biorę się za sprzątanie, a później muszę lecieć kupić prezent, tylko nie wiem co:hmmmm::niewiem:[/quote] poka co kupiłas:loveu::loveu::loveu::evil_lol: hej hej robaczku:loveu: Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A dla kogo i na jaką okazję?[/FONT] Dla Mam:loveu::loveu: [quote name='caroolcia']dla mamy :p :lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jak dla mamy to może cos z biżuteri albo jakaś ładną apaszkę jeśli nosi[/FONT] Apaszek nie nosi, a biżuterie jakbym kupiła, to pewnie kupiłabym 'pod siebie' he he:evil_lol: [quote name='AlKil']dzień doberek!!!:lol: :hand::hand: [quote name='evaxon']poka co kupiłas:loveu::loveu::loveu::evil_lol: hej hej robaczku:loveu: No więc torta i wódkę [mało orginalnie ale liczy się geest:p:p] - tylko, że nie wiem o kim myślałam kupując owy trunek, bo moja mama nie pije alkoholu, a jak juz, to na pewno nie vodke:grin::grin: :loveu::loveu: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Bedzie! tort i wodeczka to uniwersalny prezent. Do tego dokup jeszcze jakiegoś chwaścika :evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa'] No więc torta i wódkę [mało orginalnie ale liczy się geest:p:p] - tylko, że nie wiem o kim myślałam kupując owy trunek, bo moja mama nie pije alkoholu, a jak juz, to na pewno nie vodke:grin::grin: [/quote] buahahahhaha poka poka:grin: Quote
Recommended Posts