basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 przybyłam :p i znikam rabotać...:roll: buzi buzi Medorowa :loveu: Quote
agbar Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 czesc:grins: jak sie dalej nudzisz to sie rozbierz i ubran popilnuj:diabloti: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]Cze MARUDO :grins: :loveu:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Century Gothic]I dotarłam tez do Groźnych piesów :evil_lol: ale tu to fotów daaaawno nie było. Madzialena poka no co [/FONT]:cool3: Quote
Jagoda1 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Witaj, Madziu... Masz prawdziwe serce, a nie na jego miejscu kawałek wołowiny z kością. :razz: Quote
caroolcia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Madzik to leć na zakupy humora polepszyć :evil_lol: a tak w ogole to CZEŚĆ :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Witaj Siostrzyczko o złotym serduszku :loveu: Przejrzałam tylko troszke do tyłu, i widzę, że Ty taka dobra, kochana i uczynna... zupełnie jak ja :p Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='teqquila']Witaj Madzialeno ty moja kochana :loveu: Cześć Tysiowa:loveu::loveu: [quote name='Paula_']Cze Madzia :multi: Czytałam o piesiu, dobrze, na Cię trafił :loveu: ;)Witaj:loveu: [quote name='basia2202']przybyłam :p i znikam rabotać...:roll: buzi buzi Medorowa :loveu: Buziole Zuzanki:multi::loveu: [quote name='agbar']czesc:grins: jak sie dalej nudzisz to sie rozbierz i ubran popilnuj:diabloti: Dzięki za radę, niezawodna Dijejeczko:multi::multi::multi::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cze MARUDO :grins: :loveu:[/FONT] Cze Alu:loveu::multi: Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I dotarłam tez do Groźnych piesów :evil_lol: ale tu to fotów daaaawno nie było. Madzialena poka no co [/FONT]:cool3: Jak byłam mała to pokazywałam, teraz sie wstydam:oops::oops:;):evil_lol: [quote name='tygra']hello o ranka :) Witajże nam:multi::multi: [quote name='Jagoda*']Witaj, Madziu... Masz prawdziwe serce, a nie na jego miejscu kawałek wołowiny z kością. :razz: Buhahahahah, oplułam monitor:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj:loveu: [quote name='caroolcia']Madzik to leć na zakupy humora polepszyć :evil_lol: a tak w ogole to CZEŚĆ :diabloti: Nie mam pieniądzów, muszę kupić mamusi prezent, bo jutro ma urodziny:roll::roll::roll::loveu: W ogóle no to cze:diabloti::diabloti: Doberek z rańca:multi::multi:;) Już wiem dlaczegio ten pies wylądował u nas na klatce schodowej, tak jak podejtrzewałam, suczka sąsiadów ma cieczkę:roll::roll::roll: Wczoraj wieczorem pod bramą stało grono adoratorów:mdleje: Nie powiem, bardzo przyjemnie mi sie wychodziło z moimi psami, szczególnie z Medorem:mdleje: Quote
agbar Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 byly walki psuf??? byly??? powiedz noooo powiedz:diabloti: Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']byly walki psuf??? byly??? powiedz noooo powiedz:diabloti:[/quote] Nie było:diabloti: Było tylko "Qrwa, Medor, nie wolno, fe, zostaw, bo Ci kiedyś pier....":siara::siara::siara::oops: Quote
agbar Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Nie było:diabloti: Było tylko "Qrwa, Medor, nie wolno, fe, zostaw, bo Ci kiedyś pier....":siara::siara::siara::oops:[/quote] o jejku:oops:Magdalena:oops:.....jak ty sie brzydko wyrazasz......:shake: zupelnie jak ja:loveu::diabloti: Quote
caroolcia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Nie było:diabloti: Było tylko "Qrwa, Medor, nie wolno, fe, zostaw, bo Ci kiedyś pier....":siara::siara::siara::oops:[/quote] hi hi hi hi dobre, mnie zawsze wczesniej słychac potem widać :evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Jak byłam mała to pokazywałam, teraz sie wstydam:oops::oops:;):evil_lol: [FONT=Century Gothic]Za duża jesteś żeby się wstydać :evil_lol: Zrób "Kino -Oko" - zrób :cool3::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']o jejku:oops:Magdalena:oops:.....jak ty sie brzydko wyrazasz......:shake: zupelnie jak ja:loveu::diabloti: Buhaha, wiem, bo Ty moja krew:loveu::loveu: [quote name='caroolcia']hi hi hi hi dobre, mnie zawsze wczesniej słychac potem widać :evil_lol: Ha ha ha:evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Za duża jesteś żeby się wstydać :evil_lol: Zrób "Kino -Oko" - zrób :cool3::evil_lol:[/FONT] ;) "Kino - Oko" a co to:hmmmm::oops: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa'] ;) "Kino - Oko" a co to:hmmmm::oops: [FONT=Century Gothic]No co ty do przedszkola nie chodziłaś ?:evil_lol: Zapytaj naszą Panią psorkę przedszkolną to ci wyjaśni :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]:mdleje: wspólczuwam sąsiedztwa ciekającej suczki-sąsiadki czy sąsiadki -suczki :hmmmm: Madź wcale brzydko nie mówi no co wy :razz::razz::razz: nie ma brzydkich słów ...uroda to sprawa osobnicza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Madź wcale brzydko nie mówi no co wy :razz::razz::razz: nie ma brzydkich słów ...uroda to sprawa osobnicza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:evil_lol: [/FONT] Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No co ty do przedszkola nie chodziłaś ?:evil_lol: Zapytaj naszą Panią psorkę przedszkolną to ci wyjaśni :evil_lol:[/FONT] No chodziłam, ale nie pamietam:hmmmm::niewiem: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mdleje: wspólczuwam sąsiedztwa ciekającej suczki-sąsiadki czy sąsiadki -suczki :hmmmm: Madź wcale brzydko nie mówi no co wy :razz::razz::razz: nie ma brzydkich słów ...uroda to sprawa osobnicza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Buhahahaha jak kto woli:evil_lol: Dokładnie, żadne słowo nie jest wulgarne, jeżeli podkreśla sens wyrażonej myśli:B-fly::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']No chodziłam, ale nie pamietam:hmmmm::niewiem: [FONT=Century Gothic]Oj Madź przeciez to nie tak dawno było :lol: Ić się dowiedz i przyjdź jak już bedziesz uświadomiona :evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj Madź przeciez to nie tak dawno było :lol: Ić się dowiedz i przyjdź jak już bedziesz uświadomiona :evil_lol:[/FONT] Dobra - idem:grins::grins::grin: Pani psedskolanka niwie:niewiem: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No co ty do przedszkola nie chodziłaś ?:evil_lol: Zapytaj naszą Panią psorkę przedszkolną to ci wyjaśni :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]pani psorka tes nie wie :oops::oops::oops:...było Kino Bambino to wiem :p[/FONT] Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']ty??? na dobrej drodze??? do piekla chyba...to jedyna i sluszna droga...tam jest cieplusio i czerwonusio:diabloti: ciepło.................mmmmmmmmmmm [quote name='tygra']ale Ci dobrze ja jak d... nie ruszę nic z zabawy - za dużo ludu w domu i dziecię 5 lat - nie pobaluję dziecię podrzuć komu..nie masz jakiejś podnieonej babci cioci, które przepadaja za 5-latkami???? [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]a ja kcem 6 w lotto :evil_lol:[/FONT] tez chcem ale jak będzie kumulacja............ takiej to nie za mało:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Medorowa'] [quote name='Medorowa']Nie było:diabloti: Było tylko "Qrwa, Medor, nie wolno, fe, zostaw, bo Ci kiedyś pier....":siara::siara::siara::oops: cytujesz mnie, u mnie tylko Luśka zamiast Medor jest cześć Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]pani psorka tes nie wie :oops::oops::oops:...było Kino Bambino to wiem :p[/FONT] A było, było:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts