Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic]Madź nie śpij za długo bo znów cię bedzie łebek bolał :evil_lol:
Dołączam się do pytania Klocusiowej - Jak tam łapeczka Medzia?
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Madź nie śpij za długo bo znów cię bedzie łebek bolał :evil_lol:
Dołączam się do pytania Klocusiowej - Jak tam łapeczka Medzia?
[/FONT]

[FONT=Arial]Madzia poczeka aż więcej zapyta i hurtem odpowie :p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Madzia poczeka aż więcej zapyta i hurtem odpowie :p[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No ona też chyba ostatnio niechcieja złapała jakiegoś i wszystkim hurtem odpowiada :evil_lol::loveu:

Ja kategorycznie żądam żeby mi odpowiedziano osobno :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ona też chyba ostatnio niechcieja złapała jakiegoś i wszystkim hurtem odpowiada :evil_lol::loveu:

Ja kategorycznie żądam żeby mi odpowiedziano osobno :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]damy jej ten protest na piśmie :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] padłaś?? powstań :diabloti: pałer rajd :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]zwlekam cialo swe z podłogi :cool1::evil_lol:[/FONT]

Posted

Doberek:B-fly: Wstałam by dać Wam radość, miłość i piękno:B-fly::B-fly:
Odpowiem hurtowo:evil_lol:;)
Dziś nie zauważyłam , żeby mój synuś kulał, ale nie śpię dopiero od paru minut, więc za dużo zauważyć nie mogłam;)

Posted

[quote name='Medorowa']Doberek:B-fly: Wstałam by dać Wam radość, miłość i piękno:B-fly::B-fly:
Odpowiem hurtowo:evil_lol:;)
Dziś nie zauważyłam , żeby mój synuś kulał, ale nie śpię dopiero od paru minut, więc za dużo zauważyć nie mogłam;) [FONT=Century Gothic]Achhhhh powiało optymizmem :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] tyszaneczka sie obudziła... nie do końca [/FONT]
Łobudziła, łobudziła:B-fly: Witaj Klocku:loveu::loveu::loveu:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Achhhhh powiało optymizmem :loveu:[/FONT]
:B-fly:
[quote name='tygra']o jak tu wesoło
a ja mam anginę :(
Uuu, to zdróffeczka życzymy:grins:
[quote name='evaxon']ce stokrotko:loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Ale się nażarłam blee, normalnie ruszyć się nie mogę, fuuu, jak ja nie lubię takiego uczucia:roll::roll: A to wszystko przez to, że wróciłam strasznie głodna z Medorem ze spaceru:mdleje: Medek prawie nie kuleje, tzn. zdarzało mu, ale bardzo sporadycznie i pewnie gdybym się tak nie przyglądała, to nawet bym tego nie zauważyła:p

Posted

[quote name='Medorowa']

Ale się nażarłam blee, normalnie ruszyć się nie mogę, fuuu, jak ja nie lubię takiego uczucia:roll::roll: A to wszystko przez to, że wróciłam strasznie głodna z Medorem ze spaceru:mdleje: Medek prawie nie kuleje, tzn. zdarzało mu, ale bardzo sporadycznie i pewnie gdybym się tak nie przyglądała, to nawet bym tego nie zauważyła:p
[FONT=Arial]Co dobrego zazarłaś :p....bo mam na coś ochotę ale nie wiem na co .....czy coś na słodko czy na ostro .......:hmmmm: wiem :multi::multi::multi:zjadłabym śledzika ....ale nie mam :-([/FONT]

Posted

[quote name='tygra']o jak tu wesoło
a ja mam anginę :( [FONT=Century Gothic]uuuuuuuuuuuuu! biedactwo :roll:[/FONT]

[quote name='Medorowa']

:B-fly:
[FONT=Century Gothic]cudeńko po prostu :loveu:[/FONT]
[quote name='Medorowa']

Ale się nażarłam blee, normalnie ruszyć się nie mogę, fuuu, jak ja nie lubię takiego uczucia:roll::roll: A to wszystko przez to, że wróciłam strasznie głodna z Medorem ze spaceru:mdleje: Medek prawie nie kuleje, tzn. zdarzało mu, ale bardzo sporadycznie i pewnie gdybym się tak nie przyglądała, to nawet bym tego nie zauważyła:p [FONT=Century Gothic]To poco tyle jesz.:cool3: Powoli i po trochu trzeba a nie tak nachapać się :shake:. Ciesze się ze Medziakowi lepiej :loveu::loveu:[/FONT]:loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Co dobrego zazarłaś :p....bo mam na coś ochotę ale nie wiem na co .....czy coś na słodko czy na ostro .......:hmmmm: wiem :multi::multi::multi:zjadłabym śledzika ....ale nie mam :-([/FONT] [FONT=Century Gothic]Eeee tam śledzik - no chyba że w stanie bogosławionym jestes to cię usprawiedliwiam :evil_lol:.[/FONT][FONT=Century Gothic]Może zapiekaneczka z cebulką szyneczką, pieczarkami i serkiem - hmmm?
Własnie zjadłam :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]Eeee tam śledzik - no chyba że w stanie bogosławionym jestes to cię usprawiedliwiam :evil_lol:.[/FONT][FONT=Century Gothic]Może zapiekaneczka z cebulką szyneczką, pieczarkami i serkiem - hmmm?
Własnie zjadłam :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]:razz::razz::razz:mmmm pychotka .......tylko że u mła pieczarek nie było :shake:...a miała byc pizza :placz::placz::placz:...ale zrobię w tym tygodniu ....zrobię :mad:

EDIT......
a ja myślałam że odpisuję Medorowej ....:roflt:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:mmmm pychotka .......tylko że u mła pieczarek nie było :shake:...a miała byc pizza :placz::placz::placz:...ale zrobię w tym tygodniu ....zrobię :mad:

EDIT......
a ja myślałam że odpisuję Medorowej ....:roflt:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Aluuuuu wzrok już nie ten czy jak[/FONT][FONT=Century Gothic]:razz::loveu::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aluuuuu wzrok już nie ten czy jak[/FONT][FONT=Century Gothic]:razz::loveu::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]nie no wlazłam se na Groźne piesy to tak na pewniaka ...aż jadłam mielonego to patrzałam bardziej na talerzyk co by mi go Ozzy nie zakosił jak na monitorek[/FONT] :roll::razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie no wlazłam se na Groźne piesy to tak na pewniaka ...aż jadłam mielonego to patrzałam bardziej na talerzyk co by mi go Ozzy nie zakosił jak na monitorek[/FONT] :roll::razz::razz: [FONT=Century Gothic]A widzisz! A tu czujnym trzeba być - zawsze :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A widzisz! A tu czujnym trzeba być - zawsze :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]na 4 oki bylam czujna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]na 4 oki bylam czujna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]t[/FONT][FONT=Century Gothic]o jeszcze ze dwa potrzebne [/FONT]
:lol::evil_lol: