Medorowa Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='tygra']oj biedaczysko :(, poszukaj cholera ale co z nim zrobisz jak znajdziesz No w chwili obecnej śpi w mojej kuchni:grins::grins: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Madziu .......i co z piesem ????[/FONT] Śpi w mojej kuchni:grins::grins: [quote name='agbar']kurde Magda ty to masz szczescie na takie nieboraki.......:shake: No własnie:roll: Ja nie wiem, czy tylko ja to zauważam, czy po prostu inni nie chcą zauważyć:roll::roll: [quote name='evaxon']biedny malu :placz: 2 razy porzucony:placz: Ale co ja mam zrobić:placz: A więc moi znajomi znając mnie poszli szukać ze mną:B-fly::B-fly: Daleko nie trzeba było, bo spał piętro niżej; na wycieraczce u sąsiadów:mdleje: No i co miałam zrobić:placz:Wzięłam małe, kudłate do siebie:placz::placz::placz: Quote
Jagoda1 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Medorowa']No w chwili obecnej śpi w mojej kuchni:grins::grins: Śpi w mojej kuchni:grins::grins: No własnie:roll: Ja nie wiem, czy tylko ja to zauważam, czy po prostu inni nie chcą zauważyć:roll::roll: Ale co ja mam zrobić:placz: A więc moi znajomi znając mnie poszli szukać ze mną:B-fly::B-fly: Daleko nie trzeba było, bo spał piętro niżej; na wycieraczce u sąsiadów:mdleje: No i co miałam zrobić:placz:Wzięłam małe, kudłate do siebie:placz::placz::placz:[/quote] Zajrzałam jeszcze raz, bo nie wierzyłam, że go zostawisz i wyszło na moje.;) Masz wspaniałe serce, na pewno znajdzie dom. Quote
Medorowa Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Jagoda*']Zajrzałam jeszcze raz, bo nie wierzyłam, że go zostawisz i wyszło na moje.;) Masz wspaniałe serce, na pewno znajdzie dom.[/quote] Za "mientka jezdem":roll::roll: Jeszcze gdyby chociaż sie z Medorem akceptował:roll: :roll: O masakra ... EDIT mada faka, Ten mały gnojek zeżarł mi bluzę:mdleje::mdleje::mdleje: Wyrzucę przez okno:roll: Quote
agbar Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 czesc...jak minela noc?????co masz zamiar teraz zrobic? no chyba ze juz wyrzucilas za okno...to nie ma pytania:) Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Hej Madź na medal!:loveu::multi: Co tam z małym nowym lokatorem? Pisz no co bo się tu niecierpliwię.:cool1: A bluzą się nie martw - NIE PIERWSZA NIE OSTATNIA :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]No to Madzik masz wesoło ...:roll:...liczę na to że znajdzie się domeczek :razz::razz: a tak wogóle to witanko :multi::loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='agbar']czesc...jak minela noc?????co masz zamiar teraz zrobic? no chyba ze juz wyrzucilas za okno...to nie ma pytania:) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hej Madź na medal!:loveu::multi: Co tam z małym nowym lokatorem? Pisz no co bo się tu niecierpliwię.:cool1: A bluzą się nie martw - NIE PIERWSZA NIE OSTATNIA :evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]No to Madzik masz wesoło ...:roll:...liczę na to że znajdzie się domeczek :razz::razz: a tak wogóle to witanko :multi::loveu:[/FONT] A więc, rano cała kuchnia była zasrana:angryy::angryy: Całe szczęście, że moja mama wstaje przede mną, ominęła mnie gówniana robota:oops: Poszłam z maluchem na straż wiejską i oni powiedzieli, że tego psiaka kojarzą, że chyba widzą czyj to jest, a jego "właściciele":roll: wypuszczają go samego:roll::roll::roll: No więc małe, rude, kudłate zostało u nich:loveu: Jakby sie okazało, że to jednak nie ten pies, mają się ze mną skontaktować:kciuki: Trzymajcie kciuki, żeby jednak to był jego domek:kciuki: Opcja trzymania u mnie nie przejdzie, za bardzo bym się bała spotkania z Medkiem:shake::shake: Quote
agbar Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 no to w sumie nie wiadomo czy sie cieszyc.....jesli psiur ma takich ''wlascicieli'' pewnie niebawem znowu wyladuje na ulicy....ze tez nie ma bata na takich ludzi..... Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]W sumie to pańciostwo powinni zarobic po doopie za wypuszczanie piesa samego :mad::mad::mad: ale :kciuki: szczymam fajnie masz z mamą ;)[/FONT] Quote
Gonitwa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Madzia zakagańcuj Medora, i wtedy je puść, obejdzie się bez rozlewu krwi;) Swoją drogą, szczęściara z Ciebie, takie cuda znajdować;) U nas pod klatką całe stada teraz biegają bo któraś się cieczy- trza się namęczyć żeby z własnym psem na spacer wyjść... Quote
Rinuś Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 siema :evil_lol: przysłam przywitać i zaraz spadam pracować :shake: Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Qurde Pństwo tego psiaka- bo byku :cool1: Nie ma to tamto :angryy:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 madziu ty znowu masz jakiegos biedaczka po swoimi skrzydłami??? aniołku ty jeden :loveu: Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='agbar']no to w sumie nie wiadomo czy sie cieszyc.....jesli psiur ma takich ''wlascicieli'' pewnie niebawem znowu wyladuje na ulicy....ze tez nie ma bata na takich ludzi..... Dokładnie, dlatego mam mieszane uczucia. Ale przecież nie ukradnę komuś psa, dlatego, że puszcza go samego na dwór. U nas robi tak połowa wspaniałych, troszczących się właściecieli:angryy::angryy: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]W sumie to pańciostwo powinni zarobic po doopie za wypuszczanie piesa samego :mad::mad::mad: ale :kciuki: szczymam fajnie masz z mamą ;)[/FONT] Powinno i podejrzewam, ze uponienie jakieś dostaną, ale co to da:niewiem::niewiem: [quote name='Gonitwa']Madzia zakagańcuj Medora, i wtedy je puść, obejdzie się bez rozlewu krwi;) Swoją drogą, szczęściara z Ciebie, takie cuda znajdować;) U nas pod klatką całe stada teraz biegają bo któraś się cieczy- trza się namęczyć żeby z własnym psem na spacer wyjść... Pieska juz u mnie nie ma. Podejrzewam, że nawet z tym kagańcem mógłby zrobić krzywdę maluchowi:roll::roll: Ja się tak właśnie zastanawiam, czy sunia sąsiadów czasem teraz nie ma cieczki:hmmmm: [quote name='Rinuś']siema :evil_lol: przysłam przywitać i zaraz spadam pracować :shake: Mi,łej pracki:hand:;) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Qurde Pństwo tego psiaka- bo byku :cool1: Nie ma to tamto :angryy:[/FONT] No ale co można zrobić:angryy::angryy: [quote name='caroolcia']madziu ty znowu masz jakiegos biedaczka po swoimi skrzydłami??? aniołku ty jeden :loveu: Już nie mam;) Szczeniaczki od sąsiadki, to już takie wielkie, grubaśne kluchy, aż miło popatrzeć:loveu::loveu: Biegają, zaczepiają do zabawy, gryzą:loveu:Mhmmm jak idę do nich w odwiedziny, to ciężko mi później wyjść, mogłabym na nie patrzeć i patrzeć:loveu: Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Medorowa'] No ale co można zrobić:angryy::angryy: [FONT=Century Gothic]nakopać do doooopy:angryy:[/FONT] Quote
e.v.a Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 witaj ty moje wielkie serducho:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]Poka szczeniorki :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nakopać do doooopy:angryy:[/FONT] Przydałoby sie:angryy: [quote name='evaxon']witaj ty moje wielkie serducho:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Poka szczeniorki :razz::razz::razz:[/FONT] :roll::roll:Nie mam jak:oops: Boshhhh jakie nudy... chyba zaraz oszaleję:shake::shake: Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Medorowa'] :roll::roll:Nie mam jak:oops: [FONT=Arial]szkoda :-([/FONT] Boshhhh jakie nudy... chyba zaraz oszaleję:shake::shake: [FONT=Arial]jeszcze troszkę i czwartek ;)[/FONT] Quote
mar....ka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 hej madziorku, znajdz sposób , by pokazac szczeniory, tez chetnie popatrzę ...................................... Quote
zuzolandia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 witej TY co sie bardzo nudzisz hihihihi.... cho do mła dom Ci 2 kudlacze nuda zniknie roz dwa hihiihihihi i poka w koncu te szczeniorki !!!!!!!!!!!!!!! buzioleeeeeee Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jeszcze troszkę i czwartek ;)[/FONT] Hie hie, już mi sie to chyba nudzić zaczyna:roll::roll: [quote name='majoka']hej madziorku, znajdz sposób , by pokazac szczeniory, tez chetnie popatrzę ...................................... Nie mam jak:placz: [quote name='tygra']ja też chcę psie dzieciaki oblukać :niewiem: [quote name='zuzolandia']witej TY co sie bardzo nudzisz hihihihi.... cho do mła dom Ci 2 kudlacze nuda zniknie roz dwa hihiihihihi i poka w koncu te szczeniorki !!!!!!!!!!!!!!! buzioleeeeeee Wyślij futrzaki priorytetem;) Nimam naprawdę jak:niewiem::niewiem: Przed chwilą jeden był u nas i oglądał ze mną film, hi hi:evil_lol::loveu::loveu: Takie to kochane, ze sie opisać nie da:mdleje: Dinek uciekł pod stół, Medor był strasznie zaciekawiony;):loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witaj Madzialeno ty moja kochana :loveu: Quote
Paula Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cze Madzia :multi: Czytałam o piesiu, dobrze, na Cię trafił :loveu: Quote
Recommended Posts