Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Nie było:diabloti:
Było tylko "Qrwa, Medor, nie wolno, fe, zostaw, bo Ci kiedyś pier....":siara::siara::siara::oops:
:grin: Ja Maksiowi też czasem tak mówię :oops: ;)

[quote name='BeaC']cytujesz mnie, u mnie tylko Luśka zamiast Medor jest
:evil_lol: U mnie zamiast imienia jest sq......u :cool1: Najlepiej działa :diabloti:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bedzie! tort i wodeczka to uniwersalny prezent. Do tego dokup jeszcze jakiegoś chwaścika :evil_lol:[/FONT]
:evil_lol::evil_lol:
[quote name='evaxon']buahahahhaha
poka poka:grin:
Vody nie widziała:roll:;)
[quote name='tygra']no Madzia ładnie, sama wypijesz :)
e ttam, chętny sie zawsze znajdzie:grin::grin:
[quote name='Paula_']:grin: Ja Maksiowi też czasem tak mówię :oops: ;)

:evil_lol: U mnie zamiast imienia jest sq......u :cool1: Najlepiej działa :diabloti:
:evil_lol: Moje najbardziej reagują na qrwa:B-fly::loveu:

Idę spać, bo mi się już oczy zamykają - DoGobranoc:hand::hand:

Posted

[quote name='Medorowa']

No więc torta i wódkę [mało orginalnie ale liczy się geest:p:p] - tylko, że nie wiem o kim myślałam kupując owy trunek, bo moja mama nie pije alkoholu, a jak juz, to na pewno nie vodke:grin::grin:

[/quote]

buhahahahaaha, ty mnie potrafisz rozwalić :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']buhahahahaaha, ty mnie potrafisz rozwalić :evil_lol:
:siara::siara:;)
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czesć Medorkowa - widze że twój nick jest bezpieczny i bez zmianóf :evil_lol:[/FONT]
A czemu miałby być w niebezpieczeństwie:cool3::cool3::cool3::diabloti:

Doberek:multi::multi:
Witam w ten wiosenny dzionek mhmmm:loveu:
Mam dzisiaj wene do wszystkiego - zaraz sie biorę za robotę:bigcool::bigcool::bigcool:
PoZdrawiam serdecznie;)

Posted

[quote name='Jagoda*']Witaj, natchniona Madziu, ciekawa jestem, co dzisiaj Ci się przytrafi...?;)[/quote]
Oby nic:modla::modla: nic złego;):modla:
[quote name='caroolcia']oj jestem pewna że coś znowu wywinie :evil_lol:[/quote]
Po czy wnosisz:siara::grin:
[quote name='Kate I Luka']oj siostra siostra, takimi słowami do dzieci??? :shake::shake::shake:

Sześć :p[/quote]
:niewiem: No czasami nic innego do nich nie dociera:hmmmm: W ogóle nic innego do nich nie dociera:grin:
[quote name='caroolcia']to i moja najskuteczniejsza komenda i ma wielorakie zastosowanie :cool3:[/quote]
Buhaha, dokładnie:grin: Każda moja komenda wypowiedziana z dodatkiem owego słowa, zwiększa prawdopodobieństwo jej wykonania:grin:

Posted

[quote name='Medorowa']
Buhaha, dokładnie:grin: Każda moja komenda wypowiedziana z dodatkiem owego słowa, zwiększa prawdopodobieństwo jej wykonania:grin:[/quote]

tak totaki akcelerator :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']A czemu miałby być w niebezpieczeństwie:cool3::cool3::cool3::diabloti:

[FONT=Century Gothic]No co ty Madzia przespałaś wielkie zamieszanie na Dogo? :razz:Wszystko wariowało. Alicja ma już 3 nicki.:lol:
Och ty śpiochu ty :p
[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']blogas ci sie zepsul robaczku:loveu:cos tu cichoooo i pustooooo:cool1:[FONT=Century Gothic]Lepiej bym tego nie ujęła - hehehehe:evil_lol:

Cześć Medorki:loveu:
[/FONT]

Posted

cześć Magdusiu :multi:
w ten jakże piękny... słoneczny dzioneczek :loveu::loveu::loveu:

nie wiem, co Twoje psisko przeskrobało:shake: ale wiem, że strasznie mu rajtach pojechałaś :eviltong: :evil_lol:

no cóż... podsumuję to tak:
na Zuzkę też to działa! :diabloti:
jak cholera!!
jak mówię po dobroci, to głucha jak pień :diabloti:

Posted

[quote name='caroolcia']tak totaki akcelerator :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No co ty Madzia przespałaś wielkie zamieszanie na Dogo? :razz:Wszystko wariowało. Alicja ma już 3 nicki.:lol:
Och ty śpiochu ty :p
[/FONT]

A no przespałam:grin:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:grins: to ja ...chwilowo Alicja bez rydzewska i bez eR ...i mam numerek :p

cze Madź :loveu:
[/FONT]
Cześć Alicjo bez Rydzewska i bez eR, po numerku:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='agbar']blogas ci sie zepsul robaczku:loveu:cos tu cichoooo i pustooooo:cool1:
Naprawimy;)Witaj:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Lepiej bym tego nie ujęła - hehehehe:evil_lol:

Cześć Medorki:loveu:
[/FONT]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Rinuś']ello...chyba muszę poczytać Twoją galerię bo widzę,że coś odwaliłaś...a teraz nie mam czasu :placz:
;)Witaj:multi::multi::multi:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]cze Maleńka :grins:[/FONT]
Hejo:grins::grins:

Posted

[quote name='tygra']hej Madziu :)
kiredy za szycie się bierzesz?
czekam na natchnienie:grins::grins::evil_lol:

a tak poważnie, to może w przyszłym tygodniu, ale oczywiście będę sie zwracała do Ciebie, gdy czegoś nie będę wiedzieć:oops:
[quote name='basia2202']cześć Magdusiu :multi:
w ten jakże piękny... słoneczny dzioneczek :loveu::loveu::loveu:

nie wiem, co Twoje psisko przeskrobało:shake: ale wiem, że strasznie mu rajtach pojechałaś :eviltong: :evil_lol:

no cóż... podsumuję to tak:
na Zuzkę też to działa! :diabloti:
jak cholera!!
jak mówię po dobroci, to głucha jak pień :diabloti:

Ha i w ten o to sposób obaliliśmy metod bezstresowego wychowania:evilbat::evilbat:

Mhmm doberek wszystkim:loveu::loveu::loveu: Zapraszam na PORANNĄ kawusię:loveu::loveu::loveu::grin::grin: Ale piękna pogoda:loveu::loveu: Mmmm czyż życie nie jest cudowne??:loveu::loveu::loveu::multi: