Paula Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa']Nie było:diabloti: Było tylko "Qrwa, Medor, nie wolno, fe, zostaw, bo Ci kiedyś pier....":siara::siara::siara::oops: :grin: Ja Maksiowi też czasem tak mówię :oops: ;) [quote name='BeaC']cytujesz mnie, u mnie tylko Luśka zamiast Medor jest :evil_lol: U mnie zamiast imienia jest sq......u :cool1: Najlepiej działa :diabloti: Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bedzie! tort i wodeczka to uniwersalny prezent. Do tego dokup jeszcze jakiegoś chwaścika :evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']buahahahhaha poka poka:grin: Vody nie widziała:roll:;) [quote name='tygra']no Madzia ładnie, sama wypijesz :) e ttam, chętny sie zawsze znajdzie:grin::grin: [quote name='Paula_']:grin: Ja Maksiowi też czasem tak mówię :oops: ;) :evil_lol: U mnie zamiast imienia jest sq......u :cool1: Najlepiej działa :diabloti: :evil_lol: Moje najbardziej reagują na qrwa:B-fly::loveu: Idę spać, bo mi się już oczy zamykają - DoGobranoc:hand::hand: Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Medorowa'] No więc torta i wódkę [mało orginalnie ale liczy się geest:p:p] - tylko, że nie wiem o kim myślałam kupując owy trunek, bo moja mama nie pije alkoholu, a jak juz, to na pewno nie vodke:grin::grin: [/quote] buhahahahaaha, ty mnie potrafisz rozwalić :evil_lol: Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Century Gothic]Czesć Medorkowa - widze że twój nick jest bezpieczny i bez zmianóf :evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']buhahahahaaha, ty mnie potrafisz rozwalić :evil_lol: :siara::siara:;) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czesć Medorkowa - widze że twój nick jest bezpieczny i bez zmianóf :evil_lol:[/FONT] A czemu miałby być w niebezpieczeństwie:cool3::cool3::cool3::diabloti: Doberek:multi::multi: Witam w ten wiosenny dzionek mhmmm:loveu: Mam dzisiaj wene do wszystkiego - zaraz sie biorę za robotę:bigcool::bigcool::bigcool: PoZdrawiam serdecznie;) Quote
Jagoda1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Witaj, natchniona Madziu, ciekawa jestem, co dzisiaj Ci się przytrafi...?;) Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Jagoda*']Witaj, natchniona Madziu, ciekawa jestem, co dzisiaj Ci się przytrafi...?;)[/quote] oj jestem pewna że coś znowu wywinie :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Medorowa'] :evil_lol: Moje najbardziej reagują na qrwa:B-fly::loveu: [/QUOTE] oj siostra siostra, takimi słowami do dzieci??? :shake::shake::shake: Sześć :p Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Medorowa'] :evil_lol: Moje najbardziej reagują na qrwa:B-fly::loveu: [/quote] to i moja najskuteczniejsza komenda i ma wielorakie zastosowanie :cool3: Quote
Medorowa Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Jagoda*']Witaj, natchniona Madziu, ciekawa jestem, co dzisiaj Ci się przytrafi...?;)[/quote] Oby nic:modla::modla: nic złego;):modla: [quote name='caroolcia']oj jestem pewna że coś znowu wywinie :evil_lol:[/quote] Po czy wnosisz:siara::grin: [quote name='Kate I Luka']oj siostra siostra, takimi słowami do dzieci??? :shake::shake::shake: Sześć :p[/quote] :niewiem: No czasami nic innego do nich nie dociera:hmmmm: W ogóle nic innego do nich nie dociera:grin: [quote name='caroolcia']to i moja najskuteczniejsza komenda i ma wielorakie zastosowanie :cool3:[/quote] Buhaha, dokładnie:grin: Każda moja komenda wypowiedziana z dodatkiem owego słowa, zwiększa prawdopodobieństwo jej wykonania:grin: Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Medorowa'] Buhaha, dokładnie:grin: Każda moja komenda wypowiedziana z dodatkiem owego słowa, zwiększa prawdopodobieństwo jej wykonania:grin:[/quote] tak totaki akcelerator :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Medorowa']A czemu miałby być w niebezpieczeństwie:cool3::cool3::cool3::diabloti: [FONT=Century Gothic]No co ty Madzia przespałaś wielkie zamieszanie na Dogo? :razz:Wszystko wariowało. Alicja ma już 3 nicki.:lol: Och ty śpiochu ty :p[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]:grins: to ja ...chwilowo Alicja bez rydzewska i bez eR ...i mam numerek :p cze Madź :loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 blogas ci sie zepsul robaczku:loveu:cos tu cichoooo i pustooooo:cool1: Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='agbar']blogas ci sie zepsul robaczku:loveu:cos tu cichoooo i pustooooo:cool1:[FONT=Century Gothic]Lepiej bym tego nie ujęła - hehehehe:evil_lol: Cześć Medorki:loveu: [/FONT] Quote
Rinuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ello...chyba muszę poczytać Twoją galerię bo widzę,że coś odwaliłaś...a teraz nie mam czasu :placz: Quote
tygra Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 hej Madziu :) kiredy za szycie się bierzesz? Quote
basia2202 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 cześć Magdusiu :multi: w ten jakże piękny... słoneczny dzioneczek :loveu::loveu::loveu: nie wiem, co Twoje psisko przeskrobało:shake: ale wiem, że strasznie mu rajtach pojechałaś :eviltong: :evil_lol: no cóż... podsumuję to tak: na Zuzkę też to działa! :diabloti: jak cholera!! jak mówię po dobroci, to głucha jak pień :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No cóż, te nasze zołziaki słuch mają wybiórczy...;) Quote
Medorowa Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='caroolcia']tak totaki akcelerator :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No co ty Madzia przespałaś wielkie zamieszanie na Dogo? :razz:Wszystko wariowało. Alicja ma już 3 nicki.:lol: Och ty śpiochu ty :p[/FONT] A no przespałam:grin: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:grins: to ja ...chwilowo Alicja bez rydzewska i bez eR ...i mam numerek :p cze Madź :loveu: [/FONT] Cześć Alicjo bez Rydzewska i bez eR, po numerku:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agbar']blogas ci sie zepsul robaczku:loveu:cos tu cichoooo i pustooooo:cool1: Naprawimy;)Witaj:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Lepiej bym tego nie ujęła - hehehehe:evil_lol: Cześć Medorki:loveu: [/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Rinuś']ello...chyba muszę poczytać Twoją galerię bo widzę,że coś odwaliłaś...a teraz nie mam czasu :placz: ;)Witaj:multi::multi::multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]cze Maleńka :grins:[/FONT] Hejo:grins::grins: Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Century Gothic]ooooo powrót z zaświatów :diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='tygra']hej Madziu :) kiredy za szycie się bierzesz? czekam na natchnienie:grins::grins::evil_lol: a tak poważnie, to może w przyszłym tygodniu, ale oczywiście będę sie zwracała do Ciebie, gdy czegoś nie będę wiedzieć:oops: [quote name='basia2202']cześć Magdusiu :multi: w ten jakże piękny... słoneczny dzioneczek :loveu::loveu::loveu: nie wiem, co Twoje psisko przeskrobało:shake: ale wiem, że strasznie mu rajtach pojechałaś :eviltong: :evil_lol: no cóż... podsumuję to tak: na Zuzkę też to działa! :diabloti: jak cholera!! jak mówię po dobroci, to głucha jak pień :diabloti: Ha i w ten o to sposób obaliliśmy metod bezstresowego wychowania:evilbat::evilbat: Mhmm doberek wszystkim:loveu::loveu::loveu: Zapraszam na PORANNĄ kawusię:loveu::loveu::loveu::grin::grin: Ale piękna pogoda:loveu::loveu: Mmmm czyż życie nie jest cudowne??:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Recommended Posts