apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Century Gothic]Jestem jestem jestem jestem:multi: i jak dzisiaj też wiosna w sercu?[/FONT]:loveu: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Arial]Medorowa :loveu:.....kaj żeś TY :razz::razz::razz:...ja już posprzątałam ....i wróciłam ...[/FONT] Quote
BeaC Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Medorowa :loveu:.....kaj żeś TY :razz::razz::razz:...ja już posprzątałam ....i wróciłam ...[/FONT] medorowa wziela się jednak za te podłogi i padla z leksza na ryjek :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 cześć Medorki[FONT=Century Gothic]:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Witam wszystkich:multi::multi: Mam kaca giganta:mdleje: losiieeee ... Zaraz jadę do Wrocławia:Cool!: I będę dopiero jutro:hand::hand: Proszę nię tęsknić:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: Na tym kończę moją mądrą wypowiedź:B-fly::B-fly: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Medorowa']Witam wszystkich:multi::multi: Mam kaca giganta:mdleje: losiieeee ... Zaraz jadę do Wrocławia:Cool!: I będę dopiero jutro:hand::hand: Proszę nię tęsknić:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: Na tym kończę moją mądrą wypowiedź:B-fly::B-fly: [FONT=Arial]:hand: jedź i wróc :grins: [/FONT] Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Medorowa']Witam wszystkich:multi::multi: Mam kaca giganta:mdleje: losiieeee ... Zaraz jadę do Wrocławia:Cool!: I będę dopiero jutro:hand::hand: Proszę nię tęsknić:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: Na tym kończę moją mądrą wypowiedź:B-fly::B-fly: [FONT=Century Gothic]no patrzcie ją jak sie przyzwyczaiła do hurtowych odpowiedzi. To już nie blog - to HURTOWNIA:eviltong: Jedź ani myśle tęsknić:obrazic:;)[/FONT] Quote
agbar Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 przyczlapalam ci rzec ze nie tesknie:grins: Quote
apple Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Century Gothic]Ja też nie tęsknię - fcale.... nic a nic....:diabloti: ale kiedy bedziesz? :roll: [/FONT] Quote
e.v.a Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Century Gothic][/FONT]dziendoberek kartofelek:multi: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]....wlazłam se tu bo było otorzone .....tak se wlazłam potuptac :grins: ale tu nikogo nie ma i podłogi nie wypastowane :p[/FONT] Quote
apple Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]....wlazłam se tu bo było otorzone .....tak se wlazłam potuptac :grins: ale tu nikogo nie ma i podłogi nie wypastowane :p[/FONT]:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [FONT=Century Gothic]Ala jesteś THE BEST[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Wróciłam:mdleje: Było zajebiście:Cool!::Cool!: Mhmm, ale sie wyszalałam:loveu::loveu::loveu::loveu: Ponadto braciszek zafundował mi nowe buciki, bluzeczkę, no i komórkę - ach nie ma jak to zarabiające rodzeństwo:grin::grin: Mmmm tam miasto tętni życiem:loveu::loveu::loveu: P.S. A ja za wami tęskniłam:grins: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']czesc pijaku bez klasy:grins: [FONT=Century Gothic]chyba bez KASY :evil_lol::eviltong:. No to ja się przyznam tak troszkę teskniłam.......... ale tak tylko troszkę [/FONT]:roll: Quote
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 przyszłam se tu:) i chciałam ino rzec... że mnie nie było tyle, bo rzecz jasna... ........ nie tęskniłam :eviltong: :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']czesc pijaku bez klasy:grins: Hi hi, to nie był mój tekst:grins::grins: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]chyba bez KASY :evil_lol::eviltong:. No to ja się przyznam tak troszkę teskniłam.......... ale tak tylko troszkę [/FONT]:roll: Troszkę, troszkę, czy troszkęęęęęę:diabloti::diabloti: [quote name='bonita']No hej, ja też tak czasem zagląduję :) Zagląndowuj jak najczęściej:grins::grins: [quote name='basia2202']przyszłam se tu:) i chciałam ino rzec... że mnie nie było tyle, bo rzecz jasna... ........ nie tęskniłam :eviltong: :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witankooooo nie tęskniąca:multi::multi: Buuu jaka śliczna pogoda, a my nie mamy z kim iść na spacer:mdleje:Zaraz zmolestuje Fidelową,może się da wyciągnąć:siara: A ogólnie, to... nuda, nuda i jeszcze raz nuda:grins::grins: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]Wzięłabyś Ozzulka na psacer ....nudzi sie chłopakowi :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Medorowa'] Troszkę, troszkę, czy troszkęęęęęę:diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic]tylko troszkę :roll: [/FONT] Quote
Medorowa Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wzięłabyś Ozzulka na psacer ....nudzi sie chłopakowi :razz::razz:[/FONT] Wysyłaj, ino szybko, priorytetem:grins::grins::loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]tylko troszkę :roll: [/FONT] Jakoś to przeżyję:diabloti: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Medorowa'] Jakoś to przeżyję:diabloti: [FONT=Century Gothic]Musisz nie masz wyjścia :evil_lol: Poka no co ten brachol i fundnoł. Pok, poka :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Medorowa']Wysyłaj, ino szybko, priorytetem:grins::grins::loveu: Jakoś to przeżyję:diabloti: [FONT=Arial]posłalam .....wrócił :diabloti:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ło matko a tu wysyłają biedne fafiki w te i wewte :roll: mogę moje też na spacerek wysłać :cool3:??? Quote
Recommended Posts