Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']to naprawiajmy:loveu:
:multi::loveu::loveu::evil_lol:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ooooo powrót z zaświatów :diabloti:[/FONT]
:B-fly::B-fly:

Muszę jeszcze tylko wypastować podłogi, ale mam ból głowy, nie wiedzieć czemu:niewiem::hmmmm::diabloti: I każdy mały ruch nią jest dla mnie mało przyjemny:roll:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Medorowa napisał(a):
:multi::loveu::loveu::evil_lol:
Muszę jeszcze tylko wypastować podłogi, ale mam ból głowy, nie wiedzieć czemu:niewiem::hmmmm::diabloti: I każdy mały ruch nią jest dla mnie mało przyjemny:roll:

Przy pastowaniu nie trzeba myśleć...chyba;).

Posted

[quote name='Medorowa']:multi::loveu::loveu::evil_lol:

Muszę jeszcze tylko wypastować podłogi, ale mam ból głowy, nie wiedzieć czemu:niewiem::hmmmm::diabloti: I każdy mały ruch nią jest dla mnie mało przyjemny:roll:[FONT=Century Gothic]To pewnie na samą myśl o tej paście do podłogi :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']:multi::loveu::loveu::evil_lol:

kaczor-morderca Cię dopadł?????

Posted

[quote name='Medorowa']
Mhmm doberek wszystkim:loveu::loveu::loveu: Zapraszam na PORANNĄ kawusię:loveu::loveu::loveu::grin::grin: Ale piękna pogoda:loveu::loveu: Mmmm czyż życie nie jest cudowne??:loveu::loveu::loveu::multi:
z Tobą... ZAWSZE!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :B-fly:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]O:crazyeye::crazyeye::crazyeye: życie wróciło na blogaska :multi::multi::multi:znaczy się Madzia :grins:[/FONT]
Wróciłam, ino nie wiem, czy życie ze mną:hmmmm::hmmmm:
[quote name='Jagoda*']Przy pastowaniu nie trzeba myśleć...chyba;).
Ale trza ruszać głową:placz::diabloti:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To pewnie na samą myśl o tej paście do podłogi :evil_lol:
[/FONT]

Niemożliwe... ja nie myślę:grins::grins:
[quote name='BeaC']kaczor-morderca Cię dopadł?????
:siara: Nie, to raczej po tych śpiewach:diabloti:
[quote name='basia2202']z Tobą... ZAWSZE!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :B-fly:
:sweetCyb:

Pierd... - nie robie:diabloti:
Idę je tylko z lekka przemyje:B-fly:

Posted

[quote name='Medorowa']
Idę je tylko z lekka przemyje:B-fly:
błaaahaahaaa!! :evil_lol:
Medorowaaa... co masz zrobić dziś, zrób pojutrze :cool3:
będziesz miała 2 dni wolnego! :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']

Idę je tylko z lekka przemyje:B-fly: [FONT=Century Gothic]hahaha! Wiedziałam że się złamiesz :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']błaaahaahaaa!! :evil_lol:
Medorowaaa... co masz zrobić dziś, zrób pojutrze :cool3:
będziesz miała 2 dni wolnego! :diabloti: :evil_lol:

I tak też zrobię, w ogóle podłóg nie ruszyłam:evil_lol::evil_lol:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hahaha! Wiedziałam że się złamiesz :evil_lol:[/FONT]
Jasnowidz:niewiem::diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']I tak też zrobię, w ogóle podłóg nie ruszyłam:evil_lol::evil_lol:

Jasnowidz:niewiem::diabloti:
[FONT=Century Gothic]Nie - po prostu jusss cię trochu znam ;)[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie - po prostu jusss cię trochu znam ;)[/FONT]
:oops::multi::multi:
A ja siebie nie i ciagle się czymś zaskakuje:B-fly::roll::roll::roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Cze mundra, pikna, dobroduchna:diabloti:Prawie tak jak ja:B-fly::diabloti::diabloti:
[FONT=Century Gothic]Specjalnie powiedziała "prawie" bo prawie robi............ :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Specjalnie powiedziała "prawie" bo prawie robi............ :evil_lol:[/FONT]
specjalnie bo ona wie ze do piet mi nie dorasta:loveu:

Posted

[quote name='agbar']specjalnie bo ona wie ze do piet mi nie dorasta:loveu:[FONT=Century Gothic]aaaaaaa chyba że tak..... to ja nie mam pytan:lol:

Dwa narcyzy na jednym forum......:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Specjalnie powiedziała "prawie" bo prawie robi............ :evil_lol:[/FONT]
[quote name='agbar']specjalnie bo ona wie ze do piet mi nie dorasta:loveu:
:icon_roc:Lubie marzycieli:loveu::loveu::loveu:

:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]aaaaaaa chyba że tak..... to ja nie mam pytan:lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dwa narcyzy na jednym forum......:evil_lol:[/FONT]

jakie tam narcyzy:razz:ja jestem po prostu wspaniala:loveu:najwspanialsza na swiecie:loveu:gdzie tam swiecie, w galaktyce calej:loveu:

Posted

[quote name='agbar']jakie tam narcyzy:razz:ja jestem po prostu wspaniala:loveu:najwspanialsza na swiecie:loveu:gdzie tam swiecie, w galaktyce calej:loveu: [FONT=Century Gothic]nie to faktycznie nie masz nic z narcyza:eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nie to faktycznie nie masz nic z narcyza:eviltong:[/FONT]

nic a nic:loveu:ja sie juz taka urodzilam....piekna, madra, dobra, wspanialomyslna, cudo po prostu cudo:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agbar']nic a nic:loveu:ja sie juz taka urodzilam....piekna, madra, dobra, wspanialomyslna, cudo po prostu cudo:loveu::loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]no rozumiem - unikatowy egzemplarz :evil_lol:[/FONT]