Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no toż wołam oćcie do mła ......sama nie dam rady 8:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Idem, szybciorem, muszę zdążyć przed Effką, co by mi mojej porcji nie wyżłopała:diabloti: [quote name='evaxon']niczym troskliwy miś:loveu::loveu::loveu: no ju ju ju idziem :diabloti: Ze niby kto:crazyeye::crazyeye::diabloti: A to pijaczyna moja tii ti:loveu: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ze niby kto:crazyeye::crazyeye::diabloti: A to pijaczyna moja tii ti:loveu:[/quote] no troskliwy miś:evil_lol: z wielkim brzuszkiem a na brzuszku kufel piwa :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']no troskliwy miś:evil_lol: z wielkim brzuszkiem a na brzuszku kufel piwa :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:[/quote] Ja pier@do@lu na jakich Ty się bajka wychowywałaś:shake::shake::shake: :loveu: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]:mad:..gadać która spadła ze schodów ....... włazić mi na 4 i ciiiiii bom już piffo porozlewała do szklanek :p[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja pier@do@lu na jakich Ty się bajka wychowywałaś:shake::shake::shake: :loveu: :crazyeye:nie ogladalas troskliwych misi?:crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad:..gadać która spadła ze schodów ....... włazić mi na 4 i ciiiiii bom już piffo porozlewała do szklanek :p[/FONT] Madzia Madzia spadła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Madzia for ju:loveu: http://www.kreskowki24.net/troskliwe-misie/troskliwe-misie-dobro-serc/ i troskliwe misie spiewaja:multi: http://www.kreskowki24.net/troskliwe-misie/troskliwe-misie-piosenka/ Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad:..gadać która spadła ze schodów ....... włazić mi na 4 i ciiiiii bom już piffo porozlewała do szklanek :p[/FONT] :siara::siara::oops::evil_lol: Wolę z butelki:roll: ;) [quote name='evaxon']:crazyeye:nie ogladalas troskliwych misi?:crazyeye: Madzia Madzia spadła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kapuśśśśśśśśśś:obrazic: [quote name='evaxon']Madzia for ju:loveu: http://www.kreskowki24.net/troskliwe-misie/troskliwe-misie-dobro-serc/ i troskliwe misie spiewaja:multi: http://www.kreskowki24.net/troskliwe-misie/troskliwe-misie-piosenka/ Aaaa, jasne, ze oglądałam:multi::loveu::loveu: Ale i tak wolę smurfy:loveu: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor'] Kapuśśśśśśśśśś:obrazic: Aaaa, jasne, ze oglądałam:multi::loveu::loveu: Ale i tak wolę smurfy:loveu:[/quote] :siara: :evil_lol: ja uwielbialam troskliwe misie:loveu: zawsze jak bylam chora to mama wypozyczala kasety vhs i ogladalam calymi dniami:multi::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']:siara: :evil_lol: ja uwielbialam troskliwe misie:loveu: zawsze jak bylam chora to mama wypozyczala kasety vhs i ogladalam calymi dniami:multi::evil_lol:[/quote] Mhmmmm, wzruszyłam się:cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Mhmmmm, wzruszyłam się:cool1::cool1:[/quote] to tak jak ja.... piekne czasy to byly Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]...a ja nie mam w butelce ....mam w puszce ...:cool1: Madziu ....obtłukłaś doopalona :razz: [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']to tak jak ja.... piekne czasy to byly mhmmm:cool1::cool1::cool1: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...a ja nie mam w butelce ....mam w puszce ...:cool1: Madziu ....obtłukłaś doopalona :razz: [/FONT] Ta, a wszystko po to, co by był jędrniejszy:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mogę znaleźć pewnego słowa w słowniku:placz::placz: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']mhmmm:cool1::cool1::cool1: :diabloti: Ta, a wszystko po to, co by był jędrniejszy:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mogę znaleźć pewnego słowa w słowniku:placz::placz: [FONT=Arial] a co to za słowo :hmmmm:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]ej... dinusiowa... poczekej tam u ali na mie... bede za pare gadzinek:multi:[/FONT] Quote
BeaC Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 eeeeeeeeeeeee byłam u Cie:cool3: i wiesz co:mad: znowu nie spotkałam żadnego groźnego psa!!!!!:angryy::angryy: a ja tak lubię krwiorzercze bestyje:diabloti: Quote
basia2202 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 witam się szybciorkiem:) cmokam Was mocno! :loveu: i spadam, bom zarobiona... zaległości nadrobię.. nie wiem kiedy :roll: Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]puk puk .......POBUDKA!!!!![/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]Melduje ze jestem .........ukradli mi DOGO :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Imbirka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 cześć gadulińska:multi: nie chce mi się nadrabiać:cool3: możesz mi streścić o co chodzi i co się wydarzyło.... :p:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] a co to za słowo :hmmmm:[/FONT] Już wiem - nocnik:grins::diabloti: [quote name='tygra']dobranoc Madziu Dzień Dobry:hand::loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ej... dinusiowa... poczekej tam u ali na mie... bede za pare gadzinek:multi:[/FONT] :mdleje: Kaj Ty się szlajała:mad::mad::loveu: [quote name='BeaC']eeeeeeeeeeeee byłam u Cie:cool3: i wiesz co:mad: znowu nie spotkałam żadnego groźnego psa!!!!!:angryy::angryy: a ja tak lubię krwiorzercze bestyje:diabloti: Bo one na łańcuchach:diabloti: Witaj Beo:loveu: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='basia2202']witam się szybciorkiem:) cmokam Was mocno! :loveu: i spadam, bom zarobiona... zaległości nadrobię.. nie wiem kiedy :roll: Doberek Zuzolki, nie nadrabiaj;) :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]puk puk .......POBUDKA!!!!![/FONT] Ciszejjjjj:shake:Za grosz kultury:cool1:Nie śpiem:roll::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Melduje ze jestem .........ukradli mi DOGO :placz::placz::placz:[/FONT] Witaj okradziona Alu:loveu: [quote name='Imbir1']cześć gadulińska:multi: nie chce mi się nadrabiać:cool3: możesz mi streścić o co chodzi i co się wydarzyło.... :p:diabloti: Doberek córcia, z przyjemnością, gdybym sama wiedziała:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek robaczki:loveu::loveu: Achhh nie ma jak to smaczna kawusia z samego rana:loveu: Za dwie godzinki kolejna jazda:cool3: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Jestem pospacerna ...... przy 2 kawie ;) [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Rybka_39']Doberek Madzialeno:loveu: cześć:hand: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Jestem pospacerna ...... przy 2 kawie ;) [/FONT] Widzem i wiem;) A ja jestem przy sprzątaniu:evil_lol: Quote
Recommended Posts