Medorowa Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Paulinaaa napisał(a):Dzień dobły Nie(ł)uku ty :lol!::lol!::lol!: Doberek:multi::multi::multi:Nie zauważyłam Cię:oops: Rybka_39 napisał(a):Witam!:loveu: Mogę popatrzec jak masakrujecie misia?:evil_lol: A kto go będzie masakrował:-o:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :razz:masz jeszcze jajeczniczkę ......bo ja już po obiadku :grins: Quote
Imbirka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 byłam tu, ale coś tu cicho przez weekend:cool3: Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:masz jeszcze jajeczniczkę ......bo ja już po obiadku :grins: Tia, strawioną :evil_lol: [quote name='evaxon']hej Madziusia:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Werka']hejo :p:p:p :hand::multi: [quote name='Imbir1']byłam tu, ale coś tu cicho przez weekend:cool3: Tu zawsze jest cicho:roll::roll::roll::diabloti: Jestem zwrócona:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 hej zwrocona co porabiasz?:cool3::loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gonitwa napisał(a):Uczysz się może? buahahahahah :grin: no co ty Madzia juz umie pic piwo :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 nie pije brzydzi sie;-) witanko łobzartuchu ;-) heheheheh Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 evaxon napisał(a):hej zwrocona co porabiasz?:cool3::loveu::diabloti: Zmierzam w objęcia Morfeusza:loveu::loveu: Gonitwa napisał(a):Uczysz się może? :crazyeye::hmmmm::niewiem: Nie:roll: evaxon napisał(a):buahahahahah :grin: no co ty Madzia juz umie pic piwo :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zuzolandia napisał(a):nie pije brzydzi sie;-) witanko łobzartuchu ;-) heheheheh Brzydzam sie, dlatego leję go w ryj:diabloti: Witam:hand: Chciałam powiedzieć, że idę spać:diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Madzia, a tak w ogóle, to co studiujesz? :razz: Bo ja nie doinformowana ostatnio jestem :oops: Dobranoc :hand: Quote
Medorowa Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 paula_z napisał(a):Madzia, a tak w ogóle, to co studiujesz? :razz: Bo ja nie doinformowana ostatnio jestem :oops: Dobranoc :hand: To jest studium weterynaryjne;) Witaj:hand::hand::loveu: Witam wszystkich:loveu::loveu::loveu: Biorę się za odgruzowywanie mieszkania;) Quote
zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 psychoanalityke barową studiuje hehehehehheheeheh witaj walaca w ryja ;-) wymiziaj psiulki ;-) Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 zuzolandia napisał(a):psychoanalityke barową studiuje hehehehehheheeheh witaj walaca w ryja ;-) wymiziaj psiulki ;-) buahahahah :grin: Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='madzia i medor'] A ja idę do Kościółka:loveu::loveu::loveu: miałam sie do Ciebie nie odzywać bo mnie zawiodłas..... czekałam i czekałam.... wyszłam z samolotu krokiem tanecznym- Krakowiaka zatańczyłam... a ciebie nie było :shake::shake: ale nie mogłam sie nie odezwać..... pogorszyło ci sie :mdleje: Quote
Medorowa Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='zuzolandia']psychoanalityke barową studiuje hehehehehheheeheh witaj walaca w ryja ;-) wymiziaj psiulki ;-) Buhahahhaaaa:evil_lol:Witaj:multi::multi::multi: [quote name='evaxon']buahahahah :grin: :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork']miałam sie do Ciebie nie odzywać bo mnie zawiodłas..... czekałam i czekałam.... wyszłam z samolotu krokiem tanecznym- Krakowiaka zatańczyłam... a ciebie nie było :shake::shake: ale nie mogłam sie nie odezwać..... pogorszyło ci sie :mdleje: Buhahahaha, pomyliłam lotniska:oops::oops: Od urodzenia:diabloti:A do Kościółka i tak nie doszłam:roll: Boshhhhh, ja dzisiaj niby cały dzień sprzątam i nie wiedzę efektów:hmmmm::diabloti: Quote
niki_ill Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witam Pozdrawiam po sporej nieobecnosci:multi: Teraz troche sprzatania, a na noc do pracy, ale pomalu zaczynam odrabiac dogomaniackie zaleglosci:evil_lol: Quote
Madzika Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 zazwyczaj efekty sprzątania widac po skończonym sprzątaniu przed rozpoczęciem bałaganiania więc jak nadal sprzątasz .... to nic nie widzisz:diabloti: Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :hand: to ja ALICJA :loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 To ja mamusia :loveu: co robi mła córcia :cool3: Quote
Medorowa Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='niki_ill']Witam Pozdrawiam po sporej nieobecnosci:multi: Teraz troche sprzatania, a na noc do pracy, ale pomalu zaczynam odrabiac dogomaniackie zaleglosci:evil_lol: Witam, kope lat;):multi::multi: Zaraz lecę zobaczyć co u Was dobrego słychać:p [quote name='Madzika']zazwyczaj efekty sprzątania widac po skończonym sprzątaniu przed rozpoczęciem bałaganiania więc jak nadal sprzątasz .... to nic nie widzisz:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witajcie:loveu::loveu: [quote name='clockwork']:hand: to ja ALICJA :loveu::loveu::loveu: Witaj Alu:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='bonita']To ja mamusia :loveu: co robi mła córcia :cool3: Cze mamcia:hand::loveu: Córcia z wnusiem właśnie wróciła ze spacerku;):grins: Quote
BoJa2 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć Madziu - sprzątasz jeszcze???:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć Madziu - sprzątasz jeszcze???:evil_lol: Nie, po co i tak psy zrobią roz*******:roll::roll::roll::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Madzia dała bys jakas fote.... :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts