e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] :evil_lol::evil_lol: Cześć moja:loveu: A u nas od rana pogoda do dupy:roll::roll::roll: Mimo to zaraz uciekamy na specerek:razz:[/quote] tylko sie nie przezieb ty moja MAdzialenko ty ty :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']tylko sie nie przezieb ty moja MAdzialenko ty ty :loveu::loveu::loveu:[/quote] Dla Ciebie wszystko:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Dla Ciebie wszystko:loveu::loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu:apsik Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='bonita']Cześć i czołem córuniu :loveu:[/quote] Cze ostatnio mało tu bywająca mamcia:loveu: [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu:apsik[/quote] Na zdrowie:diabloti::loveu: A ja zbieram się na piffko... tadam tadam:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] Na zdrowie:diabloti::loveu: A ja zbieram się na piffko... tadam tadam:diabloti:[/quote] dziekiii:loveu: wez mnie ze sobą:razz: Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']dziekiii:loveu: wez mnie ze sobą:razz:[/quote] :loveu: Choooo:cool1: Będzie wesoło:loveu: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]jezdes jeszcze czys jusz na to piwo tadam tadam :roll:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jezdes jeszcze czys jusz na to piwo tadam tadam :roll:[/FONT] O Chlorkowa:loveu::loveu: Wróciłaś ku nom:loveu: Jezdem tadam tadam:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu: Choooo:cool1: Będzie wesoło:loveu:[/quote] jupi jupi :multi::multi: Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']jupi jupi :multi::multi:[/quote] To ruszaj tyłek i przyłaź, masz około pół godzinki:cool1::cool1: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Cze ostatnio mało tu bywająca mamcia:loveu: Na zdrowie:diabloti::loveu: A ja zbieram się na piffko... tadam tadam:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jezdes jeszcze czys jusz na to piwo tadam tadam :roll:[/FONT] [quote name='madzia i medor']O Chlorkowa:loveu::loveu: Wróciłaś ku nom:loveu: Jezdem tadam tadam:diabloti: [FONT=Arial]to oćta do mnie .....tadammmmmmmm[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]nie ic na piwo :placz::placz: ja zaraz spadam z kompecka :placz::placz: i nie mam piwka w domciu... ktos wypil :placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie ic na piwo :placz::placz: ja zaraz spadam z kompecka :placz::placz: i nie mam piwka w domciu... ktos wypil :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]mówiłam oćcie do MNIE :razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to oćta do mnie .....tadammmmmmmm[/FONT] Idem tadam tadam:loveu: [quote name='Werka']Hey pijocki :hand: Pijocki:crazyeye::crazyeye: Chyba pomyliłaś blogaski:eviltong: Tu są degustatorzy:cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie ic na piwo :placz::placz: ja zaraz spadam z kompecka :placz::placz: i nie mam piwka w domciu... ktos wypil :placz::placz:[/FONT] Oć do mnie postawiem cim:loveu: Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]mówiłam oćcie do MNIE :razz:[/FONT] No dobra, skoro Ala tak nalega, że to ona stawia, to nie będę się upierać:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] Oć do mnie postawiem cim:loveu: [FONT=Arial]idem/lecem... odbierz mnie z lotniska... wypije szybkiego browca, 2, 3.... 4??? i wroce... pawcio zapracowany- nie zauwazy :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]idem/lecem... odbierz mnie z lotniska... wypije szybkiego browca, 2, 3.... 4??? i wroce... pawcio zapracowany- nie zauwazy :evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]przeca idzieta do mnie ;)[/FONT] [quote name='madzia i medor']No dobra, skoro Ala tak nalega, że to ona stawia, to nie będę się upierać:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]no już stoją i czekają :multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']:hmmmm: chyba zabładziłam [FONT=Arial]idz w strone swiatla ;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]no wlasnie... gdzie dilerowa blogasa... gdzies w otchlani piekiel sie zgubila.... idem jom wyciongnonc :p[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]idz w strone swiatla ;)[/FONT] [FONT=Arial]no wlasnie... gdzie dilerowa blogasa... gdzies w otchlani piekiel sie zgubila.... idem jom wyciongnonc :p[/FONT] ić ic ja tysz zaraz tam przyjdem :razz: Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]idem/lecem... odbierz mnie z lotniska... wypije szybkiego browca, 2, 3.... 4??? i wroce... pawcio zapracowany- nie zauwazy :evil_lol:[/FONT] Buhahahaaaa:loveu::evil_lol::evil_lol: Choooo damy radę:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]przeca idzieta do mnie ;)[/FONT] [FONT=Arial]no już stoją i czekają :multi:[/FONT] No to idę, bom mało zdegustowała:shake::shake: [quote name='evaxon']:hmmmm: chyba zabładziłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jakże mozesz moja Tii:obrazic: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]idz w strone swiatla ;)[/FONT] [FONT=Arial]no wlasnie... gdzie dilerowa blogasa... gdzies w otchlani piekiel sie zgubila.... idem jom wyciongnonc :p[/FONT] [quote name='evaxon']ić ic ja tysz zaraz tam przyjdem :razz: To idem za wami:p [quote name='Werka']hej DEGUSTATORZY:hand: Hej:evil_lol::evil_lol: Wróciłam, wypiłam tylko dwa piwa, ale dowiedziałam się o urodzinach mojej bardzo koffanej koleżanki, na które zapraszała mnie już cztery razy, ale za każdym razem byłam wstanie nieważkości i zapominałam:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] Wróciłam, wypiłam tylko dwa piwa, ale dowiedziałam się o urodzinach mojej bardzo koffanej koleżanki, na które zapraszała mnie już cztery razy, ale za każdym razem byłam wstanie nieważkości i zapominałam:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no fajnie fajnie ........:hmmmm: a kiedy te urodziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts