Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']cześć:hand: Widzem i wiem;) A ja jestem przy sprzątaniu:evil_lol: [FONT=Arial]bierz mopa, szmatke i oć .....pomożesz ...;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]bierz mopa, szmatke i oć .....pomożesz ...;)[/FONT] Płacisz kartą czy gotówką:cool1::diabloti::diabloti: Wróciłam z kolejnej, wspaniałej jazdy - dziś śmigałam sobie po autostradzie:diabloti: Pan szanowny instruktor kazał mi zwolnić, bo się bał, że zgubimy koguta "L":diabloti: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Płacisz kartą czy gotówką:cool1::diabloti::diabloti: Wróciłam z kolejnej, wspaniałej jazdy - dziś śmigałam sobie po autostradzie:diabloti: Pan szanowny instruktor kazał mi zwolnić, bo się bał, że zgubimy koguta "L":diabloti: [FONT=Arial]ale pan Jacek spietrasił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak to .....na piffo wpadasz ...a jak czekać bedziesz na Klocusiowa co dopiero doleci to aby ci się nie nudziło w ramach relaxu pojeździsz tyroszke na szmatce:grins:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ale pan Jacek spietrasił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak to .....na piffo wpadasz ...a jak czekać bedziesz na Klocusiowa co dopiero doleci to aby ci się nie nudziło w ramach relaxu pojeździsz tyroszke na szmatce:grins:[/FONT] A no spietrasił:evil_lol: Ostatnio też się wydagał, jak przejechałam na czerwonym świetle:B-fly:To był zabieg planowany:diabloti: Powiedziałam tylko "Myślałam, że zdążymy" :diabloti: Aleś Ty troskliwa:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]czesc jezdzaca po autobanie medorowa :loveu: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: zapomnialam co mialam napisac :evil_lol::evil_lol::roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']A no spietrasił:evil_lol: Ostatnio też się wydagał, jak przejechałam na czerwonym świetle:B-fly:To był zabieg planowany:diabloti: Powiedziałam tylko "Myślałam, że zdążymy" :diabloti: Aleś Ty troskliwa:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]troskam się o Ciebie :loveu::loveu::loveu:................................................................:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]czesc jezdzaca po autobanie medorowa :loveu: [/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: zapomnialam co mialam napisac :evil_lol::evil_lol::roll:[/FONT] Ce niebawem wrócona:loveu::loveu::loveu: No ja też nie pamiętam co chciałaś napisać:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]troskam się o Ciebie :loveu::loveu::loveu:................................................................:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Czuję się, jakby ktoś się o mnie troszczył:hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor'] Czuję się, jakby ktoś się o mnie troszczył:hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:razz::razz::razz:chcesz o tym porozmawiać ....:hmmmm:[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Medorowa, pokazuj swoj strój krakowski:loveu::evil_lol: (matko, jak wy się wyrabiacie pisac na 3 fronty w 3 galeriach):evil_lol: Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Ce niebawem wrócona:loveu::loveu: [FONT=Arial]jupi!!!! za niebawem bede zwracajonca do Klocusia :multi::loveu:[/FONT] No ja też nie pamiętam co chciałaś napisać:diabloti: [FONT=Arial]no to lipa... nikt nie pamienta....[/FONT] :mad: Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Rybka_39']Medorowa, pokazuj swoj strój krakowski:loveu::evil_lol: (matko, jak wy się wyrabiacie pisac na 3 fronty w 3 galeriach):evil_lol: [FONT=Arial]w trzech??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: posledz JE troche... one jakies nawiedzone som.... tez nie wiem jak ONE tak potrafiom :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no to lipa... nikt nie pamienta....[/FONT] :mad: [FONT=Arial]kupie Ci Bilobil:razz::razz::razz:[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]w trzech??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: posledz JE troche... one jakies nawiedzone som.... tez nie wiem jak ONE tak potrafiom :diabloti:[/FONT] No w 3 galeria Medorowej, Twoja i Ali:crazyeye: wszedzie piszą i wszystko wiedzą:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Rybka_39']No w 3 galeria Medorowej, Twoja i Ali:crazyeye: wszedzie piszą i wszystko wiedzą:evil_lol: :eviltong:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:bo ONE szprytne są :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 czesc Madzialeno ty moja ty elko malusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:chcesz o tym porozmawiać ....:hmmmm:[/FONT] Proponujesz terapie wstrząsową:evil_lol::diabloti: [quote name='Rybka_39']Medorowa, pokazuj swoj strój krakowski:loveu::evil_lol: (matko, jak wy się wyrabiacie pisac na 3 fronty w 3 galeriach):evil_lol: Jecze nie nabyłam:grins: Też się im dziwię:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no to lipa... nikt nie pamienta....[/FONT] :mad: To cholera sklerotycy:roll::shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]w trzech??? :crazyeye: posledz JE troche... one jakies nawiedzone som.... tez nie wiem jak ONE tak potrafiom :diabloti:[/FONT] A kto je nawiedził:crazyeye::crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]kupie Ci Bilobil:razz:[/FONT] Troskliwa Ala:evil_lol::evil_lol: [quote name='Rybka_39']No w 3 galeria Medorowej, Twoja i Ali:crazyeye: wszedzie piszą i wszystko wiedzą:evil_lol: Wszechmogący, tzn. wszechwiedzący :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:bo ONE szprytne są :evil_lol::evil_lol:[/FONT] I to jak;):evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']czesc Madzialeno ty moja ty elko malusia:loveu::loveu::loveu:[/quote] Tio ja Twoja, a Ty moja:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]:oops:...to ja już cichuśko przycupnę w kąteczku ;).....i nie bede wadzić nikomu ;):evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:...to ja już cichuśko przycupnę w kąteczku ;).....i nie bede wadzić nikomu ;):evil_lol:[/FONT] Alu, łani mi sie waż:mad::mad: Tylko Ty siem o mnie troskasz:oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Alu, łani mi sie waż:mad::mad: Tylko Ty siem o mnie troskasz:oops::evil_lol: [FONT=Arial]:razz:to już jestem TU przy Cia:loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to już jestem TU przy Cia:loveu:[/FONT] Mój prywatny janioł "strusz";):loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Mój prywatny janioł "strusz";):loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]tak se zaś przyszłam ....[/FONT] Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Mój prywatny janioł "strusz";):loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]NASZ:roll: prywatny janio£ STRAZ :razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]tak se zaś przyszłam ....[/FONT] A myślołam, że janioły latają:placz::placz::roll: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]NASZ:roll: prywatny janio£ STRAZ :razz:[/FONT] Wasz, nasz, Twoja, moja, nasza Strażaczka:diabloti: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]NASZ:roll: prywatny janio£ STRAZ :razz:[/FONT] [FONT=Arial]no WASZ....WASZ :loveu::loveu::loveu:....[/FONT] Quote
Recommended Posts