e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no fajnie fajnie ........:hmmmm: a kiedy te urodziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] pewnie juz byly:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']pewnie juz byly:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na następny rok się załapie :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahaaaa:loveu::evil_lol::evil_lol: Choooo damy radę:evil_lol: Wróciłam, wypiłam tylko dwa piwa, ale dowiedziałam się o urodzinach mojej bardzo koffanej koleżanki, na które zapraszała mnie już cztery razy, ale za każdym razem byłam wstanie nieważkości i zapominałam:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]tera....phiiiii .. bylam... nie odebralas mnie.. wrocilam.. i znow musze sie menczyc z tym MOCNYM :roll: 3,5% ... a potem pö£ nocy siq :cool1:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a mnie kolezanka nie zapraszala?? :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tera....phiiiii .. bylam... nie odebralas mnie.. wrocilam.. i znow musze sie menczyc z tym MOCNYM :roll: 3,5% ... a potem pö£ nocy siq :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]a mnie kolezanka nie zapraszala?? :razz:[/FONT][FONT=Arial]ciebie ja zapraszam na to 5%.....[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ciebie ja zapraszam na to 5%.....[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja na 45% :lol::lol::lol: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ciebie ja zapraszam na to 5%.....[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']a ja na 45% :lol::lol::lol: [FONT=Arial]ehhhhh.... to 45 to by mnie zabilo... reflektuje na 4,8 ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ehhhhh.... to 45 to by mnie zabilo... reflektuje na 4,8 ;)[/FONT] [FONT=Arial]piję akurat te Twoje 4,5%...;)[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]piję akurat te Twoje 4,5%...;)[/FONT] [FONT=Arial]ehhhhh:mdleje: jeden... maly malenki procencik... a jak fajnie potrafi namieszac w g£owicy :p[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ehhhhh:mdleje: jeden... maly malenki procencik... a jak fajnie potrafi namieszac w g£owicy :p[/FONT] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]a ja piję 2gie ......oj miesza ....miesza:cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]a ja piję 2gie ......oj miesza ....miesza:cool1:[/FONT] [FONT=Arial]a ja 4te.. i doopa.. nic.... siq robie non toper :roll:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a proponowali drinka.... a ja ze nie... bo nie pijam :placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja 4te.. i doopa.. nic.... siq robie non toper :roll:[/FONT] [FONT=Arial]a proponowali drinka.... a ja ze nie... bo nie pijam :placz:[/FONT] [FONT=Arial]wracaj ....wypijemy se naszego browca .......oć :p u nas siq to po 1 a potem już spoxik;) [/FONT] Quote
BoJa2 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Magdalenooooooo pobuuuuuuuudka:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]Medorowa :loveu:.....NIE ŚPIJ ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]medorowa..... no chooo no... jakiego browca rozpracujemy :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]medorowa..... no chooo no... jakiego browca rozpracujemy :razz:[/FONT] :crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye:tak z rańca ....[/FONT] Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye:tak z rańca ....[/FONT] [FONT=Arial]mowisz ze za wczesnie?? :hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]no to medorowa... nie spiesz sie... :roll:tak za 2 godz. zaczynamy :knuje:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]mowisz ze za wczesnie?? :hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]no to medorowa... nie spiesz sie... :roll:tak za 2 godz. zaczynamy :knuje:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:...nie no niby spox mnie tam każda godzina dobra ;), ale jak kiedyś pijam o 14 :razz:...toś mi powiedziała ze za wczesnie na piffo :oops::oops::oops:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra ...moge się napić ...z Wami :grins: MEDOROWA Oć :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] :evil_lol:no fajnie fajnie ........:hmmmm: a kiedy te urodziny :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Yyyy:hmmmm: Niebawem:hmmmm::oops::evil_lol: [quote name='evaxon']pewnie juz byly:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol:No, rok temu były:grins: I też piłam, yyy, tzn. byłam:grins::grins: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na następny rok się załapie :eviltong::eviltong:[/FONT] Oby tyż:multi::multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tera....phiiiii .. bylam... nie odebralas mnie.. wrocilam.. i znow musze sie menczyc z tym MOCNYM :roll: 3,5% ... a potem pö£ nocy siq :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]a mnie kolezanka nie zapraszala?? :razz:[/FONT] Byłom:obrazic: Czykałam:obrazic: Z wielką flagą "Clockowa tu stoję ja i browar":cool1: Zawsze można się wprosić:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ciebie ja zapraszam na to 5%.....[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']a ja na 45% :lol::lol::lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ehhhhh.... to 45 to by mnie zabilo... reflektuje na 4,8 ;)[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]piję akurat te Twoje 4,5%...;)[/FONT] :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ehhhhh:mdleje: jeden... maly malenki procencik... a jak fajnie potrafi namieszac w g£owicy :p[/FONT] Niby nic, a tak miło i wesoło:p [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]a ja piję 2gie ......oj miesza ....miesza:cool1:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja 4te.. i doopa.. nic.... siq robie non toper :roll:[/FONT] [FONT=Arial]a proponowali drinka.... a ja ze nie... bo nie pijam :placz:[/FONT] Boszzzz, Klockowa wracaj Ty juz ino szybko, bo siem marnujesz:shake::shake: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]wracaj ....wypijemy se naszego browca .......oć :p u nas siq to po 1 a potem już spoxik;) [/FONT] :cool1::evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']Magdalenooooooo pobuuuuuuuudka:multi::multi::multi: Nie śpiem:grins: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Medorowa :loveu:.....NIE ŚPIJ ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] No mówiem, że nie śpem:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]medorowa..... no chooo no... jakiego browca rozpracujemy :razz:[/FONT] Ale ja nie cem takiego, co to tylko siem pije i sika, i pije, i sika... Chooo na Tyskie:grins: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye:tak z rańca ....[/FONT] Alu, dobry początek dnia to podstawa:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]mowisz ze za wczesnie?? :hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]no to medorowa... nie spiesz sie... :roll:tak za 2 godz. zaczynamy :knuje:[/FONT] No to znaczy , już, teraz, now:multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:...nie no niby spox mnie tam każda godzina dobra ;), ale jak kiedyś pijam o 14 :razz:...toś mi powiedziała ze za wczesnie na piffo :oops::oops::oops:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra ...moge się napić ...z Wami :grins: MEDOROWA Oć :multi::multi::multi:[/FONT] Jedem:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Woziłam się:cool1::evil_lol::evil_lol: Idę se srobic drugą kawusie, bom dziś nie wyspana:shake: O 7 wstałam, bo Medek zlał się w łóżku :mdleje: Ino trochu, ale sie zlał:mdleje: Wyszłam z nim na dwór i znowu poszliśmy w kimono:loveu::loveu: Wstałam przed dziesiątą, chyba:hmmmm: I byłam już tu, ino nie miałam czasu pisać, bo siem spieszyłam pobujać furą:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]to oć na tego browca ;)bo Klockowa wymiękła chiba:razz: ...i pewnie poszła w kimono :diabloti:... no i jak ...gadaj ...jak się jechało :razz: Kurde a nie pił Meduś piffa z Madzialeną tego 3,5%:hmmmm: [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to oć na tego browca ;)bo Klockowa wymiękła chiba:razz: ...i pewnie poszła w kimono :diabloti:... no i jak ...gadaj ...jak się jechało :razz: Kurde a nie pił Meduś piffa z Madzialeną tego 3,5%:hmmmm: [/FONT] Klockowa ale Ty miętka jezdeś:turn-l::turn-l: Dzisiaj byłom se na placu i siem uczyłam takich dziwnych różnych rzeczy, coś tam o płynie hamulcowym, jakis tam światła pozycji:diabloti: A tak poważnie, to nie wiedziałam, że w samochodzie jest tyle świateł:crazyeye::crazyeye: No i łuku sie umiałam:grins: Myślisz:hmmmm: Ja to w sumie nie wiem, bo wczoraj szybko odpłynęłam:oops::oops: Quote
Recommended Posts