Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no fajnie fajnie ........:hmmmm: a kiedy te urodziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
pewnie juz byly:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']pewnie juz byly:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na następny rok się załapie :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Buhahahaaaa:loveu::evil_lol::evil_lol: Choooo damy radę:evil_lol:

Wróciłam, wypiłam tylko dwa piwa, ale dowiedziałam się o urodzinach mojej bardzo koffanej koleżanki, na które zapraszała mnie już cztery razy, ale za każdym razem byłam wstanie nieważkości i zapominałam:evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]tera....phiiiii .. bylam... nie odebralas mnie.. wrocilam.. i znow musze sie menczyc z tym MOCNYM :roll: 3,5% ... a potem pö£ nocy siq :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]a mnie kolezanka nie zapraszala?? :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tera....phiiiii .. bylam... nie odebralas mnie.. wrocilam.. i znow musze sie menczyc z tym MOCNYM :roll: 3,5% ... a potem pö£ nocy siq :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]a mnie kolezanka nie zapraszala?? :razz:[/FONT][FONT=Arial]ciebie ja zapraszam na to 5%.....[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ciebie ja zapraszam na to 5%.....[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']a ja na 45% :lol::lol::lol:

[FONT=Arial]ehhhhh.... to 45 to by mnie zabilo... reflektuje na 4,8 ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]piję akurat te Twoje 4,5%...;)[/FONT]
[FONT=Arial]ehhhhh:mdleje: jeden... maly malenki procencik... a jak fajnie potrafi namieszac w g£owicy :p[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ehhhhh:mdleje: jeden... maly malenki procencik... a jak fajnie potrafi namieszac w g£owicy :p[/FONT]

:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]a ja piję 2gie ......oj miesza ....miesza:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]a ja piję 2gie ......oj miesza ....miesza:cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]a ja 4te.. i doopa.. nic.... siq robie non toper :roll:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]a proponowali drinka.... a ja ze nie... bo nie pijam :placz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja 4te.. i doopa.. nic.... siq robie non toper :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]wracaj ....wypijemy se naszego browca .......oć :p
u nas siq to po 1 a potem już spoxik;)
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]medorowa..... no chooo no... jakiego browca rozpracujemy :razz:[/FONT]

:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye:tak z rańca ....[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye:tak z rańca ....[/FONT]

[FONT=Arial]mowisz ze za wczesnie?? :hmmmm:[/FONT]
[FONT=Arial]no to medorowa... nie spiesz sie... :roll:tak za 2 godz. zaczynamy :knuje:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mowisz ze za wczesnie?? :hmmmm:[/FONT]
[FONT=Arial]no to medorowa... nie spiesz sie... :roll:tak za 2 godz. zaczynamy :knuje:[/FONT]
[FONT=Arial]:razz:...nie no niby spox mnie tam każda godzina dobra ;), ale jak kiedyś pijam o 14 :razz:...toś mi powiedziała ze za wczesnie na piffo :oops::oops::oops:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dobra ...moge się napić ...z Wami :grins:

MEDOROWA Oć :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]
:evil_lol:no fajnie fajnie ........:hmmmm: a kiedy te urodziny :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Yyyy:hmmmm: Niebawem:hmmmm::oops::evil_lol:
[quote name='evaxon']pewnie juz byly:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol:No, rok temu były:grins: I też piłam, yyy, tzn. byłam:grins::grins:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na następny rok się załapie :eviltong::eviltong:[/FONT]
Oby tyż:multi::multi:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tera....phiiiii .. bylam... nie odebralas mnie.. wrocilam.. i znow musze sie menczyc z tym MOCNYM :roll: 3,5% ... a potem pö£ nocy siq :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]a mnie kolezanka nie zapraszala?? :razz:[/FONT]
Byłom:obrazic: Czykałam:obrazic: Z wielką flagą "Clockowa tu stoję ja i browar":cool1:

Zawsze można się wprosić:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ciebie ja zapraszam na to 5%.....[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']a ja na 45% :lol::lol::lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ehhhhh.... to 45 to by mnie zabilo... reflektuje na 4,8 ;)[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]piję akurat te Twoje 4,5%...;)[/FONT]

:evil_lol::evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ehhhhh:mdleje: jeden... maly malenki procencik... a jak fajnie potrafi namieszac w g£owicy :p[/FONT]
Niby nic, a tak miło i wesoło:p
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]a ja piję 2gie ......oj miesza ....miesza:cool1:[/FONT]
:evil_lol::evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja 4te.. i doopa.. nic.... siq robie non toper :roll:[/FONT]

Boszzzz, Klockowa wracaj Ty juz ino szybko, bo siem marnujesz:shake::shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]wracaj ....wypijemy se naszego browca .......oć :p
u nas siq to po 1 a potem już spoxik;)
[/FONT]
:cool1::evil_lol:
[quote name='Hugo-Kochaś']Magdalenooooooo pobuuuuuuuudka:multi::multi::multi:
Nie śpiem:grins:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Medorowa :loveu:.....NIE ŚPIJ ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
No mówiem, że nie śpem:diabloti:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]medorowa..... no chooo no... jakiego browca rozpracujemy :razz:[/FONT]
Ale ja nie cem takiego, co to tylko siem pije i sika, i pije, i sika...
Chooo na Tyskie:grins:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye:tak z rańca ....[/FONT]
Alu, dobry początek dnia to podstawa:evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mowisz ze za wczesnie?? :hmmmm:[/FONT]
No to znaczy , już, teraz, now:multi::multi:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:...nie no niby spox mnie tam każda godzina dobra ;), ale jak kiedyś pijam o 14 :razz:...toś mi powiedziała ze za wczesnie na piffo :oops::oops::oops:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dobra ...moge się napić ...z Wami :grins:

MEDOROWA Oć :multi::multi::multi:
[/FONT]
Jedem:loveu::loveu:

Posted

Woziłam się:cool1::evil_lol::evil_lol:
Idę se srobic drugą kawusie, bom dziś nie wyspana:shake: O 7 wstałam, bo Medek zlał się w łóżku :mdleje: Ino trochu, ale sie zlał:mdleje:
Wyszłam z nim na dwór i znowu poszliśmy w kimono:loveu::loveu:
Wstałam przed dziesiątą, chyba:hmmmm: I byłam już tu, ino nie miałam czasu pisać, bo siem spieszyłam pobujać furą:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[FONT=Arial]to oć na tego browca ;)bo Klockowa wymiękła chiba:razz: ...i pewnie poszła w kimono :diabloti:...
no i jak ...gadaj ...jak się jechało :razz:
Kurde a nie pił Meduś piffa z Madzialeną tego 3,5%:hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to oć na tego browca ;)bo Klockowa wymiękła chiba:razz: ...i pewnie poszła w kimono :diabloti:...
no i jak ...gadaj ...jak się jechało :razz:
Kurde a nie pił Meduś piffa z Madzialeną tego 3,5%:hmmmm:
[/FONT]

Klockowa ale Ty miętka jezdeś:turn-l::turn-l:
Dzisiaj byłom se na placu i siem uczyłam takich dziwnych różnych rzeczy, coś tam o płynie hamulcowym, jakis tam światła pozycji:diabloti: A tak poważnie, to nie wiedziałam, że w samochodzie jest tyle świateł:crazyeye::crazyeye:
No i łuku sie umiałam:grins:

Myślisz:hmmmm: Ja to w sumie nie wiem, bo wczoraj szybko odpłynęłam:oops::oops: