Rybka_39 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='evaxon']hejka Madzia:multi: pierwszoklasisto ty nasz kochany:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] LO czy gim?:cool3: Quote
e.v.a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Rybka_39']LO czy gim?:cool3:[/quote] podstawowka:multi: wreszcie skonczyla zerowke... troche to trwalo ale i tak jestesmy z niej dumni:loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='evaxon']podstawowka:multi: wreszcie skonczyla zerowke... troche to trwalo ale i tak jestesmy z niej dumni:loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to gratuluje:loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='teqquila']Witaj Madziaro :evil_lol::evil_lol: patrz prawie tak wczesnie jak Ty wstalam :evil_lol::evil_lol: No, prawie tak samo:mdleje::roll: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: cze Mała ....pomyliłyśmy wczoraj samoloty i :hmmmm: lotniska chyba też ...i temu tam nie było Klockowej i piwa :razz:......dostalam w nocy eska z zażaleniem że nas nie było :diabloti::evil_lol: [/FONT] O kurcze:roll:Tak właśnie myślołom, że to nie to lotnisko:hmmmm: Stołom i stołom, z chlebem ,wodą w przebraniu i nikt nie podchodził:niewiem: Trza napisać jaki list przepraszalny:evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']hejka Madzia:multi: pierwszoklasisto ty nasz kochany:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: :B-fly::B-fly: [quote name='teqquila']hehehe piornik piornik z Magdaleny :evil_lol::evil_lol::diabloti: :B-fly::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Gonitwa']Hejo;) I jak tam w szkole?[/quote] Jak to w szkole;) pozytywnie:evil_lol: [quote name='yash']daj jakieś zdj. Medora i Dinka :D[/quote] Aparat mam zjebutany, ale na pierwszej stronie są:diabloti::diabloti: [quote name='Rybka_39']LO czy gim?:cool3:[/quote] Szkołę średnią to już jakiś czas temu skończyłam, nawet miałam po niej dość długiee wakacje:loveu:czyt. przerwe;) Achhh to były błogie czasy:loveu::roll: [quote name='evaxon']podstawowka:multi: wreszcie skonczyla zerowke... troche to trwalo ale i tak jestesmy z niej dumni:loveu:[/quote] Oooo dokładnie tak - musiałam zostać dłuzej, co by im pokazać jaka ja mundra:grins::grins: [quote name='Rybka_39']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to gratuluje:loveu::evil_lol:[/quote] :B-fly: Dziś oczywiście wysiadłam trzy przystanki dalej od planowanego - ale w koncu nazywam się Magda:cool1::cool1::diabloti: I oczywiście jak bym mogła wysiedzieć do końca zajęć - dlatego tu teraz jestem:cool1: Teraz uciekam na spacer, a potem na piffko, ale może jeszcze zdążę tu zajrzeć:multi::multi: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='madzia i medor'] O kurcze:roll:Tak właśnie myślołom, że to nie to lotnisko:hmmmm: Stołom i stołom, z chlebem ,wodą w przebraniu i nikt nie podchodził:niewiem: Trza napisać jaki list przepraszalny:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]to weź i zacznij pisać ...w końcu umiesz ;)...a mowiłam ze to nie tu:diabloti::cool1: ....kuna i to wszystko przez to ze wzięłas wode nie sól :roll: ...za ciemno jakoś było [/FONT] :B-fly::B-fly: :B-fly::diabloti: [quote name='madzia i medor'] Dziś oczywiście wysiadłam trzy przystanki dalej od planowanego - ale w koncu nazywam się Magda:cool1::cool1::diabloti: I oczywiście jak bym mogła wysiedzieć do końca zajęć - dlatego tu teraz jestem:cool1: Teraz uciekam na spacer, a potem na piffko, ale może jeszcze zdążę tu zajrzeć:multi::multi:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak ....toś ty napewno MAGDA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]to weź i zacznij pisać ...w końcu umiesz ;)...a mowiłam ze to nie tu:diabloti::cool1: ....kuna i to wszystko przez to ze wzięłas wode nie sól :roll: ...za ciemno jakoś było [/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak ....toś ty napewno MAGDA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: BuHaha Bo ja wzięłam wodę zamiast soli celowo - co by na drugi dzień na kacyka była;):diabloti::diabloti: Tak, to na pewno ja:mdleje::mdleje::evil_lol: Muszę sobie wstążkę na palcu przywiązać, co by mi przypominała, że nie mogę zachlać pały, bo jutro do scool:roll::roll: Quote
Medorowa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Gonitwa']Madzia zdolna bestia z Cię;)[/quote] Od zawsze:diabloti::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: BuHaha Bo ja wzięłam wodę zamiast soli celowo - co by na drugi dzień na kacyka była;):diabloti::diabloti: Tak, to na pewno ja:mdleje::mdleje::evil_lol: O masz ....a ja się z tą solą taszczyłam i z tym piwem :diabloti:... Muszę sobie wstążkę na palcu przywiązać, co by mi przypominała, że nie mogę zachlać pały, bo jutro do scool:roll::roll::crazyeye::crazyeye::crazyeye:mówisz ze to pomaga .....taki zawór bezpieczeństwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witam w południe...a do nas to nikt nie zajzy:placz: Quote
Medorowa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] O masz ....a ja się z tą solą taszczyłam i z tym piwem :diabloti:... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:mówisz ze to pomaga .....taki zawór bezpieczeństwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No widzisz Alu, niepotrzebnie :shake::shake::diabloti: Nie wiem, ale zawsze warto spróbować:evil_lol: [quote name='Rybka_39']Witam w południe...a do nas to nikt nie zajzy:placz: Chcesz o tym porozmawiać:diabloti::diabloti::diabloti: Żartuję, zaraz lecę;) Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Przynioslam ....to For You:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Przynioslam ....to For You:loveu::loveu::loveu: Łło Cie pierdziule:mdleje::mdleje::loveu: Łaki fajny ci on:loveu: Sprawdzę jego anatomie:diabloti::diabloti: A tak w ogóle, to już mam zadaną pracę pisemną z Anatomii i fizjologii zwierząt:mdleje::mdleje: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Madziu ...chcesz misiaczkowi zrobić harakiri :diabloti:....biedny misiacek :placz: Quote
Medorowa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Madziu ...chcesz misiaczkowi zrobić harakiri :diabloti:....biedny misiacek :placz: Ee tam, on to lubi:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Nie idę jutro do szkołuy, zaponiałam o czm miala mii przrzypominać kokardka na palcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Ee tam, on to lubi:loveu::loveu::loveu::evil_lol: powiedział CI :crazyeye::crazyeye: Nie idę jutro do szkołuy, zaponiałam o czm miala mii przrzypominać kokardka na palcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no taaa ....a było zrobić supełek .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']powiedział CI :crazyeye::crazyeye: no taaa ....a było zrobić supełek .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No:roll::roll: Na uszko:diabloti: Buhahahhaaaa:evil_lol: Wiedziałam, ze coś nie tak zrobiłam, to miał być supełek, a nie kokardka:evil_lol: To wszystko tłumaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina. Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dzień dobły Nie(ł)uku ty :lol!::lol!::lol!: Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='madzia i medor']No:roll::roll: Na uszko:diabloti: Buhahahhaaaa:evil_lol: Wiedziałam, ze coś nie tak zrobiłam, to miał być supełek, a nie kokardka:evil_lol: To wszystko tłumaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no patrz a mi nie chcial powiedzieć :shake: Taraz już wiesz ....supełek ...ale najlepiej jeszcze napisz na paluszku ściągę o co chodzi w tym supełku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no patrz a mi nie chcial powiedzieć :shake: Taraz już wiesz ....supełek ...ale najlepiej jeszcze napisz na paluszku ściągę o co chodzi w tym supełku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może się wstydał:hmmmm: Następnym razem nie omieszkam tak zrobić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Gonitwa']Cześć cześć cześć.... Witaj:multi::multi: A ja idę do Kościółka:loveu::loveu::loveu: A później na kolejny spacer, bo pogoda tak piękna, że zal siedzieć w domu:loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Witam!:loveu: Mogę popatrzec jak masakrujecie misia?:evil_lol: Quote
Recommended Posts