Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']podstawowka:multi: wreszcie skonczyla zerowke... troche to trwalo ale i tak jestesmy z niej dumni:loveu:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to gratuluje:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']Witaj Madziaro :evil_lol::evil_lol: patrz prawie tak wczesnie jak Ty wstalam :evil_lol::evil_lol:
No, prawie tak samo:mdleje::roll:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand:
cze Mała ....pomyliłyśmy wczoraj samoloty i :hmmmm: lotniska chyba też ...i temu tam nie było Klockowej i piwa :razz:......dostalam w nocy eska z zażaleniem że nas nie było :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

O kurcze:roll:Tak właśnie myślołom, że to nie to lotnisko:hmmmm: Stołom i stołom, z chlebem ,wodą w przebraniu i nikt nie podchodził:niewiem:

Trza napisać jaki list przepraszalny:evil_lol::evil_lol:
[quote name='evaxon']hejka Madzia:multi: pierwszoklasisto ty nasz kochany:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:
:B-fly::B-fly:
[quote name='teqquila']hehehe piornik piornik z Magdaleny :evil_lol::evil_lol::diabloti:
:B-fly::diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Hejo;) I jak tam w szkole?[/quote]
Jak to w szkole;) pozytywnie:evil_lol:
[quote name='yash']daj jakieś zdj. Medora i Dinka :D[/quote]
Aparat mam zjebutany, ale na pierwszej stronie są:diabloti::diabloti:
[quote name='Rybka_39']LO czy gim?:cool3:[/quote]
Szkołę średnią to już jakiś czas temu skończyłam, nawet miałam po niej dość długiee wakacje:loveu:czyt. przerwe;) Achhh to były błogie czasy:loveu::roll:
[quote name='evaxon']podstawowka:multi: wreszcie skonczyla zerowke... troche to trwalo ale i tak jestesmy z niej dumni:loveu:[/quote]
Oooo dokładnie tak - musiałam zostać dłuzej, co by im pokazać jaka ja mundra:grins::grins:
[quote name='Rybka_39']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to gratuluje:loveu::evil_lol:[/quote]
:B-fly:

Dziś oczywiście wysiadłam trzy przystanki dalej od planowanego - ale w koncu nazywam się Magda:cool1::cool1::diabloti:
I oczywiście jak bym mogła wysiedzieć do końca zajęć - dlatego tu teraz jestem:cool1:
Teraz uciekam na spacer, a potem na piffko, ale może jeszcze zdążę tu zajrzeć:multi::multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']

O kurcze:roll:Tak właśnie myślołom, że to nie to lotnisko:hmmmm: Stołom i stołom, z chlebem ,wodą w przebraniu i nikt nie podchodził:niewiem:

Trza napisać jaki list przepraszalny:evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]to weź i zacznij pisać ...w końcu umiesz ;)...a mowiłam ze to nie tu:diabloti::cool1: ....kuna i to wszystko przez to ze wzięłas wode nie sól :roll:
...za ciemno jakoś było
[/FONT]
:B-fly::B-fly:

:B-fly::diabloti:

[quote name='madzia i medor']

Dziś oczywiście wysiadłam trzy przystanki dalej od planowanego - ale w koncu nazywam się Magda:cool1::cool1::diabloti:
I oczywiście jak bym mogła wysiedzieć do końca zajęć - dlatego tu teraz jestem:cool1:
Teraz uciekam na spacer, a potem na piffko, ale może jeszcze zdążę tu zajrzeć:multi::multi:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak ....toś ty napewno MAGDA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]to weź i zacznij pisać ...w końcu umiesz ;)...a mowiłam ze to nie tu:diabloti::cool1: ....kuna i to wszystko przez to ze wzięłas wode nie sól :roll:
...za ciemno jakoś było
[/FONT]
[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak ....toś ty napewno MAGDA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: BuHaha Bo ja wzięłam wodę zamiast soli celowo - co by na drugi dzień na kacyka była;):diabloti::diabloti:
Tak, to na pewno ja:mdleje::mdleje::evil_lol:

Muszę sobie wstążkę na palcu przywiązać, co by mi przypominała, że nie mogę zachlać pały, bo jutro do scool:roll::roll:

Posted

[quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: BuHaha Bo ja wzięłam wodę zamiast soli celowo - co by na drugi dzień na kacyka była;):diabloti::diabloti:
Tak, to na pewno ja:mdleje::mdleje::evil_lol:
O masz ....a ja się z tą solą taszczyłam i z tym piwem :diabloti:...

Muszę sobie wstążkę na palcu przywiązać, co by mi przypominała, że nie mogę zachlać pały, bo jutro do scool:roll::roll::crazyeye::crazyeye::crazyeye:mówisz ze to pomaga .....taki zawór bezpieczeństwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
O masz ....a ja się z tą solą taszczyłam i z tym piwem :diabloti:...

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:mówisz ze to pomaga .....taki zawór bezpieczeństwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No widzisz Alu, niepotrzebnie :shake::shake::diabloti:
Nie wiem, ale zawsze warto spróbować:evil_lol:
[quote name='Rybka_39']Witam w południe...a do nas to nikt nie zajzy:placz:
Chcesz o tym porozmawiać:diabloti::diabloti::diabloti:

Żartuję, zaraz lecę;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Przynioslam ....to For You:loveu::loveu::loveu:

Łło Cie pierdziule:mdleje::mdleje::loveu: Łaki fajny ci on:loveu:
Sprawdzę jego anatomie:diabloti::diabloti:

A tak w ogóle, to już mam zadaną pracę pisemną z Anatomii i fizjologii zwierząt:mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Madziu ...chcesz misiaczkowi zrobić harakiri :diabloti:....biedny misiacek :placz:
Ee tam, on to lubi:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Nie idę jutro do szkołuy, zaponiałam o czm miala mii przrzypominać kokardka na palcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ee tam, on to lubi:loveu::loveu::loveu::evil_lol:
powiedział CI :crazyeye::crazyeye:

Nie idę jutro do szkołuy, zaponiałam o czm miala mii przrzypominać kokardka na palcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no taaa ....a było zrobić supełek .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']powiedział CI :crazyeye::crazyeye:
no taaa ....a było zrobić supełek .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No:roll::roll: Na uszko:diabloti:
Buhahahhaaaa:evil_lol: Wiedziałam, ze coś nie tak zrobiłam, to miał być supełek, a nie kokardka:evil_lol: To wszystko tłumaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']No:roll::roll: Na uszko:diabloti:
Buhahahhaaaa:evil_lol: Wiedziałam, ze coś nie tak zrobiłam, to miał być supełek, a nie kokardka:evil_lol: To wszystko tłumaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no patrz a mi nie chcial powiedzieć :shake:

Taraz już wiesz ....supełek ...ale najlepiej jeszcze napisz na paluszku ściągę o co chodzi w tym supełku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no patrz a mi nie chcial powiedzieć :shake:

Taraz już wiesz ....supełek ...ale najlepiej jeszcze napisz na paluszku ściągę o co chodzi w tym supełku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Może się wstydał:hmmmm:

Następnym razem nie omieszkam tak zrobić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Gonitwa']Cześć cześć cześć....
Witaj:multi::multi:

A ja idę do Kościółka:loveu::loveu::loveu: A później na kolejny spacer, bo pogoda tak piękna, że zal siedzieć w domu:loveu: