Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Medorki:p[/quote] [quote name='evaxon']heloł:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Dobrek:hand::loveu::loveu: My uciekamy troszkę poszaleć;) Quote
Kiłi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']A tak poważnie, to nie wiedziałam, że w samochodzie jest tyle świateł:crazyeye::crazyeye: [/quote] No i wszystkie je trza się na egzamin nauczyć:shake::diabloti: Medorowa ty szybko zdawaj ten egzamin to będziem się razem bryką wozić:razz: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Kiłi']No i wszystkie je trza się na egzamin nauczyć:shake::diabloti: Medorowa ty szybko zdawaj ten egzamin to będziem się razem bryką wozić:razz:[/quote] Chciałabym:roll::roll::roll:Głupi ma ponoć szczęscie, więc kto wie:evilbat: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]:hand: jestem ......:loveu::loveu::loveu:[/FONT] :knajpa: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: jestem ......:loveu::loveu::loveu:[/FONT] :knajpa: Widzem:loveu::loveu:;) No to zaczynam wieczór, jak co wieczór;):knajpa::knajpa: Quote
Paulina. Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Wiecoorek :grins: Juz siem odbraziłam na Ciebie :diabloti: I pszysłam powiedziec, zebyscie nie demoralizowały młodziezy polskiej bo ja pijem tyko herbatkę :placz: Paa :diabloti: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Widzem:loveu::loveu:;) No to zaczynam wieczór, jak co wieczór;):knajpa::knajpa: [FONT=Arial]........:loveu::loveu::loveu:.......no to beer.......:knajpa: :knajpa:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Paulinaaa']Wiecoorek :grins: Juz siem odbraziłam na Ciebie :diabloti: I pszysłam powiedziec, zebyscie nie demoralizowały młodziezy polskiej bo ja pijem tyko herbatkę :placz: Paa :diabloti: [FONT=Arial]:diabloti:herbatka jest szkodliwa .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Paulinaaa']Wiecoorek :grins: Juz siem odbraziłam na Ciebie :diabloti: I pszysłam powiedziec, zebyscie nie demoralizowały młodziezy polskiej bo ja pijem tyko herbatkę :placz: Paa :diabloti: Cieszkam siem, że się łodbraziłaś:diabloti::diabloti::evil_lol: Ja jestem zepsuta do szpiku - a wszystko przez dogo:loveu::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]........:loveu::loveu::loveu:.......no to beer.......:knajpa: :knajpa:[/FONT] Czy to czasami nie pachnie nałogiem:roll::roll::roll: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:herbatka jest szkodliwa .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Oć prawda:grins::grins: http://www.sciaga.pl/tekst/38895-39-uzywki A piwko zdrowe na nerki:lol!::lol!: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']fpadłam na piffko :knajpa: [FONT=Arial]na zdrówko ....:knajpa: czy wam tak masakrycznie muli dogo :placz::placz::placz:jak mi :razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']fpadłam na piffko :knajpa:[/quote] Choo Ty moja degustattorko:loveu::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]na zdrówko ....:knajpa: czy wam tak masakrycznie muli dogo :placz::placz::placz:jak mi :razz:[/FONT] :knajpa: Nie muli:grins::grins: Chyba, bo nie zwróciłam uwagi:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']:knajpa: Nie muli:grins::grins: Chyba, bo nie zwróciłam uwagi:evil_lol: [FONT=Arial]o masz ...a mi zamula ...wypiję cały zapas piwa zanim mi sie strona otworzy[/FONT]:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']:knajpa: Nie muli:grins::grins: Chyba, bo nie zwróciłam uwagi:evil_lol:[/quote] bos juz pijana:evil_lol: :knajpa: mi niby muli niby nie .... Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]o masz ...a mi zamula ...wypiję cały zapas piwa zanim mi sie strona otworzy[/FONT]:diabloti: A duży masz ten zapas :evil_lol: [quote name='evaxon']bos juz pijana:evil_lol: :knajpa: mi niby muli niby nie .... Po czym wnosisz?:diabloti: Sprawdziłam - nie muli:lol!: Po tych słowach, pewnie zacznie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor'] Po czym wnosisz?:diabloti: Sprawdziłam - nie muli:lol!: Po tych słowach, pewnie zacznie:evil_lol:[/quote] stwierdzam fakty:eviltong: hahaa Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:mam 8 browców :diabloti::diabloti::diabloti:sama ich chyba niwe wypije bo bym padła na pisk:angryy::angryy::angryy: zanim mi się okno otworzy to wy już 2 razy coś macie napisane:placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']stwierdzam fakty:eviltong: hahaa[/quote] A myśląłam, że po schodach:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:mam 8 browców :diabloti::diabloti::diabloti:sama ich chyba niwe wypije bo bym padła na pisk:angryy::angryy::angryy: zanim mi się okno otworzy to wy już 2 razy coś macie napisane:placz::placz::placz:[/FONT] Daj połowę, po co ma się marnować:cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:mam 8 browców :diabloti::diabloti::diabloti:sama ich chyba niwe wypije bo bym padła na pisk:angryy::angryy::angryy: zanim mi się okno otworzy to wy już 2 razy coś macie napisane:placz::placz::placz:[/FONT] :loveu:oć Alu oć do mnie :diabloti::evil_lol: [quote name='madzia i medor']A myśląłam, że po schodach:cool1::cool1::cool1::diabloti: :hmmmm: [quote name='madzia i medor']Daj połowę, po co ma się marnować:cool1::cool1: a mi 2 polowe zeby Madzia sama n iepila:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']:loveu:oć Alu oć do mnie :diabloti::evil_lol: :hmmmm: a mi 2 polowe zeby Madzia sama n iepila:diabloti:[/quote] No proszę jaka MOJA troskliwa:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Daj połowę, po co ma się marnować:cool1::cool1: [FONT=Arial]no toż wołam oćcie do mła ......sama nie dam rady 8:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']No proszę jaka MOJA troskliwa:loveu::loveu: niczym troskliwy miś:loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no toż wołam oćcie do mła ......sama nie dam rady 8:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] no ju ju ju idziem :diabloti: Quote
Recommended Posts