e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Kiłi']nie strasz!!!:eek2::evil_lol:[/quote] :siara: :siara: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: ....znów powrócił temat rurki z bitą śmietanką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie bij śmietanki to ja boli :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Kiłi']i zasmażka!!!:diabloti: :evil_lol: [quote name='evaxon']nooo wiedzialam ze jakas rurke lubisz:diabloti: jestes w ciazy?:icon_roc: Skąd wiedziałaś:roll::roll::roll: Będzuie dzidziuś:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ....znów powrócił temat rurki z bitą śmietanką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie bij śmietanki to ja boli :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] A ja znowu oplułam monitor:evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ....znów powrócił temat rurki z bitą śmietanką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie bij śmietanki to ja boli :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] śmietanke boli:hmmmm: ja bym powiedziała,że to raczej rurkę boli:evil_lol: Quote
Kiłi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...nie bij śmietanki to ja boli :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Kędy ona to lubi!:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']śmietanke boli:hmmmm: ja bym powiedziała,że to raczej rurkę boli:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witaj:multi: [quote name='Kiłi']Kędy ona to lubi!:diabloti:[/quote] Skąd wiesz??:roll::roll: Quote
Kiłi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madzia i medor'] Skąd wiesz??:roll::roll:[/quote] Po prostu wiem:p:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Kiłi']Po prostu wiem:p:diabloti:[/quote] czesto bijesz rurke:diabloti: tfuu smietane:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Kiłi']Po prostu wiem:p:diabloti:[/quote] [quote name='evaxon']czesto bijesz rurke:diabloti: tfuu smietane:diabloti:[/quote] b\Buhahahahahhahaaaa:evil_lol::evil_lol: Quote
Kiłi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='evaxon']czesto bijesz rurke:diabloti: [/quote] rurek nie bije, religia mi zabrania:eviltong::diabloti: Quote
teqquila Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 bosz smietane sie robi dziolchy :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Kiłi']rurek nie bije, religia mi zabrania:eviltong::diabloti:[/quote] :roll: bez sensu [quote name='teqquila']bosz smietane sie robi dziolchy :evil_lol::evil_lol:[/quote] a jak :diabloti: Quote
Paula Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 :grin: Sadystki :evil_lol: bijecie pianę czy śmietanę :diabloti: ;) Cześć Madzia :multi: Jak Medziu? :loveu: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dobrze mówisz Basiu ........o tym samym pomyślałam ....;)[/FONT] heh.. widzisz Alu, ile nas łączy:cool3: wspólnie myślimy!! :evil_lol: [quote name='evaxon']bita smietana najlepiej smakuje w rurce:diabloti: Eeewaaaa :cool3: :cool3: :cool3: a lodów nie lubisz? :diabloti: :evil_lol: WITAMY CIĘ CZULE MADZIALENO NASZA!! :multi::multi::multi: mizianko dla piesów:p Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Kiłi']rurek nie bije, religia mi zabrania:eviltong::diabloti:[/quote] [quote name='teqquila']bosz smietane sie robi dziolchy :evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='evaxon']:roll: bez sensu a jak :diabloti:[/quote] :mdleje::stupid::roflt::roflt: Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='paula_z']:grin: Sadystki :evil_lol: bijecie pianę czy śmietanę :diabloti: ;) Cześć Madzia :multi: Jak Medziu? :loveu: :evil_lol: Medziu, jakby lepiej:hmmmm: Dziś wyszliśmy dopiero przed dziewiątą, bo zaspałam:oops::oops::oops: i Medziu nie popuścił:p [quote name='basia2202']heh.. widzisz Alu, ile nas łączy:cool3: wspólnie myślimy!! :evil_lol: Eeewaaaa :cool3: :cool3: :cool3: a lodów nie lubisz? :diabloti: :evil_lol: WITAMY CIĘ CZULE MADZIALENO NASZA!! :multi: mizianko dla piesów:p :evil_lol: Mizianka przekarzę później, bo z natury jestem cholernie leniwa;):evil_lol::evil_lol::loveu: Doberek przy pierwszej porannej kawusi i śniadanku;) Pogoda jest okropna, choć z drugiej strony mi się podoba - nie mam wyrzutów, jak nie pójdę na długaśny spacer:evilbat: Od dziś zaczynam znowu dietę:diabloti::mdleje: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]cześć bijącę :diabloti:pianę , śmietankę :placz:, rurkę /ą ...lubiace lody :razz: witanko :multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 witanko katujaca sie dietami cud Medorkowoooooooo!!!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]cześć bijącę :diabloti:pianę , śmietankę :placz:, rurkę /ą ...lubiace lody :razz: witanko :multi::multi::multi::multi:[/FONT] Buhahahhahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ja nie lubię rurek - to Effka:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć moja naulubieńsza z Al:loveu:;) [quote name='zuzolandia']witanko katujaca sie dietami cud Medorkowoooooooo!!!!!!!!!!!! Żadne diety cud:stop::stop: Stosuję metodę Montignaca, czyli zdrowo, smacznie i co najważniejsze dużo:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]Madziu ....już się objadasz czy za chwilkę :razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Madziu ....już się objadasz czy za chwilkę :razz:[/FONT] Jeszcze chwilkę:evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Madziarka witanko :) nie lubisz lodzkow ?? :evil_lol: a ze Efa rurki lubi tom wiemu juz kiedys mowila :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Jeszcze chwilkę:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] chcesz to podrzucę Ci karminadla:lol: Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='basia2202']heh.. widzisz Alu, ile nas łączy:cool3: wspólnie myślimy!! :evil_lol: Eeewaaaa :cool3: :cool3: :cool3: a lodów nie lubisz? :diabloti: :evil_lol: baaa.. jasne ze lubie:diabloti: dobre lody to podstawa:diabloti::evil_lol:+ bita smietana:evil_lol: heja Madzialena:multi: u mnie pogoda fajna od rana byla:p teraz cos sie zachmurkowało:roll: ale nieszkodzi :p Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='teqquila']Madziarka witanko :) nie lubisz lodzkow ?? :evil_lol: a ze Efa rurki lubi tom wiemu juz kiedys mowila :evil_lol:[/quote] Lody lubię vaniliowe:grins::evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']chcesz to podrzucę Ci karminadla:lol:[/quote] Dawaj:evil_lol: [quote name='evaxon']baaa.. jasne ze lubie:diabloti: dobre lody to podstawa:diabloti::evil_lol:+ bita smietana:evil_lol: heja Madzialena:multi: u mnie pogoda fajna od rana byla:p teraz cos sie zachmurkowało:roll: ale nieszkodzi :p[/quote] :evil_lol::evil_lol: Cześć moja:loveu: A u nas od rana pogoda do dupy:roll::roll::roll: Mimo to zaraz uciekamy na specerek:razz: Quote
Recommended Posts