e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no WASZ....WASZ :loveu::loveu::loveu:....[/FONT] i moj :loveu: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']A myślołam, że janioły latają:placz::placz::roll: Wasz, nasz, Twoja, moja, nasza Strażaczka:diabloti: [FONT=Arial]latają ....niektóre...... [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no WASZ....WASZ :loveu::loveu::loveu:....[/FONT] :multi::multi::multi:Ale mas aureolke:evil_lol: [quote name='evaxon']i moj :loveu: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]latają ....niektóre...... [/FONT] Cydełka Ci odpadły:-(:-( Glutem je potraktuj:diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 heja brzydzaca sie alhoholowym glutem ;-) heheheheheheheh Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']:multi::multi::multi:Ale mas aureolke:evil_lol: [FONT=Arial];)nio...mam ....dawali to brałam ;)[/FONT] :evil_lol: Cydełka Ci odpadły:-(:-( Glutem je potraktuj:diabloti::diabloti: [FONT=Arial]psykleis ....to fajnie :calus:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='zuzolandia']heja brzydzaca sie alhoholowym glutem ;-) heheheheheheheh :evil_lol::evil_lol:Widzisz jak to ładnie poskładałaś w całość:loveu::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]psykleis ....to fajnie :calus:[/FONT] Nom, muszę tylko porządnie zasmarać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='bonita']Witajcie moje drogie O mamcia:multi::multi::multi:Dałaś zdjęcie, jak głaskas mnie po główce:loveu: Quote
Gonitwa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hejo;) Że tak powiem, że nie wiem co żem chciała powiedzieć... Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='bonita']Witajcie moje drogie [FONT=Arial]witaj ...jak miło ......[/FONT][FONT=Arial]to ja strażaczka /strażniczka / [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Gonitwa']Hejo;) Że tak powiem, że nie wiem co żem chciała powiedzieć... Ja mam tak bardzo często:roll::roll::roll: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]witaj ...jak miło ......[/FONT][FONT=Arial]to ja strażaczka /strażniczka / [/FONT] Buhahhaha, Alu znowu coś Ci się z głowy kopci:turn-l::turn-l: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 A my się już zbieramy:hand::-(:-( Jutro pobudka o piątej:placz: Aaaaaaaaaaaaaaaaa za co pytam za co:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Madzia...mialas dzisiaj nie pic:roll::roll::roll: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']Madzia...mialas dzisiaj nie pic:roll::roll::roll:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tu pewnie jeszcze i tak wrócę, bo co to za różnica, czy bedę siedzieć z Wami:loveu::loveu::loveu: czy przewracać się z boku na bok w łóżku:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tu pewnie jeszcze i tak wrócę, bo co to za różnica, czy bedę siedzieć z Wami:loveu::loveu::loveu: czy przewracać się z boku na bok w łóżku:evil_lol:[/quote] Madzia nie pij na leząco bo sie zaksztusisz:shake: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']A my się już zbieramy:hand::-(:-( Jutro pobudka o piątej:placz: Aaaaaaaaaaaaaaaaa za co pytam za co:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]za żywota;) Wpadłam sprawdzić co u Ciebie ;)....Qba się poszedł kąpać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']Madzia nie pij na leząco bo sie zaksztusisz:shake: Ewciu co ja bym bez ciebie zrobiła:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]za żywota;) Wpadłam sprawdzić co u Ciebie ;)....Qba się poszedł kąpać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Ha ha, to się nazywa uzależnienie;):loveu: Co ja tu robię:niewiem::niewiem::niewiem: Planowo miałam już spać:roll: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Bohhhh, takie poświęcenie, przychodzem, a tu nikogo nima:niewiem: To idę spać - za pięć godzin pobudka:hand: Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 poszłas juz???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cześć laska :loveu: Nie nadrabiam gadulstwa, nie dam rady :shake: Były jakieś foty? :diabloti: Jak futra Twe? :loveu: Quote
Medorowa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Vectra']cześć :diabloti:[/quote] Witaj remontująca się:loveu: [quote name='evaxon']poszłas juz???:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Noo:diabloti: [quote name='paula_z']Cześć laska :loveu: Nie nadrabiam gadulstwa, nie dam rady :shake: Były jakieś foty? :diabloti: Jak futra Twe? :loveu:[/quote] Nie było:grins: Medek jeszcze nie wyleczony, Dinek dobrze, dziękuję:loveu::loveu: Ja już od godziny na nogach:mdleje: Jeszcze nie zaczęłam dobrze chodzić do tej szkoły, a już jej nie lubię:roll: Quote
teqquila Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witaj Madziaro :evil_lol::evil_lol: patrz prawie tak wczesnie jak Ty wstalam :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [FONT=Arial]:hand: cze Mała ....pomyliłyśmy wczoraj samoloty i :hmmmm: lotniska chyba też ...i temu tam nie było Klockowej i piwa :razz:......dostalam w nocy eska z zażaleniem że nas nie było :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
e.v.a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 hejka Madzia:multi: pierwszoklasisto ty nasz kochany:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
teqquila Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 hehehe piornik piornik z Magdaleny :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts