e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 teqquila napisał(a): Efa ale my nie kcemy bys nam cos robila :evil_lol::evil_lol: ufff madzia i medor napisał(a):Wychodzę:mdleje::mdleje: gdzie??:cool3::diabloti: Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 na podryw ??/:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):ufff gdzie??:cool3::diabloti: Do pomieszczenia obok:cool1::cool1: teqquila napisał(a):na podryw ??/:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie, do pomieszczenia obok:cool1: Żegnam ozięble:diabloti: Jeszcze tu wrócę:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 w pomieszczeniu obok bedzies zkogos podrywac??:cool3: :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):w pomieszczeniu obok bedzies zkogos podrywac??:cool3: :diabloti: Tiaa głównego bohatera horrou:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Gonitwa napisał(a):Taaa chyba Medzia;) :shake::shake::shake:Medziu jest w tym pomieszczeniu co ja:grins: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 horror to bedzie miec ten bohater jak go bedziesz podrywac :evil_lol: Quote
Paula Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Was naprawdę pogięło :shake: :evil_lol: tyyyyyle nagadać w jeden dzień :mdleje: i to same mądre, pouczające rozmowy :evil_lol: Ciekawe ile stron będzie u Dilerki :roll: Do rana będę nadrabiać :placz: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):horror to bedzie miec ten bohater jak go bedziesz podrywac :evil_lol: Ha ha ha Ecik, ha ha ha:cool1::cool1: paula_z napisał(a):Was naprawdę pogięło :shake: :evil_lol: tyyyyyle nagadać w jeden dzień :mdleje: i to same mądre, pouczające rozmowy :evil_lol: Ciekawe ile stron będzie u Dilerki :roll: Do rana będę nadrabiać :placz: To samo im cały czas powtarzam:shake: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]Gaduły :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: dzień doberek :multi: Magdaleno ...pamiętaj że masz dziś iść po 4pak Tyskiego do TESCO;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Gaduły :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: dzień doberek :multi: Magdaleno ...pamiętaj że masz dziś iść po 4pak Tyskiego do TESCO;)[/FONT] Witaj:loveu::loveu::loveu: Jechać, nie iść... u mnie w mieście nie ma Tesco:cool1::cool1::cool1::evil_lol: A ja teraz wybywam, pobujać się furą ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj:loveu::loveu::loveu: Jechać, nie iść... u mnie w mieście nie ma Tesco:cool1::cool1::cool1::evil_lol: A ja teraz wybywam, pobujać się furą ;):evil_lol: [FONT=Arial];)......Wow ......do Legnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
BeaC Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 witaj rozbujana gablotą..................:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 madzia i medor napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje:Wariatki:loveu: [FONT=Arial] 8.Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu:roll:[/FONT] Gonitwa napisał(a):Ej ja cem z Wami na pielgrzymkę!:placz: [FONT=Arial]to chooooo.... :razz::razz: na kolanach :multi::multi:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]a ja wypiłam 3 :oops::oops::oops:[/FONT] :shake::shake:[FONT=Arial]:shake: a ja znów nic :shake::shake::shake: Madzia nie rób tego prawka... mówie ci ... przekichana sprawa.... zawsze jak jest impreza to TYLKO MOJE auto jest na chodzie... ine są zepsute... o dziwo :mad: [/FONT] [FONT=Arial]jak po jazdach ??? :razz::razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)......Wow ......do Legnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] No, byłam w L-cy:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):ello ziommm:cool1: Joł bracie:cool1::cool1: BeaC napisał(a):witaj rozbujana gablotą..................:ylsuper::ylsuper::ylsuper: :diabloti::diabloti::diabloti:Cze:loveu: Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] 8.Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu:roll:[/FONT] :shake:Nie mówię:shake::shake::diabloti: [FONT=Arial]to chooooo.... :razz::razz: na kolanach :multi::multi:[/FONT] :shake::shake:[FONT=Arial]:shake: a ja znów nic :shake::shake::shake: Klocusiowa, nie można się tak katować:shake::shake: Madzia nie rób tego prawka... mówie ci ... przekichana sprawa.... zawsze jak jest impreza to TYLKO MOJE auto jest na chodzie... ine są zepsute... o dziwo :mad: [/FONT] [FONT=Arial]jak po jazdach ??? :razz::razz:[/FONT] Ja się tak nie dam;) Wszyscy żyją:cool1::cool1::diabloti: A tak w ogóle, to zajebiście:p Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 madzia i medor napisał(a): Wszyscy żyją:cool1::cool1::diabloti: doprawdy nie do wiary ..... :grins: Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Cześć Madziu... Cześć:multi::multi::multi::multi: caroolcia napisał(a):doprawdy nie do wiary ..... :grins: Dzisiaj mnie trochę nerwy poniosły, jak jeden dziad wymusił na mnie pierwszeństwo i sie wydarłam "Jak jeździsz łysy ch***":mdleje: A szyba była otwarta:oops::oops::oops: Aż sama siebie nie poznałam:oops::oops:...ale się zdenerwowałam:roll::oops: Vectra napisał(a):witaj kochanie :diabloti: Cześć siostrzyczko:loveu::multi: Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć:multi::multi::multi::multi: Dzisiaj mnie trochę nerwy poniosły, jak jeden dziad wymusił na mnie pierwszeństwo i sie wydarłam "Jak jeździsz łysy ch***":mdleje: A szyba była otwarta:oops::oops::oops: Aż sama siebie nie poznałam:oops::oops:...ale się zdenerwowałam:roll::oops: Cześć siostrzyczko:loveu::multi: A był łysy...?:evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A był łysy...?:evil_lol: no właśnie nad tym samym sie zastanawiałam :roll: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A był łysy...?:evil_lol: caroolcia napisał(a):no właśnie nad tym samym sie zastanawiałam :roll: :evil_lol: Był:roll::roll::roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts