e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Łłłe , to po co mi robisz zbędną nadzieję:obrazic::obrazic: no przeciez napisalam ze ci cos zrobie:cool1: Quote
Vectra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):A kogo, a kogo:multi::multi::multi: Sama kazałaś mi pytać:diabloti: niestey zupełnie obce mi osoby dlatego muszę posprzątać :evil_lol: ma ktosik przyjechać z "zakładu tresury psów RUSS" podpisać umowe :roll: a po co w domu ? :niewiem: ale pani dzwoniła o 9 rano i nie bardzo kumałam o so jej chozi :oops: :evil_lol: podałam adres , ona godzine i więcej nic nie wiem :cool1: Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Madzia a co kcesz by Ci zrobila :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Boże o 9 to ja po trzech lekcjach byłam... Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a ja o 9 to jesce spalam :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):no przeciez napisalam ze ci cos zrobie:cool1: No zrobisz... ale co... cikawość mnie zeżre:placz::diabloti: Vectra napisał(a):niestey zupełnie obce mi osoby dlatego muszę posprzątać :evil_lol: ma ktosik przyjechać z "zakładu tresury psów RUSS" podpisać umowe :roll: a po co w domu ? :niewiem: ale pani dzwoniła o 9 rano i nie bardzo kumałam o so jej chozi :oops: :evil_lol: podałam adres , ona godzine i więcej nic nie wiem :cool1: O 9 rano:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak ona nie ma wyczucia taktu, to Ty nie musisz sprzątać:evil_lol: teqquila napisał(a):Madzia a co kcesz by Ci zrobila :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Hmmm, a więc takk... dokończyła sprzątać to, co ja zaczełąm, czyli pokój, przedpokój, łazienjkę i kuchnię, zrobiła pranie i... się ze mną napiła:cool1::cool1: Gonitwa napisał(a):Boże o 9 to ja po trzech lekcjach byłam... O dziewiątej rano byłam w trakcie przewracania się na drugi bok szósty raz z rzędu:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 teqquila napisał(a):a ja o 9 to jesce spalam :evil_lol::evil_lol: Witaj w klubie;) Quote
Vectra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a): O 9 rano:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak ona nie ma wyczucia taktu, to Ty nie musisz sprzątać:evil_lol: wiesz co , masz czasem dobre pomysły :diabloti: bezczelne babsko niech siedzi w syfie :evil_lol: Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 hehe Madziamyslalam ze o cos innego Ci chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tutj sprzatnie :eviltong::eviltong: jutro posprzatamy :evil_lol::evil_lol: no w klubie to od dawna jestesmy :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):No zrobisz... ale co... cikawość mnie zeżre:placz::diabloti: no juz ci to zrobiłam :niewiem: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Vectra napisał(a):wiesz co , masz czasem dobre pomysły :diabloti: bezczelne babsko niech siedzi w syfie :evil_lol: Czasem:obrazic:Czasem:obrazic::obrazic: Czasem, to ja powiem coś goopiego:diabloti: teqquila napisał(a):hehe Madziamyslalam ze o cos innego Ci chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tutj sprzatnie :eviltong::eviltong: jutro posprzatamy :evil_lol::evil_lol: no w klubie to od dawna jestesmy :evil_lol::evil_lol: Wolę nie wiedzieć, co myślałaś:cool1: Jutro będę ;):loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):no juz ci to zrobiłam :niewiem: A phii:obrazic::obrazic: Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Madzia czemu :evil_lol::evil_lol: ja mydslalam a Efa by to zrobila nie cieszkasz sie :evil_lol::evil_lol: aha czyli jutro odpada sprzatnie :multi::multi: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):A phii:obrazic::obrazic: na zdrowie:loveu: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 teqquila napisał(a):Madzia czemu :evil_lol::evil_lol: ja mydslalam a Efa by to zrobila nie cieszkasz sie :evil_lol::evil_lol: aha czyli jutro odpada sprzatnie :multi::multi: Nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No niezupełnie, bo znając życie i mnie, jutro i tak posprzątam:diabloti::diabloti: Idem oglądać horrory:diabloti:BUUUUUUUUUUUUUUUU:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):na zdrowie:loveu: Dziękuję Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 wolisz by to ktos inny zrobil ?? wpadnij do nas do Łodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w sumie masz racje by Efka nie robila tyz bym nie kciala :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Gonitwa napisał(a):Jakie? Jakie? Zaraz sprawdzę, bo mam na kompecku:grins::grins: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 teqquila napisał(a):wolisz by to ktos inny zrobil ?? wpadnij do nas do Łodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w sumie masz racje by Efka nie robila tyz bym nie kciala :evil_lol::evil_lol: Ale co robiła, a czego nie robiła:mdleje::mdleje::niewiem: :evil_lol: Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 no ja bym nie kciala by mmi Efka robila tych rzeczy o ktorych mysle i Ty pewnie tyz bys nie kciala by Efka ci je robila bo Efka sie nie nadaje do nich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 teqquila napisał(a):no ja bym nie kciala by mmi Efka robila tych rzeczy o ktorych mysle i Ty pewnie tyz bys nie kciala by Efka ci je robila bo Efka sie nie nadaje do nich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Losie, ale Wy mnie demoralizujecie:shake: :diabloti::diabloti::diabloti: Nie mogę znaleźć filmików:niewiem::niewiem: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :roll: wiecie coo.... ja chyba nic nie chce wam robic:lol: Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 my nie Madzia zdaje Ci siem Efa ale my nie kcemy bys nam cos robila :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a)::roll: wiecie coo.... ja chyba nic nie chce wam robic:lol: teqquila napisał(a):my nie Madzia zdaje Ci siem Efa ale my nie kcemy bys nam cos robila :evil_lol::evil_lol: Wychodzę:mdleje::mdleje: Quote
Recommended Posts