Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Znowu sobie wyznają....
:loveu:
[quote name='Gonitwa']Witam się się witam!
:hand:
[quote name='evaxon']tam tu

:grins:

Gnębi mnie ta "4" - ale nie wnikam:roll::roll::roll::diabloti:
[quote name='Vectra']o to musze kupić jakiegoś browara tylko dla siebie , bo wiedzę że zapowiada sie uroczy wieczór i noc :diabloti:
Sama będziesz pić:shake:A co to za przyjemność:niewiem::hmmmm:Lepiej się podziel:evil_lol:
[quote name='zuzolandia']ja cieeeeeee jak tu kaczorowo sie zrobilo heehehehehehheeheheheh!!!!!
Kaczogród:cool1::cool1:
[quote name='basia2202']Madziulcu nasz słodki :cool3: a ile Ty się jeszcze będziesz obijać na tym zwolnieniu?:cool3:
Dopiero zaczynam:cool1::cool1:
[quote name='paula_z']Cześć Ty, Ty, Ty :grins: Co se kupiłaś? :razz: Poka :diabloti:
Swterek... nic nadzyczajnego:roll:
No i hamburgera w MCD:grins::lol!::lol!:

Znowu się źle czuję... chyba idę spać:roll::roll:

Posted

:-( Nie chce wam smucic ale mój mały Benio umiera... Muszę komuś powiedziec...Nie wiem co robic jestem roztrzęsiona...:placz: :placz: :placz: Benek to mój leciwy już szczur uratowany z labolatoriuum. Biedactwo on tak boi się ludzi, nawet nie mogę go utulic. Nie może wstac, jesc też chociaż próbował...Nie mogę...Boże oddaj mi Benia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

teqquila napisał(a):
Piekna sie zleczujesz no co Ty :evil_lol: :evil_lol: ja wiem po czym :evil_lol: :evil_lol:

Nie, nie... grypa mnie jakaś siakaś dopadła:diabloti::diabloti:

gosikf & dogs napisał(a):
:-( Nie chce wam smucic ale mój mały Benio umiera... Muszę komuś powiedziec...Nie wiem co robic jestem roztrzęsiona...:placz: :placz: :placz: Benek to mój leciwy już szczur uratowany z labolatoriuum. Biedactwo on tak boi się ludzi, nawet nie mogę go utulic. Nie może wstac, jesc też chociaż próbował...Nie mogę...Boże oddaj mi Benia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Trzymaj się... :glaszcze::glaszcze:

Posted

medorowa.... dźwigaj doopsko z wyra i chooooo

L4... chyba Ci zazdroszcze... :oops: tak mi sie w nocy ubzdurało- myśląc o TOBIE :cool1: że Ci zazdroszcze...

czytałam o sweterku...

a psom??? co kupiłaś??? :roll::razz:

Posted

[quote name='Vectra']Madzia śpisz ? :diabloti:
Już nie:lol!:
[quote name='DORRAG']Hej Medorki:p
Cześć Fionki:lol:
[quote name='clockwork']medorowa.... dźwigaj doopsko z wyra i chooooo

L4... chyba Ci zazdroszcze... :oops: tak mi sie w nocy ubzdurało- myśląc o TOBIE :cool1: że Ci zazdroszcze...
Yyyyyyyyyyyyyyyyy..... no ten tego.......... yyyyyyyyyyyy:nerwy::nerwy:

czytałam o sweterku...

a psom??? co kupiłaś??? :roll::razz:

Psom nic:siara:

Tylko ciasteczka i po kosteczce:watpliwy:

Dziś miałam pobudkę przed ósmą rano:multi:Wkurzyłam się, ubrałam i miałam iść z psami na dłuższy spacer ...No i wyszłam... na podwórko:diabloti:Po czym wróciłam i spałam aż do teraz:loveu::loveu:

Posted

.jak można spać aż do teraaaa:placz::placz::placz:
pobudkę miałam o 5.50 .............i od tamtej pory jestem na nogach..........a troche siedzę na doopie...................
zmarzłam rano niemożliwie.........i do teraz mnie trzepie a muszę skoczyć do papierniczego.bloki kredki i różne takie dla moich kochaniutkich dzieciaczków:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

:multi::multi::multi:Medorowa......czyli leniuch.ujemy razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a było wziąć dla mła skierowania bo mi sie nie chce do lekarza iść :diabloti:

Posted

[quote name='BeaC'].jak można spać aż do teraaaa:placz::placz::placz:
pobudkę miałam o 5.50 .............i od tamtej pory jestem na nogach..........a troche siedzę na doopie...................
zmarzłam rano niemożliwie.........i do teraz mnie trzepie a muszę skoczyć do papierniczego.bloki kredki i różne takie dla moich kochaniutkich dzieciaczków:eviltong::eviltong::eviltong:

Pobudka o 5.50... losie, to krzywdzenie samej siebie:evil_lol::evil_lol:
Zimno, łokrutnie, piździ jak w Kieleckim:shake:
Yyyyyyyyyyy.... udanych zakupów:diabloti::diabloti::diabloti::turn-l:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Medorowa......czyli leniuch.ujemy razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a było wziąć dla mła skierowania bo mi sie nie chce do lekarza iść :diabloti:

No dobra... w przyszłym tygodniu, jak pójdę o przedłużenie L4(:siara::siara::diabloti::diabloti:, to wezmę dla Cia:roll::roll::roll::diabloti:

Dobra, my spadamy na spaceros cu polos:eviltong::eviltong:

Posted

madzia mnie podpusciła i ja na szopingi pojechałam dzisiaj :cool1:
a wczoraj po miesiacu wstretnej diety wrąbałam mc chickena i fisha i frytaski ale pychota mnia mniam :p jeszcze mi ślinka cieknie a dzisiaj jush warzywa z patelni bleh bleh

Posted

evaxon napisał(a):
czeeee Madalenko:loveu:
chcesz troszke miłosci??:evil_lol:

:mdleje::mdleje:Sama Twoja obecność jest już ogromną dawką miłości:icon_roc:

caroolcia napisał(a):
madzia mnie podpusciła i ja na szopingi pojechałam dzisiaj :cool1:
a wczoraj po miesiacu wstretnej diety wrąbałam mc chickena i fisha i frytaski ale pychota mnia mniam :p jeszcze mi ślinka cieknie a dzisiaj jush warzywa z patelni bleh bleh

Nie martw się - ja też od dziś na diecie:mdleje: Po raz enty:evil_lol::evil_lol:
Na jakiej jesteś diecie i ile Ci się udało zrzucić w przeciągu miesiąca:cool3:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Nie martw się - ja też od dziś na diecie:mdleje: Po raz enty:evil_lol::evil_lol:
Na jakiej jesteś diecie i ile Ci się udało zrzucić w przeciągu miesiąca:cool3:

Hi hi hi ja tysz enty, tym raziem ok 7 kg :cool3: Dieta Cambridge - blech zupki maczniste - feeee, ale białych serków jush miałam dość, a szykować sobie sałatek nie lubie - leń ze mnie ;)
a jak jush miałam ochote pozrec psom chrupki - kupowałam pifko:eviltong: - kalorie ale jakie przyjemne :evil_lol:

Posted

:mdleje::mdleje:Sama Twoja obecność jest już ogromną dawką miłości:icon_roc:

boo...........

..........ja mam dynamit wypełniony miłością:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:diabloti:

Posted

caroolcia napisał(a):
Hi hi hi ja tysz enty, tym raziem ok 7 kg :cool3: Dieta Cambridge - blech zupki maczniste - feeee, ale białych serków jush miałam dość, a szykować sobie sałatek nie lubie - leń ze mnie ;)
a jak jush miałam ochote pozrec psom chrupki - kupowałam pifko:eviltong: - kalorie ale jakie przyjemne :evil_lol:

No to bardzo ładnie:p:p
Dajno jakiegoś dobrego linka o tej diecie... jak można pić piffo, to coś dla mnie:evil_lol::oops:
evaxon napisał(a):
boo...........

..........ja mam dynamit wypełniony miłością:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A gdzie przechowujesz ten dynamit:diabloti:

Bo mi się to kojarzy tylko z jednym miejscem...:roll::roll:

Posted

A gdzie przechowujesz ten dynamit:diabloti:

Bo mi się to kojarzy tylko z jednym miejscem...:roll::roll:

w

nie tym miejscu o ktorym myslisz

Posted

[quote name='caroolcia']madzia mnie podpusciła i ja na szopingi pojechałam dzisiaj :cool1:

fuuuuujjjjj... w FAK donaldsie :shake::shake::shake: fuuuujjjjj

smacznego :diabloti::diabloti:

aaa... tu jestem ... u medorowej... bo przez moment sie zatraciłam :oops:

Posted

[quote name='clockwork']fuuuuujjjjj... w FAK donaldsie :shake::shake::shake: fuuuujjjjj

smacznego :diabloti::diabloti:

aaa... tu jestem ... u medorowej... bo przez moment sie zatraciłam :oops:

Fuj fuj ale 3 razy w roku można hi hi hi