basia2202 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Madziulcu nasz słodki :cool3: a ile Ty się jeszcze będziesz obijać na tym zwolnieniu?:cool3: Quote
Paula Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cześć Ty, Ty, Ty :grins: Co se kupiłaś? :razz: Poka :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Znowu sobie wyznają.... :loveu: [quote name='Gonitwa']Witam się się witam! :hand: [quote name='evaxon']tam tu :grins: :loveu: Gnębi mnie ta "4" - ale nie wnikam:roll::roll::roll::diabloti: [quote name='Vectra']o to musze kupić jakiegoś browara tylko dla siebie , bo wiedzę że zapowiada sie uroczy wieczór i noc :diabloti: Sama będziesz pić:shake:A co to za przyjemność:niewiem::hmmmm:Lepiej się podziel:evil_lol: [quote name='zuzolandia']ja cieeeeeee jak tu kaczorowo sie zrobilo heehehehehehheeheheheh!!!!! Kaczogród:cool1::cool1: [quote name='basia2202']Madziulcu nasz słodki :cool3: a ile Ty się jeszcze będziesz obijać na tym zwolnieniu?:cool3: Dopiero zaczynam:cool1::cool1: [quote name='paula_z']Cześć Ty, Ty, Ty :grins: Co se kupiłaś? :razz: Poka :diabloti: Swterek... nic nadzyczajnego:roll: No i hamburgera w MCD:grins::lol!::lol!: Znowu się źle czuję... chyba idę spać:roll::roll: Quote
teqquila Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Piekna sie zleczujesz no co Ty :evil_lol: :evil_lol: ja wiem po czym :evil_lol: :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :-( Nie chce wam smucic ale mój mały Benio umiera... Muszę komuś powiedziec...Nie wiem co robic jestem roztrzęsiona...:placz: :placz: :placz: Benek to mój leciwy już szczur uratowany z labolatoriuum. Biedactwo on tak boi się ludzi, nawet nie mogę go utulic. Nie może wstac, jesc też chociaż próbował...Nie mogę...Boże oddaj mi Benia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 teqquila napisał(a):Piekna sie zleczujesz no co Ty :evil_lol: :evil_lol: ja wiem po czym :evil_lol: :evil_lol: Nie, nie... grypa mnie jakaś siakaś dopadła:diabloti::diabloti: gosikf & dogs napisał(a)::-( Nie chce wam smucic ale mój mały Benio umiera... Muszę komuś powiedziec...Nie wiem co robic jestem roztrzęsiona...:placz: :placz: :placz: Benek to mój leciwy już szczur uratowany z labolatoriuum. Biedactwo on tak boi się ludzi, nawet nie mogę go utulic. Nie może wstac, jesc też chociaż próbował...Nie mogę...Boże oddaj mi Benia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Trzymaj się... :glaszcze::glaszcze: Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 medorowa.... dźwigaj doopsko z wyra i chooooo L4... chyba Ci zazdroszcze... :oops: tak mi sie w nocy ubzdurało- myśląc o TOBIE :cool1: że Ci zazdroszcze... czytałam o sweterku... a psom??? co kupiłaś??? :roll::razz: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Vectra']Madzia śpisz ? :diabloti: Już nie:lol!: [quote name='DORRAG']Hej Medorki:p Cześć Fionki:lol: [quote name='clockwork']medorowa.... dźwigaj doopsko z wyra i chooooo L4... chyba Ci zazdroszcze... :oops: tak mi sie w nocy ubzdurało- myśląc o TOBIE :cool1: że Ci zazdroszcze... Yyyyyyyyyyyyyyyyy..... no ten tego.......... yyyyyyyyyyyy:nerwy::nerwy: czytałam o sweterku... a psom??? co kupiłaś??? :roll::razz: Psom nic:siara: Tylko ciasteczka i po kosteczce:watpliwy: Dziś miałam pobudkę przed ósmą rano:multi:Wkurzyłam się, ubrałam i miałam iść z psami na dłuższy spacer ...No i wyszłam... na podwórko:diabloti:Po czym wróciłam i spałam aż do teraz:loveu::loveu: Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 .jak można spać aż do teraaaa:placz::placz::placz: pobudkę miałam o 5.50 .............i od tamtej pory jestem na nogach..........a troche siedzę na doopie................... zmarzłam rano niemożliwie.........i do teraz mnie trzepie a muszę skoczyć do papierniczego.bloki kredki i różne takie dla moich kochaniutkich dzieciaczków:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :multi::multi::multi:Medorowa......czyli leniuch.ujemy razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a było wziąć dla mła skierowania bo mi sie nie chce do lekarza iść :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC'].jak można spać aż do teraaaa:placz::placz::placz: pobudkę miałam o 5.50 .............i od tamtej pory jestem na nogach..........a troche siedzę na doopie................... zmarzłam rano niemożliwie.........i do teraz mnie trzepie a muszę skoczyć do papierniczego.bloki kredki i różne takie dla moich kochaniutkich dzieciaczków:eviltong::eviltong::eviltong: Pobudka o 5.50... losie, to krzywdzenie samej siebie:evil_lol::evil_lol: Zimno, łokrutnie, piździ jak w Kieleckim:shake: Yyyyyyyyyyy.... udanych zakupów:diabloti::diabloti::diabloti::turn-l: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Medorowa......czyli leniuch.ujemy razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a było wziąć dla mła skierowania bo mi sie nie chce do lekarza iść :diabloti: No dobra... w przyszłym tygodniu, jak pójdę o przedłużenie L4(:siara::siara::diabloti::diabloti:, to wezmę dla Cia:roll::roll::roll::diabloti: Dobra, my spadamy na spaceros cu polos:eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 czeeee Madalenko:loveu: chcesz troszke miłosci??:evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 madzia mnie podpusciła i ja na szopingi pojechałam dzisiaj :cool1: a wczoraj po miesiacu wstretnej diety wrąbałam mc chickena i fisha i frytaski ale pychota mnia mniam :p jeszcze mi ślinka cieknie a dzisiaj jush warzywa z patelni bleh bleh Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 evaxon napisał(a):czeeee Madalenko:loveu: chcesz troszke miłosci??:evil_lol: :mdleje::mdleje:Sama Twoja obecność jest już ogromną dawką miłości:icon_roc: :loveu: caroolcia napisał(a):madzia mnie podpusciła i ja na szopingi pojechałam dzisiaj :cool1: a wczoraj po miesiacu wstretnej diety wrąbałam mc chickena i fisha i frytaski ale pychota mnia mniam :p jeszcze mi ślinka cieknie a dzisiaj jush warzywa z patelni bleh bleh Nie martw się - ja też od dziś na diecie:mdleje: Po raz enty:evil_lol::evil_lol: Na jakiej jesteś diecie i ile Ci się udało zrzucić w przeciągu miesiąca:cool3: Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 madzia i medor napisał(a): Nie martw się - ja też od dziś na diecie:mdleje: Po raz enty:evil_lol::evil_lol: Na jakiej jesteś diecie i ile Ci się udało zrzucić w przeciągu miesiąca:cool3: Hi hi hi ja tysz enty, tym raziem ok 7 kg :cool3: Dieta Cambridge - blech zupki maczniste - feeee, ale białych serków jush miałam dość, a szykować sobie sałatek nie lubie - leń ze mnie ;) a jak jush miałam ochote pozrec psom chrupki - kupowałam pifko:eviltong: - kalorie ale jakie przyjemne :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 madzia i medor napisał(a)::mdleje::mdleje:Sama Twoja obecność jest już ogromną dawką miłości:icon_roc: :loveu: boo........... ..........ja mam dynamit wypełniony miłością:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 caroolcia napisał(a):Hi hi hi ja tysz enty, tym raziem ok 7 kg :cool3: Dieta Cambridge - blech zupki maczniste - feeee, ale białych serków jush miałam dość, a szykować sobie sałatek nie lubie - leń ze mnie ;) a jak jush miałam ochote pozrec psom chrupki - kupowałam pifko:eviltong: - kalorie ale jakie przyjemne :evil_lol: No to bardzo ładnie:p:p Dajno jakiegoś dobrego linka o tej diecie... jak można pić piffo, to coś dla mnie:evil_lol::oops: evaxon napisał(a):boo........... ..........ja mam dynamit wypełniony miłością:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti: A gdzie przechowujesz ten dynamit:diabloti: Bo mi się to kojarzy tylko z jednym miejscem...:roll::roll: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 madzia i medor napisał(a): A gdzie przechowujesz ten dynamit:diabloti: Bo mi się to kojarzy tylko z jednym miejscem...:roll::roll: :diabloti: w nie tym miejscu o ktorym myslisz :loveu: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 evaxon napisał(a):w nie tym miejscu o ktorym myslisz :loveu: A skąd wiesz:hmmmm: O jakie miejsce:hmmmm: mi chodzi:-o :diabloti: Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='madzia i medor']No to bardzo ładnie:p:p Dajno jakiegoś dobrego linka o tej diecie... jak można pić piffo, to coś dla mnie:evil_lol::oops::diabloti: niby nie do konca, ale zamist kolacyjki było pifkowanie :eviltong: http://www.allegro.pl/item231453554_dieta_cambridge_torebki_na_sztuki_dostawa_gratis_.html Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='caroolcia']madzia mnie podpusciła i ja na szopingi pojechałam dzisiaj :cool1: a wczoraj po miesiacu wstretnej diety wrąbałam mc chickena i fisha i frytaski ale pychota mnia mniam :p jeszcze mi ślinka cieknie a dzisiaj jush warzywa z patelni bleh bleh fuuuuujjjjj... w FAK donaldsie :shake::shake::shake: fuuuujjjjj smacznego :diabloti::diabloti: aaa... tu jestem ... u medorowej... bo przez moment sie zatraciłam :oops: Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']fuuuuujjjjj... w FAK donaldsie :shake::shake::shake: fuuuujjjjj smacznego :diabloti::diabloti: aaa... tu jestem ... u medorowej... bo przez moment sie zatraciłam :oops: Fuj fuj ale 3 razy w roku można hi hi hi Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 madzia i medor napisał(a):A skąd wiesz:hmmmm: O jakie miejsce:hmmmm: mi chodzi:-o :diabloti: ja nie wiem ja moge tylko przypuszczac :diabloti: Quote
Recommended Posts