basia2202 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 wpadłyśmy na przywitanko do Waszego blogasa :p cmokamy na dobranoc.. a kiedy to wszystko nadrobimy, coście tu napisali... to ni mom poincia normalnie :cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :loveu:a ja tez wydaje cala kase tzta na siebie:loveu: Quote
Kitka20 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Hejka dawno mnie tu nie było wiec jestem teraz:P Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 basia2202 napisał(a):wpadłyśmy na przywitanko do Waszego blogasa :p cmokamy na dobranoc.. a kiedy to wszystko nadrobimy, coście tu napisali... to ni mom poincia normalnie :cool3: :evil_lol: Witaj, witaj:multi::multi::multi: evaxon napisał(a)::loveu:a ja tez wydaje cala kase tzta na siebie:loveu: Ehhh, ta współczesna młodzież:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Kitka20 napisał(a):Hejka dawno mnie tu nie było wiec jestem teraz:P Witajcie:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Dobranoc:hand::hand: bajj kochaniutka:diabloti::loveu: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Dobranoc:hand::hand: a miałaś posiedzieć z nami :-( :mad: :diabloti: szkoda że już nareszcie musisz sobie iść :loveu: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 evaxon napisał(a):bajj kochaniutka:diabloti::loveu: Wróciłam:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Vectra napisał(a):a miałaś posiedzieć z nami :-( :mad: :diabloti: szkoda że już nareszcie musisz sobie iść :loveu: No przecież siedziałam:niewiem: Ale nie martwcie się moi kochani - zaraz idę do lekarza, mam nadzieję, że dostanę L4, a wtedy cała noc nasza:multi::multi::multi::diabloti: Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 evaxon napisał(a)::loveu:a ja tez wydaje cala kase tzta na siebie:loveu: tak trzymać- najlepsza startegia finansowa :eviltong: Witam i o zrdufko pytam:cool3: Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']...paskudny mamy ten rok ....zresztą nie pierwszy i pewno nie ostatni:diabloti:... Medorowa łączę sie w bólu z tobą mnie napierdziela żołądek i chyba wątróbka.....tylko czy ona tam jeszcze ma prawo być :hmmmm: ło matko ale pesyma:angryy: ja rozumiem że zimno blee wczoraj po pracy se z Luską w łóżku lezałam ale bez przesady...........:cool1::cool1::cool1: dla mnie każdy rok jest lepszy od poprzedniego..........ten był u bardzo dobry i barzdo zły.zdarzyły sie super sprawy...i jedna wielka beznadzieja.... więć nie ma co płakać trza przeć naprzód i rozglądać się tylko za tym co dobre miłe :cool3::cool3::cool3: acha witaj madzialeno:loveu: Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ale nie martwcie się moi kochani - zaraz idę do lekarza, mam nadzieję, że dostanę L4, a wtedy cała noc nasza:multi::multi::multi::diabloti::hmmmm: to weź może dla mła recepty i skierowanie na USG :razz:...bo mnie sie nie chce isć do wracza Witanko :loveu::p Quote
basia2202 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 czeee materialistyczne Medorki, co to kasiurę na siebie wydają :evil_lol: :loveu: Quote
zuzolandia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 witanko kochaniutka przylazlam siem przywitac do tej leniuszkowej galeryjii heeeehheee ;-) Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='dealer'] podniescie mnie i przewincie a tobie że o co chodzi??HĘ?? :hmmmm: wykastrowałam twe emoty bo co za dużo to nie zdrowo :diabloti: [quote name='Gonitwa']Też mam kościół prawie koło domu więc jak nagłośnienie na zewnątrz włączone to bez mp3 ani rusz! qrde.. że ja o tym nie pomyślałam.. nagrać msze na eMPe draj :multi: i słuchać, słuchać... wszędzie słuchać :multi: [quote name='madzia i medor']Pierwsza reakcja była taka ---> :crazyeye: Druga była taka ---> :roflt:-- jej etap nadal trwa:diabloti: zupełnie nie rozumiem o co wam biega... otworzyłam sie nooooo... :oops: a Wy tu śmichy chichy :placz: [quote name='madzia i medor'] Buhahahhaaa :evil_lol:Dokładnie tak:cool1: Ale ja nie rozumiem - jak ktoś chce iść do Kościoła, to idzie, a nie kurnna, żeby pół mista słyszało:roll: a kto nie chce... MUSI uczestniczyć... w jakikolwiek sposób, i uważam to za słuszne rozwiązanie, bo ludzie jacyś leniwi sie zrobili, 50% z 95%katolików nie uczestniczy we mszach... a tak nie wolno... bóg jest miłooością... bóg jest miłoooością... miłuje mnie :cool1: [quote name='madzia i medor'] Grypa mnie jakaś dopadła, łamie mnie w kosciach, nery napindlają, jak nigdy dotąd:shake: oooo.. toż to kolejny etap starzenia sie ... mówie Ci... :cool1: [quote name='madzia i medor'] Ostatnio w mojej byłej szkole powiesiła się dyrektorka... Dowiedziałam się, że mój kumpel został zabity - poderżnięto mu gardło - na Cyprze ... o masz... trzymaj sie dziołcha ... [quote name='paula_z'] :mdleje: :roflt: Apokalipsa :evil_lol: właśnie dlatego PRZEBUDŹCIE SIE :diabloti: [quote name='madzia i medor'] Ja tak nie biegam:placz:Dziś biegałam w dwóch bluzach... i rękawiczkach:oops::diabloti: TYSZANKA... widać :diabloti: jo wyglądam dziś mniej więcej podobnie :multi: jak tam u dochtora??? masz wolne??? :razz: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 witaj najukochansza Madzialenko:loveu: to znowu ja ...przyniosłam troszke miłosci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='caroolcia']tak trzymać- najlepsza startegia finansowa :eviltong: Witam i o zrdufko pytam:cool3: Żyje:cool1:I to najważniejsze:multi::multi::loveu: [quote name='BeaC']ło matko ale pesyma:angryy: ja rozumiem że zimno blee wczoraj po pracy se z Luską w łóżku lezałam ale bez przesady...........:cool1::cool1::cool1: dla mnie każdy rok jest lepszy od poprzedniego..........ten był u bardzo dobry i barzdo zły.zdarzyły sie super sprawy...i jedna wielka beznadzieja.... więć nie ma co płakać trza przeć naprzód i rozglądać się tylko za tym co dobre miłe :cool3: acha witaj madzialeno:loveu: Ohhhh, jak miło czytać taki optymizm:lol!: Popieram, choć nie praktykuję:roll::hmmmm: Cze:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: to weź może dla mła recepty i skierowanie na USG :razz:...bo mnie sie nie chce isć do wracza Witanko :loveu::p Kurna, za późno, trza było mówić, zanim wróciłam:evil_lol::evil_lol: A Ty sio do lekarza, jak trzeba:mad: Hej:multi: [quote name='basia2202']czeee materialistyczne Medorki, co to kasiurę na siebie wydają :evil_lol: :loveu: Achhhh, cóż za wspaniałe uczucie:evil_lol::loveu::loveu:Liczę się tylko ja, ja, ja, ja:diabloti: [ Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='zuzolandia']witanko kochaniutka przylazlam siem przywitac do tej leniuszkowej galeryjii heeeehheee ;-) Leniuszkowej, leniuszkowej:crazyeye::evil_lol: [quote name='clockwork'] a tobie że o co chodzi??HĘ?? :hmmmm: wykastrowałam twe emoty bo co za dużo to nie zdrowo :diabloti: qrde.. że ja o tym nie pomyślałam.. nagrać msze na eMPe draj :multi: i słuchać, słuchać... wszędzie słuchać :multi: zupełnie nie rozumiem o co wam biega... otworzyłam sie nooooo... :oops: a Wy tu śmichy chichy :placz: To śmiech radości:diabloti: a kto nie chce... MUSI uczestniczyć... w jakikolwiek sposób, i uważam to za słuszne rozwiązanie, bo ludzie jacyś leniwi sie zrobili, 50% z 95%katolików nie uczestniczy we mszach... a tak nie wolno... bóg jest miłooością... bóg jest miłoooością... miłuje mnie :cool1: Wow, cóż za wiedza:crazyeye::evil_lol: oooo.. toż to kolejny etap starzenia sie ... mówie Ci... :cool1: Never - ja będę zawsze młoda, piękna, wspaniała i w ogóle - ósmy cud świata:loveu::diabloti:<Był już siódmy:hmmmm:>:evil_lol: o masz... trzymaj sie dziołcha ... Trzymam ... właśnie dlatego PRZEBUDŹCIE SIE :diabloti: No przecież już nie śpie od 07;30:niewiem: TYSZANKA... widać :diabloti: jo wyglądam dziś mniej więcej podobnie :multi: Rano na spacerze, na polach, mi piździło:crazyeye:Teraz mi gorąco :niewiem: jak tam u dochtora??? masz wolne??? :razz: Mam:cool1:Cały piękny długi tydzień:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Wyjątek']Witanko pasqdy :evil_lol: Hejo:hand::hand: [quote name='evaxon']witaj najukochansza Madzialenko:loveu: to znowu ja ...przyniosłam troszke miłosci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Yyyyyy, no... hej:roll: Mam wolne cały tydzień - aż nagle ozdrowiałam:diabloti: Byyłam se w solarium wygrzać nereczki - aż chce się żyć:loveu::evil_lol: Mam na coś zajebiscie ochotę ... ino nie wiem na co:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor'] Rano na spacerze, na polach, mi piździło:crazyeye:Teraz mi gorąco no przeca mówiłam... etapy starzenia... napady gorąca i zimna- to jeden z objawów :diabloti: ale Ci fajnie... tydzień wolnego.... ja jeszcze 24 dni i .... JUPI!!!!! :multi::multi: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 madzia i medor napisał(a): Mam wolne cały tydzień - aż nagle ozdrowiałam:diabloti: Byyłam se w solarium wygrzać nereczki - aż chce się żyć:loveu::evil_lol: Mam na coś zajebiscie ochotę ... ino nie wiem na co:evil_lol: ciastko z kremem i ogorkiem :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='BeaC']ło matko ale pesyma:angryy: ja rozumiem że zimno blee wczoraj po pracy se z Luską w łóżku lezałam ale bez przesady...........:cool1::cool1::cool1: dla mnie każdy rok jest lepszy od poprzedniego..........ten był u bardzo dobry i barzdo zły.zdarzyły sie super sprawy...i jedna wielka beznadzieja.... więć nie ma co płakać trza przeć naprzód i rozglądać się tylko za tym co dobre miłe :cool3::cool3::cool3: acha witaj madzialeno:loveu: podoba mi się Twoje podejście do życia :loveu: witaj Magdaleno :loveu: masz już l4 :cool3: :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']no przeca mówiłam... etapy starzenia... napady gorąca i zimna- to jeden z objawów :diabloti: ale Ci fajnie... tydzień wolnego.... ja jeszcze 24 dni i .... JUPI!!!!! :multi::multi: Pamięć mi już szwankuje od dłuższego czasu... Reca mi siem trzunsły, choćby ostatnio, w niedziele, która nastąpiła po sobocie..:diabloti:. Napady ciepła i zimna są... to teraz zostało już tylko.... robienie pod siebie:mdleje:... [quote name='evaxon']ciastko z kremem i ogorkiem :diabloti::evil_lol::evil_lol: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Czekaj, przypomnij, czego to zostałaś technikiem???!:diabloti: [quote name='Vectra']podoba mi się Twoje podejście do życia :loveu: witaj Magdaleno :loveu: masz już l4 :cool3: :diabloti: Mam... mam... mam... do końca tygodnia - dzisiejsza noc jest nasza:loveu::diabloti::diabloti: no I Tigrowej:roll::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Hejo:hand::hand: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Yyyyyy, no... hej:roll: Mam wolne cały tydzień - aż nagle ozdrowiałam:diabloti: Byyłam se w solarium wygrzać nereczki - aż chce się żyć:loveu::evil_lol: Mam na coś zajebiscie ochotę ... ino nie wiem na co:evil_lol: to teraz ze sciereczka do poznania wędruj po se przez ciebie monitor oplułam :eviltong: Buhahah L4 i solarium i lenistwo ale fajowo, może jeszcze drineczka na zdrufko :evil_lol: Quote
Recommended Posts