Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]medorowa.. nadchodzi godzina katastrofy... 13:00 :placz::placz::placz: a potem kolejne 44 godziny...... buuuuuuuuuuuuuuuuu

[/FONT]

[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]medorowa.. nadchodzi godzina katastrofy... 13:00 :placz::placz::placz: a potem kolejne 44 godziny...... buuuuuuuuuuuuuuuuu

[/FONT]

[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:no już nie bucz ...przecie poslę Ci info ........:cool1:[/FONT]

Posted

A więc:razz:
To tylko przeziębienie:multi::multi::loveu:
Medorek dostał dwa zastrzyki, a od jutra będzie dostawał antybiotyk, w czwartek -piątek mamy powtórzyć badanie moczu i wtedy stwierdzimy, czy trzeba będzie kontynuować leczenie .
Za to mój portfel stał się lżejszy o kolejną stówkę:evil_lol::evil_lol: Nie ważne, ważne, że to nic groźnego;):p:p:p
Dzieki za trzymanie kciuków - bardzo się przydały:loveu::loveu:

A w przyszłym miesiącu Medor będzie bezjajeczny:diabloti::roll:

Posted

dobrze że okej :)

wykastrujesz Medorka ?? barbarzyńca :placz: i to podobno moja siostra :( ja bym swojemu psu tego nie zrobiła , przecież każdy piesek chce zostać tatusiem :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']A więc:razz:
Medorek dostał dwa zastrzyki, a od jutra będzie dostawał antybiotyk, w czwartek -piątek mamy powtórzyć badanie moczu i wtedy stwierdzimy, czy trzeba będzie kontynuować leczenie .
Za to mój portfel stał się lżejszy o kolejną stówkę:evil_lol::evil_lol: Nie ważne, ważne, że to nic groźnego;):p:p:p

A w przyszłym miesiącu Medor będzie bezjajeczny:diabloti::roll:[FONT=Arial]:razz:ufffff popuszczam ......ale tylko kciuki :eviltong:.....potem zaś zacisnę ;)
No to dobrze że tylko przeziebionko , teraz trza na chłoptasia chuchać i dmuchać .O masz i jajców Medorka pozbawiasz ......a co on na to :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
Co do rachunków u weta ....znam to jak stówki uciekają z portfelika :roll:

no to już klikam SMSka do Madziuli ...niech wie ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']dobrze że okej :)

wykastrujesz Medorka ?? barbarzyńca :placz: i to podobno moja siostra :( ja bym swojemu psu tego nie zrobiła , przecież każdy piesek chce zostać tatusiem :diabloti:
:loveu:
Cóż, będzie mi to musiał jakoś wybaczyć:roll: O ja zła i niegodna:placz:
Powinnam brać z Ciebie przykład, wiem, ale co ja poradzę, że lubię się czasami poznęcać:evil_lol: A po za tym,może nie zauważy... chociaż nie, smalptii mówiła, że one zawsze widzą różnicę:roll::roll:
[quote name='AgusiaTerierka']Cieszę się, że to niegroźne przeziębienie...
Wymiziaj oba chłopaki, koniecznie.:razz:
:loveu:Na pewno to uczynie;)
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:ufffff popuszczam ......ale tylko kciuki :eviltong:.....potem zaś zacisnę ;)
No to dobrze że tylko przeziebionko , teraz trza na chłoptasia chuchać i dmuchać .O masz i jajców Medorka pozbawiasz ......a co on na to :razz: :evil_lol::diabloti:
Co do rachunków u weta ....znam to jak stówki uciekają z portfelika :roll:

no to już klikam SMSka do Madziuli ...niech wie ;)
[/FONT]

Będziesz popuszczać pod siebie:crazyeye:Alu, sio do kibelka :diabloti:
Bardzo mi ulżyło, że totylko przeziębienie:razz:
Co on na to... hmmmm, jeszcze o niczym nie wie, więc ciiiii....
Już wiem, dlaczego chcę zostać wetem:diabloti:;):evil_lol:
Klikaj, klikaj i podziękuj od nas za zaciskanie cipa i luszków:loveu:;):evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
a widzisz :eviltong:
mowilam ze to przeziebienie:eviltong:
szaliczek mu zakładaj :evil_lol:

witanko:loveu:

Na jojca:icon_roc::icon_roc::diabloti:
Cześć słońce:loveu:
Vectra napisał(a):
Majty ciepłe zakładaj Medorowi :diabloti:

Ot, dobry pomysł, moherowe... :diabloti::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
no to jakies ochraniacze od zimna:evil_lol:

Na jojka:cool3::evil_lol: Jeżeli tak, to będzie ekonomicznie, bo tylko jeden mi będzie potrzebny:B-fly::evil_lol:
Vectra napisał(a):
kupiłaś kocyk by ogrzać Medorowe jajka ? :diabloti:

:grins::grins: Dokładnie tak:razz:Ty podglądywaczu:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']A więc:razz:

A w przyszłym miesiącu Medor będzie bezjajeczny:diabloti::roll:

Cieszymy się, że Medorowi nic poważnego nie dolega!!!!:multi:

Chcesz pozbawić męskości Medorka??:placz: Biedny Medor, chowaj się słonko przed swoją pańcią:placz: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']:loveu:

Będziesz popuszczać pod siebie:crazyeye:Alu, sio do kibelka :diabloti:
Bardzo mi ulżyło, że totylko przeziębienie:razz:
Co on na to... hmmmm, jeszcze o niczym nie wie, więc ciiiii....
Już wiem, dlaczego chcę zostać wetem:diabloti:;):evil_lol:
Klikaj, klikaj i podziękuj od nas za zaciskanie cipa i luszków:loveu:;):evil_lol:
[FONT=Arial]zaklikałam do Madzialenki :p...mam napisać

,,......rozluźniłam mięśnie - popuściłam ...ale co tam...ponoć siedzenie w moczu jest zdrowe.
Fajnie , że nic poważnego z Medorem...

[/FONT]

Posted

uhhhhhhhhhhhh całe szęście :multi: :multi: :multi:

a jajeczka tniesz dlaczego???? Ja Burbasowi od roku ciacham i jakos nie moge odciachać tych dwoch włochatych kuleczek:roll::oops:

A nam udało sie nie zjeść nikogo na szkoleniu uffffffff

Posted

[quote name='Kiłi']Cieszymy się, że Medorowi nic poważnego nie dolega!!!!:multi:

Chcesz pozbawić męskości Medorka??:placz: Biedny Medor, chowaj się słonko przed swoją pańcią:placz: :diabloti: :diabloti:
Mi nie ucieknie:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]zaklikałam do Madzialenki :p...mam napisać

,,......rozluźniłam mięśnie - popuściłam ...ale co tam...ponoć siedzenie w moczu jest zdrowe.
Fajnie , że nic poważnego z Medorem...

[/FONT]
Buhahahahhaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: KWM:loveu::loveu::loveu::loveu:
Skoro Madonna może w moczu, to my nie będziemy gorsze:diabloti::loveu:

Posted

caroolcia napisał(a):
uhhhhhhhhhhhh całe szęście :multi: :multi: :multi:

a jajeczka tniesz dlaczego???? Ja Burbasowi od roku ciacham i jakos nie moge odciachać tych dwoch włochatych kuleczek:roll::oops:

A nam udało sie nie zjeść nikogo na szkoleniu uffffffff

:loveu::loveu::loveu:
Medor jest wnętrem - musimy, co by się z tego paskudztwo jakie nie zrobiło:roll::roll::p Tyle, że Pani wet, powiedziała, że całkiem prawdopodobne, że medi będzie wtedy popuszczał - ma mało testosteronu:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:

Hi hi, gratki:multi::multi::multi:ZaWsze to już krok do przodu :multi:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Medor jest wnętrem - musimy, co by się z tego paskudztwo jakie nie zrobiło:roll::roll::p Tyle, że Pani wet, powiedziała, że całkiem prawdopodobne, że medi będzie wtedy popuszczał - ma mało testosteronu:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:

Pampersa trza mu kupić:diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Hi hi, gratki:multi::multi::multi:ZaWsze to już krok do przodu :multi:

hi hi dziękujemy :cool1:

mało testosteronu.... hi medorka kochana :) aco to znaczy wnętrem :oops: ???

Posted

caroolcia napisał(a):
hi hi dziękujemy :cool1:

mało testosteronu.... hi medorka kochana :) aco to znaczy wnętrem :oops: ???

To znaczy, że zeszło mu tylko jedno jądro - drugie jest " w środku":roll::roll::cool3:
caroolcia napisał(a):
Madziula, aleś se kocyk lajsneła niebieski w zwierzaki - to też tylko dla ciebie:cool3:

Hmmm, to akurat dla mego dziczu:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Miałam sprzątać, więc co ja tu robię:icon_roc::icon_roc: