clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor'] Pamięć mi już szwankuje od dłuższego czasu... Reca mi siem trzunsły, choćby ostatnio, w niedziele, która nastąpiła po sobocie..:diabloti:. Napady ciepła i zimna są... to teraz zostało już tylko.... robienie pod siebie:mdleje:... no... jak mi przykro :placz::placz::placz: pampersika?? :razz::razz: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor']. :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Czekaj, przypomnij, czego to zostałaś technikiem???!:diabloti: chcesz mi dzis zrobic przykrosc:placz::placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='caroolcia']to teraz ze sciereczka do poznania wędruj po se przez ciebie monitor oplułam :eviltong: Buhahah L4 i solarium i lenistwo ale fajowo, może jeszcze drineczka na zdrufko :evil_lol: Hmmm, z tym drineczkiem, to nie jest taki zły pomysł:hmmmm: Może na to miałam ochotę, a nie wiedziałam:multi:Dzięki Ci mój guru:modla::evil_lol: [quote name='clockwork'] no... jak mi przykro :placz::placz::placz: pampersika?? :razz::razz: :eviltong::eviltong::eviltong: Wiem, że Ci przykro... szlachetna kobieto:diabloti::diabloti::diabloti: Twą dobroć niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:loveu: Dobra, teraz to spindalam:scared::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']chcesz mi dzis zrobic przykrosc:placz::placz::placz::placz: Ja:crazyeye:ja:crazyeye: i zrobienie komuś przykrości:crazyeye:to nie w moim stylu:lol!: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 madzia i medor napisał(a): Ja:crazyeye:ja:crazyeye: i zrobienie komuś przykrości:crazyeye:to nie w moim stylu:lol!: :loveu:to dobrze Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 evaxon napisał(a)::loveu:to dobrze :loveu::loveu::loveu:Aj lowiuwiuwiwuiwu:loveu: Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Hmmm, z tym drineczkiem, to nie jest taki zły pomysł:hmmmm: Może na to miałam ochotę, a nie wiedziałam:multi:Dzięki Ci mój guru:modla::evil_lol: no wiesz oceniam wszystkich po sobie :siara: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 caroolcia napisał(a):no wiesz oceniam wszystkich po sobie :siara: Buhahahhaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']podoba mi się Twoje podejście do życia :loveu: mi też:cool3::cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu::loveu::loveu:Aj lowiuwiuwiwuiwu:loveu: boli cie cos? :icon_roc:ze co? Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Rybka_39']Witam medorki!:multi: Witam Korusie:p [quote name='evaxon']boli cie cos? :icon_roc:ze co? Że Ajlowiuwiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu soł maczos Ewacios:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 madzia i medor napisał(a): Że Ajlowiuwiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu soł maczos Ewacios:loveu::loveu::loveu::diabloti: ze ja maczo?? Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 evaxon napisał(a):ze ja maczo?? Kaczo - maczo:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Kaczo - maczo:diabloti::diabloti: kaczo? kaczo-maczo? :roll:sama te wyrazy tworzysz czy ktos ci pomaga? Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 evaxon napisał(a):kaczo? kaczo-maczo? :roll:sama te wyrazy tworzysz czy ktos ci pomaga? Mój musk:grins::diabloti::diabloti: A ja zaraz jadę na zakupki i będę tracić pieniądze tylko i wyłącznie na siebie - liczę się tylko ja, ja, ja:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Mój musk:grins::diabloti::diabloti: A ja zaraz jadę na zakupki i będę tracić pieniądze tylko i wyłącznie na siebie - liczę się tylko ja, ja, ja:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll::roll: :roll: :roll: Quote
gosikf & dogs Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Miłego l4...:watpliwy: wakacje se zrobiła, a ja musze do szkoły, jak teraz od 6tej na nogach jestem, a ona se wakacje zrobiła, taka chora, taka chora !!!O Jezzu umieram! Ło Jezzu! A teraz nagle zakupy, solarium, drinki!!!!!!!!!!!!!!!:motz: Nie to żebym samolubem była Madzik, cieszę się, że ozdrowiałaś:grins: A dzisiaj byłam na zakupach i zgadnijcie co? Próbowałam sobie wmawiac liczę się tylko ja, ja, ja, ja...JA JA JA JA! I co i kupiłam ciastka kurczakowe- dla psów, smycz- dla psa rzecz jasna, altacet- dla psa z ciążą urojoną:angryy: , krem na blizny- jak pewnie się domyślacie- dla psa(na rany zeusa), dropsy- UWAGA...- dla szczurów- nie dla psa:p i to by było na tyle...no i już doszłam do tego, że liczę się TYLKO ja a nie miałam już kasy...:placz: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 evaxon napisał(a)::roll::roll: :roll: :roll: A mówiłaś, że mnie kochasz:watpliwy::watpliwy::watpliwy: No i coś tam z ,,4" dodałaś, ale mniejsza już o to:roll: gosikf & dogs napisał(a):Miłego l4...:watpliwy: wakacje se zrobiła, a ja musze do szkoły, jak teraz od 6tej na nogach jestem, a ona se wakacje zrobiła, taka chora, taka chora !!!O Jezzu umieram! Ło Jezzu! A teraz nagle zakupy, solarium, drinki!!!!!!!!!!!!!!!:motz: Nie to żebym samolubem była Madzik, cieszę się, że ozdrowiałaś:grins: A dzisiaj byłam na zakupach i zgadnijcie co? Próbowałam sobie wmawiac liczę się tylko ja, ja, ja, ja...JA JA JA JA! I co i kupiłam ciastka kurczakowe- dla psów, smycz- dla psa rzecz jasna, altacet- dla psa z ciążą urojoną:angryy: , krem na blizny- jak pewnie się domyślacie- dla psa(na rany zeusa), dropsy- UWAGA...- dla szczurów- nie dla psa:p i to by było na tyle...no i już doszłam do tego, że liczę się TYLKO ja a nie miałam już kasy...:placz: Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz, ja zawsze większą część swojej mizernej kasy przeznaczam na psy, ale teraz stwierdziłam,że koniec z tym - bo UWAGA UWAGA LICZĘ SIĘ TYLKO JA, JA, JA, JA:errrr: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 evaxon napisał(a):świruska :eviltong: Gdzie, gdzie:nerwy::nerwy: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Gdzie, gdzie:nerwy::nerwy: tam tu AgusiaTerierka napisał(a):Znowu sobie wyznają.... :grins: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 o to musze kupić jakiegoś browara tylko dla siebie , bo wiedzę że zapowiada sie uroczy wieczór i noc :diabloti: Quote
zuzolandia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ja cieeeeeee jak tu kaczorowo sie zrobilo heehehehehehheeheheheh!!!!! Quote
Recommended Posts