Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']
Pamięć mi już szwankuje od dłuższego czasu... Reca mi siem trzunsły, choćby ostatnio, w niedziele, która nastąpiła po sobocie..:diabloti:. Napady ciepła i zimna są... to teraz zostało już tylko....

robienie pod siebie:mdleje:...

no... jak mi przykro :placz::placz::placz:

pampersika?? :razz::razz:

:eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor'].

:icon_roc::icon_roc::icon_roc:Czekaj, przypomnij, czego to zostałaś technikiem???!:diabloti:

chcesz mi dzis zrobic przykrosc:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='caroolcia']to teraz ze sciereczka do poznania wędruj po se przez ciebie monitor oplułam :eviltong:
Buhahah L4 i solarium i lenistwo ale fajowo, może jeszcze drineczka na zdrufko :evil_lol:
Hmmm, z tym drineczkiem, to nie jest taki zły pomysł:hmmmm:
Może na to miałam ochotę, a nie wiedziałam:multi:Dzięki Ci mój guru:modla::evil_lol:
[quote name='clockwork']
no... jak mi przykro :placz::placz::placz:

pampersika?? :razz::razz:

:eviltong::eviltong::eviltong:
Wiem, że Ci przykro... szlachetna kobieto:diabloti::diabloti::diabloti:
Twą dobroć niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:loveu:

Dobra, teraz to spindalam:scared::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='evaxon']chcesz mi dzis zrobic przykrosc:placz::placz::placz::placz:
Ja:crazyeye:ja:crazyeye: i zrobienie komuś przykrości:crazyeye:to nie w moim stylu:lol!:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Hmmm, z tym drineczkiem, to nie jest taki zły pomysł:hmmmm:
Może na to miałam ochotę, a nie wiedziałam:multi:Dzięki Ci mój guru:modla::evil_lol:

no wiesz oceniam wszystkich po sobie :siara:

Posted

[quote name='Rybka_39']Witam medorki!:multi:
Witam Korusie:p
[quote name='evaxon']boli cie cos?
:icon_roc:ze co?

Że Ajlowiuwiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu soł maczos Ewacios:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
kaczo? kaczo-maczo? :roll:sama te wyrazy tworzysz czy ktos ci pomaga?

Mój musk:grins::diabloti::diabloti:

A ja zaraz jadę na zakupki i będę tracić pieniądze tylko i wyłącznie na siebie - liczę się tylko ja, ja, ja:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Mój musk:grins::diabloti::diabloti:

A ja zaraz jadę na zakupki i będę tracić pieniądze tylko i wyłącznie na siebie - liczę się tylko ja, ja, ja:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roll::roll: :roll: :roll:

Posted

Miłego l4...:watpliwy: wakacje se zrobiła, a ja musze do szkoły, jak teraz od 6tej na nogach jestem, a ona se wakacje zrobiła, taka chora, taka chora !!!O Jezzu umieram! Ło Jezzu! A teraz nagle zakupy, solarium, drinki!!!!!!!!!!!!!!!:motz:

Nie to żebym samolubem była Madzik, cieszę się, że ozdrowiałaś:grins:

A dzisiaj byłam na zakupach i zgadnijcie co? Próbowałam sobie wmawiac liczę się tylko ja, ja, ja, ja...JA JA JA JA! I co i kupiłam ciastka kurczakowe- dla psów, smycz- dla psa rzecz jasna, altacet- dla psa z ciążą urojoną:angryy: , krem na blizny- jak pewnie się domyślacie- dla psa(na rany zeusa), dropsy- UWAGA...- dla szczurów- nie dla psa:p i to by było na tyle...no i już doszłam do tego, że liczę się TYLKO ja a nie miałam już kasy...:placz:

Posted

evaxon napisał(a):
:roll::roll: :roll: :roll:

A mówiłaś, że mnie kochasz:watpliwy::watpliwy::watpliwy:

No i coś tam z ,,4" dodałaś, ale mniejsza już o to:roll:
gosikf & dogs napisał(a):
Miłego l4...:watpliwy: wakacje se zrobiła, a ja musze do szkoły, jak teraz od 6tej na nogach jestem, a ona se wakacje zrobiła, taka chora, taka chora !!!O Jezzu umieram! Ło Jezzu! A teraz nagle zakupy, solarium, drinki!!!!!!!!!!!!!!!:motz:

Nie to żebym samolubem była Madzik, cieszę się, że ozdrowiałaś:grins:

A dzisiaj byłam na zakupach i zgadnijcie co? Próbowałam sobie wmawiac liczę się tylko ja, ja, ja, ja...JA JA JA JA! I co i kupiłam ciastka kurczakowe- dla psów, smycz- dla psa rzecz jasna, altacet- dla psa z ciążą urojoną:angryy: , krem na blizny- jak pewnie się domyślacie- dla psa(na rany zeusa), dropsy- UWAGA...- dla szczurów- nie dla psa:p i to by było na tyle...no i już doszłam do tego, że liczę się TYLKO ja a nie miałam już kasy...:placz:

Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz, ja zawsze większą część swojej mizernej kasy przeznaczam na psy, ale teraz stwierdziłam,że koniec z tym - bo UWAGA UWAGA

LICZĘ SIĘ TYLKO JA, JA, JA, JA:errrr: