caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 madzia i medor napisał(a): Mocz złapany, obyło się, prawie, bez olania mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jadę zapisać się na egzamin:roll::eviltong: O rany - juz sobie wyobrażam jak to robiłaś :roflt: :roflt: :roflt: Quote
bonita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mamcia się melduje i mocno trzyma kciukaski za wnusia Medusia:loveu: Pozdrawiam ciepło w ten zimny dzionek Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor'] Mocz złapany, obyło się, prawie, bez olania mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jadę zapisać się na egzamin:roll::eviltong:[FONT=Arial];)zawoź ten mocz :razz:....zapisz się na te egzaminy i wracaj :pbo zimno [/FONT] Quote
basia2202 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 witanko w Waszym Blogasie!! :multi: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='caroolcia']O rany - juz sobie wyobrażam jak to robiłaś :roflt: :roflt: :roflt: :cool1::cool1::cool1:Nie wiem, czy posiadasz na tyle bujną wyobraźnię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) [quote name='bonita']Mamcia się melduje i mocno trzyma kciukaski za wnusia Medusia:loveu: Pozdrawiam ciepło w ten zimny dzionek :loveu::loveu::loveu: Doberek:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)zawoź ten mocz :razz:....zapisz się na te egzaminy i wracaj :pbo zimno [/FONT] Nawrócona:grins::diabloti: [quote name='basia2202']witanko w Waszym Blogasie!! :multi: Witaj:multi::multi: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor'] Nawrócona:grins::diabloti: [FONT=Arial]:diabloti:no masz ...wiedziałam ze wczesne wstawanie nie słuzy :cool1::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 madzia i medor napisał(a)::cool1::cool1::cool1:Nie wiem, czy posiadasz na tyle bujną wyobraźnię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) :loveu::loveu::loveu: Doberek:multi: Nawrócona:grins::diabloti: Witaj:multi::multi: mam bardzo bujną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:no masz ...wiedziałam ze wczesne wstawanie nie słuzy :cool1::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] A i owszem:-(:-(:shake:Już nigdy więcej:diabloti: [quote name='caroolcia']mam bardzo bujną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: No to teraz się możesz śmiać:cool1::cool1::cool1::evil_lol: Kupiłam kolejną paczkę fajek, kolejną po kolejnej,która nie powinna mieć już miejsca, wiecie o co mi chodzi o kolejną za kolejną, co miało ich już nie być:diabloti::roflt: Quote
caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Buhaha to masz tak silną wolę jak ja :eviltong: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 caroolcia napisał(a):Buhaha to masz tak silną wolę jak ja :eviltong: Od poniedziałku rzucę:roll::roll: Quote
caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Od poniedziałku rzucę:roll::roll: poniedziałku .....którego miesiąca ... którego roku :grins: :grins: :grins: ????? Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 caroolcia napisał(a):poniedziałku .....którego miesiąca ... którego roku :grins: :grins: :grins: ????? Hmmm, nad tym nie myślałam:niewiem::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Od poniedziałku rzucę:roll::roll:[FONT=Arial].....to tymczasem ;).................[/FONT] Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor'] Mocz złapany, obyło się, prawie, bez olania mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jadę zapisać się na egzamin:roll::eviltong: [FONT=Arial]eee... to nic tylko na szczęście, choć sie mówi że wdepnięcie w qpe to na szczęście... ale olane łapy:roll::roll: pewnie też coś w tym jest....:roll::roll: ale ci przez moment pozazdraszczałam ... takie ciepełko w dłonie :roll::roll::roll: a mi gorąco... mam 3 golfy i kurtke :cool1: kiedy egzamin???? :razz::razz: kiedy wyniki sikacza?? [/FONT][FONT=Arial]:razz::razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial].....to tymczasem ;).................[/FONT] A co to:crazyeye:Faja wodna:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]eee... to nic tylko na szczęście, choć sie mówi że wdepnięcie w qpe to na szczęście... ale olane łapy:roll::roll: pewnie też coś w tym jest....:roll::roll: ale ci przez moment pozazdraszczałam ... takie ciepełko w dłonie :roll::roll::roll: a mi gorąco... mam 3 golfy i kurtke :cool1: kiedy egzamin???? :razz::razz: kiedy wyniki sikacza?? [/FONT][FONT=Arial]:razz::razz:[/FONT] A tam szczęście... kiedyś skakałam po qpach - poważnie, konskich - i jakoś doopa, nie sprawdziło się:roll: Olałam się sama:diabloti::roll::roll::roll: Jak odstawiałam pojemniczek to trochę na siebie i na burka wylałam:roflt::roflt: Egzamin 23.10.2007 roku:roll: Wyniki będą dzisiaj, ale jutro jedziemy z nimi do weta:roll: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor'] Egzamin 23.10.2007 roku:roll: Wyniki będą dzisiaj, ale jutro jedziemy z nimi do weta:roll:[FONT=Arial]a to z kciukami jeszcze spoxik [/FONT] Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor']A co to:crazyeye:Faja wodna:diabloti: A tam szczęście... kiedyś skakałam po qpach - poważnie, konskich - i jakoś doopa, nie sprawdziło się:roll: Olałam się sama:diabloti::roll::roll::roll: Jak odstawiałam pojemniczek to trochę na siebie i na burka wylałam:roflt::roflt: Egzamin 23.10.2007 roku:roll: Wyniki będą dzisiaj, ale jutro jedziemy z nimi do weta:roll: [FONT=Arial] jaka tam faja... gdzie ty byś tej wody tam nalała :roll: :roflt::roflt::roflt:[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt: no to zaciskam :kciuki: za medka i egzamin [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='evaxon']czesc goopia:p Cze [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a to z kciukami jeszcze spoxik [/FONT] Teraz trzeba trzymac kciuki, jak zacznę jazdy, co by każdy z tego cało wyszedł:cool1::cool1::evil_lol:;) Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] jaka tam faja... gdzie ty byś tej wody tam nalała :roll: :roflt::roflt::roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt: no to zaciskam :kciuki: za medka i egzamin [/FONT] Gdzie bym nalała:hmmmm: Dla chcącego nic trudnego:cool1::evil_lol::evil_lol: Zaciskaj, zaciskaj:loveu::loveu::loveu:ino nie za mocno co by Cipa_luszek nie zsiniał :loveu: Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Cze czemu ten banan tanczy?:icon_roc: banany zazwyczaj tego nie robia:icon_roc: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 zuzolandia napisał(a):dziendoberek łobsikano frelko ;-) Hej:loveu::loveu::loveu: evaxon napisał(a):czemu ten banan tanczy?:icon_roc: banany zazwyczaj tego nie robia:icon_roc: Bo to jest banan czikita:cool1: Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 madzia i medor napisał(a): Bo to jest banan czikita:cool1: aaaachaaaaaa Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Gdzie bym nalała:hmmmm: Dla chcącego nic trudnego:cool1::evil_lol::evil_lol: Zaciskaj, zaciskaj:loveu::loveu::loveu:ino nie za mocno co by Cipa_luszek nie zsiniał :loveu: [FONT=Arial]ani TO ani luszek ... nie sinieje... na razie :roll: więc zaciskam wszystkie mięśnie jeszcze bardziej :diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts