Medorowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='evaxon']aaaachaaaaaa :cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ani TO ani luszek ... nie sinieje... na razie :roll: więc zaciskam wszystkie mięśnie jeszcze bardziej :diabloti:[/FONT] Oplułam monitor:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zapomnij w końcu popuścić:diabloti: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor']:cool1: Oplułam monitor:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zapomnij w końcu popuścić:diabloti:[FONT=Arial]:cool1:...bosh ...a jak popuści to kto posprząta :diabloti:...............................:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Kiłi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor'] Egzamin 23.10.2007 roku:roll: Egzamin na prawko rozumiem? Bo ja dzisiaj troche nie kumata:evil_lol: Ja mam 01.10 (trzeci:cool1: ) Quote
caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Madzia to ty jak MADONNA :-o ..... .....ona podobno tez w sikulcach kąpieli zażywała ...dla urody :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Kiłi']Egzamin na prawko rozumiem? Bo ja dzisiaj troche nie kumata:evil_lol: Ja mam 01.10 (trzeci:cool1: )[FONT=Arial]qrde to ja może zaczne juz trzymać :kciuki: bo potem pozapominam ....a czy sine z trzymania czy z zimna to jeden ......:diabloti:[/FONT] Quote
Wyjątek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 a ja dzis miałam :p ale nie na prawko-ufff.. tylko ze statystyki :diabloti: Quote
Vectra Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 byłam , widziałam , czytałam trzymam kciuki za Medorka Quote
Kiłi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='caroolcia']Madzia to ty jak MADONNA :-o ..... .....ona podobno tez w sikulcach kąpieli zażywała ...dla urody :evil_lol: Ona to nawet je codziennie rano... pija:evil_lol: W jakiejś gazecie czytałam:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]qrde to ja może zaczne juz trzymać :kciuki: bo potem pozapominam ....a czy sine z trzymania czy z zimna to jeden ......:diabloti:[/FONT] :grins: :mdrmed: :calus: i :Rose: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Kiłi'] :grins: :mdrmed: :calus: i :Rose:[FONT=Arial]:oops:...nie za ma co :p[/FONT] Quote
Paula Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Madzia :loveu: To my trzymamy dalej :kciuki: co by wyniki były dobre. Quote
Gonitwa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Będą dobre- muszą być dobre! Inna opcja nie wchodzi w grę;) Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:...bosh ...a jak popuści to kto posprząta :diabloti:...............................:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Nie wnikam:diabloti::evil_lol: [quote name='Kiłi']Egzamin na prawko rozumiem? Bo ja dzisiaj troche nie kumata:evil_lol: Ja mam 01.10 (trzeci:cool1: ) Trzymam bardzo, bardzo mocno:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: [quote name='caroolcia']Madzia to ty jak MADONNA :-o ..... .....ona podobno tez w sikulcach kąpieli zażywała ...dla urody :evil_lol: Hmmmm, to by wszystko wyjaśniało dlaczego jestem taka śliczna:loveu::loveu::loveu::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]qrde to ja może zaczne juz trzymać :kciuki: bo potem pozapominam ....a czy sine z trzymania czy z zimna to jeden ......:diabloti:[/FONT] :diabloti: [quote name='Wyjątek']a ja dzis miałam :p ale nie na prawko-ufff.. tylko ze statystyki :diabloti: I jak:cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Vectra napisał(a):byłam , widziałam , czytałam trzymam kciuki za Medorka :loveu: Kiłi napisał(a):Ona to nawet je codziennie rano... pija:evil_lol: W jakiejś gazecie czytałam:eviltong: :grins: :mdrmed: :calus: i :Rose: Tego już nie będę praktykować:evil_lol::evil_lol: Gonitwa napisał(a):Cześć i czołem;) Hejo:multi: paula_z napisał(a):Cześć Madzia :loveu: To my trzymamy dalej :kciuki: co by wyniki były dobre. :loveu: Gonitwa napisał(a):Będą dobre- muszą być dobre! Inna opcja nie wchodzi w grę;) :calus: Około 12 jedziemy do weta.Jestem dobrych myśli:p:p:p A teraz uciekam z moimi miłościami na siku:loveu: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]:multi:heyka ..jak o 12 to zaczne zaciskać ;).....:kciuki:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='caroolcia']Madzia to ty jak MADONNA :-o ..... .....ona podobno tez w sikulcach kąpieli zażywała ...dla urody :evil_lol: [quote name='Kiłi']Ona to nawet je codziennie rano... pija:evil_lol: W jakiejś gazecie czytałam:eviltong: [FONT=Arial]:mdleje: za dużo babskich gazet czytacie :cool1: śmiem twierdzić :diabloti: Medorowa.... czy zdążysz wrócić do 13tej od weta?? bo wiesz.. mnie potem nie ma jakies 44 godziny na kompie:placz::placz::placz::placz:, a chcem wiedzieć jak wyniki :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:mdleje: za dużo babskich gazet czytacie :cool1: śmiem twierdzić :diabloti: Medorowa.... czy zdążysz wrócić do 13tej od weta?? bo wiesz.. mnie potem nie ma jakies 44 godziny na kompie:placz::placz::placz::placz:, a chcem wiedzieć jak wyniki :cool3:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:nie płakaj ...przecie Ci dam znać co i jak .....będziesz na bieżąco ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:heyka ..jak o 12 to zaczne zaciskać ;).....:kciuki:[/FONT] :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:mdleje: za dużo babskich gazet czytacie :cool1: śmiem twierdzić :diabloti: Medorowa.... czy zdążysz wrócić do 13tej od weta?? bo wiesz.. mnie potem nie ma jakies 44 godziny na kompie:placz::placz::placz::placz:, a chcem wiedzieć jak wyniki :cool3:[/FONT] Nie dam rady, na pewno, tym bardziej, że do tych wetów są full kolejki:roll: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:nie płakaj ...przecie Ci dam znać co i jak .....będziesz na bieżąco ;)[/FONT] :loveu: Wiecie co babki, kochane jesteście:oops::oops::oops::loveu: Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:nie płakaj ...przecie Ci dam znać co i jak .....będziesz na bieżąco ;)[/FONT] [FONT=Arial]ale to nie to samo.... nie bede mogła pokazać swoich emocji TU mam nadzieje radosnych :multi:[/FONT] [quote name='madzia i medor']:loveu: Wiecie co babki, kochane jesteście:oops::oops::oops::loveu: [FONT=Arial]wcale nie.:cool1:.. złudzenie :diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale to nie to samo.... nie bede mogła pokazać swoich emocji TU mam nadzieje radosnych :multi:[/FONT] [FONT=Arial]wcale nie.:cool1:.. złudzenie :diabloti:[/FONT] Pokarzesz po 44 godzinach:diabloti: Tak też myślałam:roll::roll:Ale wychodzi Wam:loveu: dobra, my się pomału zbieramy:roll::roll::roll: Trzymajcie kciuki:kciuki: Quote
gosikf & dogs Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 To ja też trzymam. Powodzenia Madzik Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale to nie to samo.... nie bede mogła pokazać swoich emocji TU mam nadzieje radosnych :multi:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:to mi powiesz jakie i ja ci tu nawstawiam emotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]:razz:....no po 12........:kciuki:[/FONT] Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: trzymamy Quote
Kiłi Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witamy się z rana!! Też kciukasy trzymamy!! Quote
Recommended Posts