Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']aaaachaaaaaa
:cool1:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ani TO ani luszek ... nie sinieje... na razie :roll:

więc zaciskam wszystkie mięśnie jeszcze bardziej :diabloti:
[/FONT]
Oplułam monitor:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie zapomnij w końcu popuścić:diabloti:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']:cool1:

Oplułam monitor:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie zapomnij w końcu popuścić:diabloti:[FONT=Arial]:cool1:...bosh ...a jak popuści to kto posprząta :diabloti:...............................:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']
Egzamin 23.10.2007 roku:roll:

Egzamin na prawko rozumiem? Bo ja dzisiaj troche nie kumata:evil_lol: Ja mam 01.10 (trzeci:cool1: )

Posted

[quote name='Kiłi']Egzamin na prawko rozumiem? Bo ja dzisiaj troche nie kumata:evil_lol: Ja mam 01.10 (trzeci:cool1: )[FONT=Arial]qrde to ja może zaczne juz trzymać :kciuki: bo potem pozapominam ....a czy sine z trzymania czy z zimna to jeden ......:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='caroolcia']Madzia to ty jak MADONNA :-o .....
.....ona podobno tez w sikulcach kąpieli zażywała ...dla urody :evil_lol:
Ona to nawet je codziennie rano... pija:evil_lol: W jakiejś gazecie czytałam:eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]qrde to ja może zaczne juz trzymać :kciuki: bo potem pozapominam ....a czy sine z trzymania czy z zimna to jeden ......:diabloti:[/FONT]
:grins: :mdrmed: :calus: i :Rose:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:...bosh ...a jak popuści to kto posprząta :diabloti:...............................:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Nie wnikam:diabloti::evil_lol:
[quote name='Kiłi']Egzamin na prawko rozumiem? Bo ja dzisiaj troche nie kumata:evil_lol: Ja mam 01.10 (trzeci:cool1: )
Trzymam bardzo, bardzo mocno:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:
Hmmmm, to by wszystko wyjaśniało dlaczego jestem taka śliczna:loveu::loveu::loveu::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]qrde to ja może zaczne juz trzymać :kciuki: bo potem pozapominam ....a czy sine z trzymania czy z zimna to jeden ......:diabloti:[/FONT]
:diabloti:
[quote name='Wyjątek']a ja dzis miałam :p ale nie na prawko-ufff.. tylko ze statystyki :diabloti:
I jak:cool3::cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
byłam , widziałam , czytałam

trzymam kciuki za Medorka

:loveu:
Kiłi napisał(a):
Ona to nawet je codziennie rano... pija:evil_lol: W jakiejś gazecie czytałam:eviltong:

:grins: :mdrmed: :calus: i :Rose:

Tego już nie będę praktykować:evil_lol::evil_lol:
Gonitwa napisał(a):
Cześć i czołem;)

Hejo:multi:

paula_z napisał(a):
Cześć Madzia :loveu: To my trzymamy dalej :kciuki: co by wyniki były dobre.

Gonitwa napisał(a):
Będą dobre- muszą być dobre! Inna opcja nie wchodzi w grę;)

:calus:

Około 12 jedziemy do weta.Jestem dobrych myśli:p:p:p
A teraz uciekam z moimi miłościami na siku:loveu:

Posted

[quote name='Kiłi']Ona to nawet je codziennie rano... pija:evil_lol: W jakiejś gazecie czytałam:eviltong:
[FONT=Arial]:mdleje: za dużo babskich gazet czytacie :cool1: śmiem twierdzić :diabloti:

Medorowa.... czy zdążysz wrócić do 13tej od weta?? bo wiesz.. mnie potem nie ma jakies 44 godziny na kompie:placz::placz::placz::placz:, a chcem wiedzieć jak wyniki :cool3:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:mdleje: za dużo babskich gazet czytacie :cool1: śmiem twierdzić :diabloti:

Medorowa.... czy zdążysz wrócić do 13tej od weta?? bo wiesz.. mnie potem nie ma jakies 44 godziny na kompie:placz::placz::placz::placz:, a chcem wiedzieć jak wyniki :cool3:
[/FONT]
[FONT=Arial]:razz:nie płakaj ...przecie Ci dam znać co i jak .....będziesz na bieżąco ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:heyka ..jak o 12 to zaczne zaciskać ;).....:kciuki:[/FONT]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:mdleje: za dużo babskich gazet czytacie :cool1: śmiem twierdzić :diabloti:

[/FONT]
Nie dam rady, na pewno, tym bardziej, że do tych wetów są full kolejki:roll:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:nie płakaj ...przecie Ci dam znać co i jak .....będziesz na bieżąco ;)[/FONT]

Wiecie co babki, kochane jesteście:oops::oops::oops::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:nie płakaj ...przecie Ci dam znać co i jak .....będziesz na bieżąco ;)[/FONT]
[FONT=Arial]ale to nie to samo.... nie bede mogła pokazać swoich emocji TU mam nadzieje radosnych :multi:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']:loveu:
Wiecie co babki, kochane jesteście:oops::oops::oops::loveu:
[FONT=Arial]wcale nie.:cool1:.. złudzenie :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale to nie to samo.... nie bede mogła pokazać swoich emocji TU mam nadzieje radosnych :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]wcale nie.:cool1:.. złudzenie :diabloti:[/FONT]
Pokarzesz po 44 godzinach:diabloti:

Tak też myślałam:roll::roll:Ale wychodzi Wam:loveu:

dobra, my się pomału zbieramy:roll::roll::roll:
Trzymajcie kciuki:kciuki:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale to nie to samo.... nie bede mogła pokazać swoich emocji TU mam nadzieje radosnych :multi:[/FONT]
[FONT=Arial]:razz:to mi powiesz jakie i ja ci tu nawstawiam emotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]