e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 madzia i medor napisał(a)::icon_roc::icon_roc::icon_roc::loveu: P.S. Ewcia, znając życie i mnie... jeszcze tu wrócę:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: jupi jupi Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Gonitwa napisał(a):jaki film, jaki? jaki? pewno podrobiła se dowód i taki pow. 18 lat wziela :diabloti: rozpusta ta madzia jak nic! Quote
basia2202 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 cze Medorowa materialistko :multi: przyszłyśmy z Zuzkową cmoknąć Was w nocha na dobranoc :evil_lol: :loveu: Quote
Paula Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :multi: Cześć symulująca Madziu ;) Qrde, wolne masz i znów tysiąc stron do nadrabiania :mdleje: Do roboty :evil_lol: a nie przedłużać L4 :eviltong: ;) Quote
BeaC Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja Cie bardzo proszę:mad:...........nie pisz tak rozwlekle, bo mnie palec boli od przewijania:p witaj znowu zapomniałaś wstawić zdjęcia jakiegos psa???? lecytynke łykaj to poprawia pamięć:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia2202 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 witanko Madziorka w chmurny dzionek!! :multi: dawa jakie foty :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Arial]cze Tyszaneczko ;) i jak ci idzie odwyk .....bo jakby co to grupa wsparcia zadziała;) [/FONT] Quote
clockwork Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:albo ....nie pale bo zimno :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]tak.... rzucam palenie bo qrna zimno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='madzia i medor']:icon_roc::icon_roc::icon_roc::loveu: Tyskie jest naj... bo jest z Tych, a nie z tamTych:cool1: [FONT=Arial]a wszystko co TYSKIE jest NAJ :diabloti: cze medorowa... medorowa??? chyba ja u Cia jestem :hmmmm: [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Przyszłam z kawą, masz słodkości? Oprócz siebie , oczywiście... Quote
e.v.a Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Przyszłam z kawą, masz słodkości? Oprócz siebie , oczywiście... buahahahahahaha to sie nazywa wazelina:grin: witaj słodziutka :loveu: Quote
Medorowa Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Witam wszystkich. Hmmmm, Medora czeka badanie moczu i być może konieczne będzie USG ... Nie utrzymuje moczu i popuszcza, może to tylko zwykłe zapalenie cewki, lecz trzeba porobić badania... Jutro oddajemy mocz do badania, a w sobotę jedziemy do weta ... Boję się cholernie, proszę, trzymajcie kciuki ... Quote
caroolcia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 o rany mocno trzymamy - kciuki .... i ... mocz :p a tak serio badźcie dzielni, może sie tylko maleństwo przeziębiło .... Quote
caroolcia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 tak mi się przypomniałam znajomego boksik jak jest zimno albo za długo w wodzie sie tapla to zaraz ma przeziebiony pęcherz i popuszcza, wiec moze to właśnie cos takiego - nic groźnego Quote
clockwork Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Witam wszystkich. Hmmmm, Medora czeka badanie moczu i być może konieczne będzie USG ... Nie utrzymuje moczu i popuszcza, może to tylko zwykłe zapalenie cewki, lecz trzeba porobić badania... Jutro oddajemy mocz do badania, a w sobotę jedziemy do weta ... Boję się cholernie, proszę, trzymajcie kciuki ... [FONT=Arial]trzymam :kciuki: trzymam ... bedzie dobrze ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tigra zawsze jak przesiaduje w wodzie za duzo to sika jak szalona:razz: moze sie podziebil:razz: trzymamy kciukasy Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Witam wszystkich. Hmmmm, Medora czeka badanie moczu i być może konieczne będzie USG ... Nie utrzymuje moczu i popuszcza, może to tylko zwykłe zapalenie cewki, lecz trzeba porobić badania... Jutro oddajemy mocz do badania, a w sobotę jedziemy do weta ... Boję się cholernie, proszę, trzymajcie kciuki ...[FONT=Arial]trzymam :kciuki: [/FONT] Quote
agbar Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 trzymam kciukasy i Dilski ma nakazane trzymac łapasy:p Quote
Medorowa Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Dzięki dziewczyny:loveu::loveu::loveu: My uciekamy na specerek:hand: Quote
drzalka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Madzia trzymam i ja kciuki, zeby wszytko bylo w porzątku :p Quote
Paula Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Trzymamy kciuki i pazurki :kciuki: Trzymajta się ciepło :glaszcze: Quote
BeaC Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 dzisiaj Ci rzepkę skrobię....................... ubiegasz mnie o pól sekundy....................:angryy::angryy::angryy: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='drzalka']Madzia trzymam i ja kciuki, zeby wszytko bylo w porzątku :p :kciuki::p:loveu::loveu: [quote name='paula_z']Trzymamy kciuki i pazurki :kciuki: Trzymajta się ciepło :glaszcze: :loveu::loveu: [quote name='BeaC']dzisiaj Ci rzepkę skrobię....................... ubiegasz mnie o pól sekundy....................:angryy::angryy::angryy: Muhahahhaaaa jestem wielka:diabloti::diabloti:;):evil_lol: Mocz złapany, obyło się, prawie, bez olania mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jadę zapisać się na egzamin:roll::eviltong: Quote
Recommended Posts